Το πείραμα της Αλμπέρτα

Μυρτω4038

Διακεκριμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
Υπαρχει επιστημονικη αποδειξη οτι οι γατες το σκανε απο το σπιτι επειδη "τα παιρνουν"? Διαβαστε το παρακατω πειραμα της Αλμπερτα αναδημοσιευμενο απο το περιοδικο Κ της Καθημερινης 28/9/2008
απο την στηλη Κ9 Life του Γιωργου Φραντζεσκακαη (τευχος 278 σελ90-91)
Υ.Γ Ευχαριστω πολυ την aretha για την πολυτιμη βοηθεια της στην επεξεργασια του αρχειου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• k9_1.jpg
    k9_1.jpg
    326,7 KB · Εμφανίσεις: 89
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον πείραμα :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσα περισσότερα μαθαίνω για αυτό το πλάσμα, τόσο πιο πολύ το θαυμάζω. Άλλωστε,
"Ακόμη και το μικρότερο αιλουροειδές ,είναι ένα αριστούργημα"
Leonardo Da Vinci

"Oι γάτες μένουν μαζί σας,αλλά δεν είναι δικές σας.Είναι συνιδιοκτήτριες με δικαίωμα βέτο!"

Έτσι ακριβώς είναι!:)

Πολύ καλό το πείραμα.Λέτε κι ο δικός μου όταν έφυγε,να έκανε ολιγόλεπτες στάσεις για να κονστοσταθεί και να κοιτάξει κατά το σπίτι;;;:hmm:Να δει τι κάνει η μάνα του,οδύρεται στο μπαλκόνι ή είναι μέσα και κοιμάται του καλού καιρού;:lol:

Αρε niki.... να μην έχω σκάνερ.. να σε προλάβω!!!:P:)

Μία ακόμα απόδειξη γιά το πόσο εκπληκτηκά πλάσματα είναι οι γάτες.

Αυτό μπορεί να δώσει ελπίδες για το λουπινακι που δεν έχει γυρισει ακομα!

Όταν έχασα την πρώτη μου γάτα και πριν μου πει ο γείτονας ότι την μάζεψε σκοτωμένη από ένα αυτοκίνητο αναρωτιόμου τις 20 μέρες τί είχα κάνει καιτην ανάγκασα να φύγει.....

κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο παρόμοιο με αυτό ...... Τώρα με την παράθεση αυτής της έρευνας Νίκη μου μου λύνεις άλλη μία φορά την απορία του τι πήγε στραβά.....

Ήταν το αυτοκίνητο δεν είχα κάνει τίποτα στην γάτα μου!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Πω πω παλι καλα που ο Σειριος με τοσες αλλαγες(μετακομιση,καινουσια γατα,στειρωση) δεν μας εχει κουνησει το μαντηλι!Αλλα αυτος ξεσπαει τα νευρα του στα κοριτσια του σπιτιου,ο άνανδρος...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back