Το πιο διεστραμμένο site για γάτα που έχω δει ποτέ

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
που να το καταγγειλω?? αναρωτιεμαι...

https://www.ooze.com/ooze13/cats.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν αντεξα να διαβασω το κειμενο, οι εικονες ειναι τρομακτικες.:mad: :down: :cry: :bye: :down: :down: :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνώμη που θα στο πω, αλλά πραγματικά δεν είχα καμιά όρεξη να δω τέτοιο πράγμα.. καμιά φορά καλό θα είναι να μην ξέρουμε...

δεν ξερω αλλα εγω σοκαριστηκα τοσο που σκεφτομαι να το καταγγειλλω να το κατεβασουν στο safeweb

Παναγίτσα μου...ποιό άρρωστο μυαλό?τι να πώ δεν ξέρω.

δεν ξέρω τι είναι το safeweb...
προσωπική μου άποψη τουλάχιστον, ότι τέτοιες εικόνες δεν εξυπηρετούν απολύτως σε τίποτα και αν είναι να κάνει κάτι κάποιος, ας το κάνει. και αν είναι ανάγκη να κοινοποιούνται τέτοιες εικόνες σε ένα απλό forum, ας υπάρχει κάποια προειδοπίηση.
συγνώμη, πες το δική μου ευαισθησία... :(

Ένα page down έκανα και το έκλεισα!Φρίκη!!Σε ορισμένους ανθρώπους (που δεν μπορείς να τους πεις ανθρώπους), εύχομαι να πάθουν το χ ε ι ρ ό τ ε ρ ο απο το κακό που κάνουν

Ένα page down έκανα και το έκλεισα!Φρίκη!!Σε ορισμένους ανθρώπους (που δεν μπορείς να τους πεις ανθρώπους), εύχομαι να πάθουν το χ ε ι ρ ό τ ε ρ ο απο το κακό που κάνουν
Εγώ να δείς..,αλλά είμαι σίγουρη ότι,ότι κάνει ο καθένας το βρίσκει μπροστά του.Παιδιά δεν τόλμησα να το δω γιατί δεν το αντέχω.:(

Το site είναι εμετικό. Μόνο αρρωστημένα μυαλά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο! Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό? Δεν τόλμησα και δεν αντεξα να το διαβάσω προσεκτικά να δω τι εθνικότητας είναι....:/:

Τελείως αποκρουστικό...Κάποια στιγμή αναρωτιόμουν αν όσα αναφέρονταν στο βιβλίο του Sade, "120 ημέρες στα Σόδομα" ήταν πραγματικότητα ή αν τουλάχιστον θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα. Με φρίκη διαπιστώνω πως τελικά τα όρια διαστροφής του ανθρώπινου μυαλού ξεπερνούν κάθε όριο...

μολις ειδα τις πρωτες φωτο το εκλεισα...:down: πραγματικα αρρωστημενο...

Yasmin οι εικόνες είναι αληθινές ή ψεύτικες και τις έφτιαξαν για να κάνουν πλάκα; (δεν άνοιξα το site) Αν συμβαίνει το δεύτερο κατήγγειλε το αν μπορείς κι αν θέλεις υπογράφουμε την καταγγελία. Αν όμως είναι αληθινές, τότε με το να μην φαίνονται τι ωφελεί; Το όφελος θα ήταν να σταματήσουν να συμβαίνουν.

Δεν αντέχω να το δω. Αλλά επειδή εχω μεγάλη φαντασία αν είναι αληθινό εύχομαι να πάθουν τα ίδια και χειρότερα!

απο οσο καταφερα να δω,οι φωτο μου φανηκαν αληθινες...βεβαια δεν ειμαι κι ειδικη σ'αυτα....:/:

Παιδια, με κατι τετοια κοντευω να κανω εμετο, βλεπω φοβερους εφιαλτες και τα θυμαμαι για παρα πολυ καιρο. Ειλικρινα θα εκλεινα αμεσως το σαιτ αλλα θελω να βοηθησω με την καταγγελια. Μηπως την κυριακη που θα συναντηθουμε στο παζαρι να μαζευαμε ολες υπογραφες; Παντως παιδια να μην το αφησουμε ετσι ενα τοσο τι να πω...καμια περιγραφη για αυτο το θεμα δεν ειναι επαρκης...

Ο ΧΡΙΣΤΠς Κ Η ΠΑΝΑΓΙΑ καλε τυι ειναι τουτο παλι δεν μου εφταναν οι κινεζοι τωρα εχουμε κ αυτο μισο να δω που θα μπορουσα να το καταγγειλω

Ούτε κι εγώ άντεξα να το διαβάσω. Νομίζω κι εγώ να ψάξουμε να το καταγγείλουμε κάπου. έλεος...:down:

αν το site δεν είναι ελληνικό πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι με καταγγελίες...

πόσο άρρωστοι άνθρωποι υπαρχουν :mad:

Παιδια παρακαλω γραψτε οσοι θελετε σε αυτο το εμαιλ info@saferinternet.gr. κι εδω info@ekato.org

ζητωντας να κατεβει το σαιτ

που εμενα μου φαινεται οτι ειναι αληθινο και τελειως διεστραμμενο ετσι δεν θα μπουν ιδεες σε αλους τουλαχιστον και ιδιως σε εφηβους!!!

Και τι ακριβως θα πρεπει να γραψουμε; Πρεπει να ειναι κατι επισημο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back