athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Το έχετε δει οι Θεσσαλονικιές και πια είναι η γνώμη σας;
Το Δημαρχείο κάθε πόλης είναι ένα κτήριο που συμβολίζει την εξουσία. 'Ενα πολυτελές μεγαθήριο δεν είναι δυσανάλογο των απαιτήσεών του; Ιδιαίτερα σε περίοδο οικονομικής κρίσης;
Μη ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες εγκαινιάσαμε και το Μουσείο της Ακρόπολης.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Μήπως σκοπεύουν να αυξήσουν τη γραφειοκρατία;;;

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

μπα θα τη κανουν πιο καλλιτεχνικη παιδι μου πιο σικ θα περιμενεις να στο γραψουν καλλιτεχνικα το εγγραφοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα φανεί μέσα στο χρόνο. Μπορεί ο κόσμος να λειτουργήσει διαφορετικά. Μπορεί να το αξιοποιήσει για νέες ποικίλες δράσεις της ζωής του και όχι στο να περιοριστεί στο να βγάλει απλά και μόνο ένα πιστοποιητικό. Θα δούμε....Εμένα με ανησυχεί που είναι τόσο μεγάλο...
Μήπως σκοπεύουν να αυξήσουν τη γραφειοκρατία;;;![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι είναι γραφειοκρατία;;;
Να φύγετε, να πάτε αλλού

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ορίστε....Να φύγετε, να πάτε αλλού![]()

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η κατασκευή του νέου Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης προκαλεί αντιδράσεις που εστιάζουν στην κακή χωροθέτηση του κτηρίου, στον μεγάλο του όγκο και στον άσχημο αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό.
Το έχετε δει οι Θεσσαλονικιές και πια είναι η γνώμη σας;
Το Δημαρχείο κάθε πόλης είναι ένα κτήριο που συμβολίζει την εξουσία. 'Ενα πολυτελές μεγαθήριο δεν είναι δυσανάλογο των απαιτήσεών του; Ιδιαίτερα σε περίοδο οικονομικής κρίσης;
Μη ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες εγκαινιάσαμε και το Μουσείο της Ακρόπολης.....
Για να πώ την αλήθεια Αθανασία μου δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Επειδή εμείς κάνουμε πλάκα, αν ρωτάς σοβαρά τι θα πει γραφειοκρατία, ο καλύτερος τρόπος να μάθεις είναι να ανοίξεις το λεξικό.Τι είναι γραφειοκρατία;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool