μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
15-10-09
12:28
λοιπόν, για να ξεφύγω λίγο από την περιαυτολογία της μουσταρδούλας και της ασπρούλας, με αφορμή κάτι που έγινε χθες, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα...
το πιο αστείο δώρο που σας έχουν κάνει ποτέ!!
χθες η αδερφή μου, μου έφερε τα δώρα μου για τα γεννέθλιά μου... και γνωρίζοντας πόσο 12χρονο είμαι στην διάθεση μου πήρε ένα usb ψυγείο που χωράει μέσα ένα αναψυκτικό ή ένα κουτάκι χύμό!!
όταν ανοίγεις την πόρτα έχει και φωτάκι!!! χεχε.. το ενώνεις με την usb και σου διατηρεί το ποτάκι σου κρύο.....
το δεύτερο δώρο που μου πήρε ήταν ένα αυτοκινητάκι-mouse ασύρματο που όταν κάνεις κλίκ ανάβουν τα φωτάκια του.. μόνο βρουμ βρουμ που δεν κάνει!!

σας στέλνω σχετικές φωτογραφίες
το πιο αστείο δώρο που σας έχουν κάνει ποτέ!!
χθες η αδερφή μου, μου έφερε τα δώρα μου για τα γεννέθλιά μου... και γνωρίζοντας πόσο 12χρονο είμαι στην διάθεση μου πήρε ένα usb ψυγείο που χωράει μέσα ένα αναψυκτικό ή ένα κουτάκι χύμό!!
όταν ανοίγεις την πόρτα έχει και φωτάκι!!! χεχε.. το ενώνεις με την usb και σου διατηρεί το ποτάκι σου κρύο.....το δεύτερο δώρο που μου πήρε ήταν ένα αυτοκινητάκι-mouse ασύρματο που όταν κάνεις κλίκ ανάβουν τα φωτάκια του.. μόνο βρουμ βρουμ που δεν κάνει!!

σας στέλνω σχετικές φωτογραφίες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
15-10-09
12:31
Το ποντικι μου άρεσε πάρα πάρα πολύ!Απο που το πηρε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
15-10-09
12:42
χεχε... θα σου στείλω private μη κάνουμε και marketing! 
και το ψυγείο είναι τέλειο.! εγώ με το ψυγείο ξετρελάθηκα.....
ήδη έβαλα κάτι μέσα....

και το ψυγείο είναι τέλειο.! εγώ με το ψυγείο ξετρελάθηκα.....

ήδη έβαλα κάτι μέσα....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum