Το ξέρετε αυτό το pet shop;

kostas221

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostas221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα.
ανακαλυψα ενα πολυ καλο πετσοπ που ενα μερος των εσοδων ενισχυει ενα φιλοζωικο σωματειο της αμερικης δειτε το περιμενω εντυπωσεις
https://nsa.petfulfillment.com/:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δειτε για παραδειγμα τα carriers που εχει απιστευτα πρακτικα ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, αυτό με τα ροδάκια το θέλω!!!

Το θέμα είναι, στέλνουν στην ελλάδα;

εμενα γραφει οτι δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της σελιδας.α,οκ μου εμφανιστηκε!

αυτες οι μπλουζες εχουν πλακα

https://nsa.petfulfillment.com/listcategory.php?menuchildnodeid=209

1409m.jpg

1520m.jpg

1759m.jpg

1361m.jpg

1515m.jpg

1775m.jpg

1359m.jpg

:lol::lol::lol:
Απίθανα μπλουζάκια!

Τέλεια τα μπλουζάκια!!:up::up:
Αλλά θέλω τα σκουλαρίκια πατουσίτσες!!!:P:P

παιδια,η πλειοψηφια των προιοντων μου αρεσε. χαρουμενα γεματα χιουμορ κ εκφραζουν με ωραιο τροπο την αγαπη για τα κατοικιδια που ολοι εδω μοιραζομαστε. χαρηκα που σας αρεσε για μενα ειναι με διαφορα το καλυτερο πετσοπ του εξωτερικου κ μου αρεσει που ενα μερος των εσοδων βοηθα ζωακια με προβλημα καλο σαββατοκυριακο σε ολους:)

Αχ τα θέλω όλααα!!! Και μένα μου άρεσαν τα σκουλαρίκια πατουσίτσες και τα μπλουζάκια και τα αξεσουάρ για το σπίτι. Όλααα....:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back