Το πιο διεστραμμένο site για γάτα που έχω δει ποτέ

Rukia γιατί θεωρείς άτοπο το ποστ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ειναι αυτα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

.....Τι να πώ.....δεν έχω λόγια
Μάζεψα όλο μου το κουράγιο και άνοιξα την σελίδα.
Να σας ενημερώσω οτι τα βιντεο δεν ανοίγουν, οπότε συμπαιρένω οτι τους κυνηγήσανε.
Είμαι χάλια.
Την κακία των ανθρώπων δεν κατάφερε να την περιγράψει ούτε ο Dante στην κόλασή του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Felix, ούτε εγώ είχα τί να πω. Το είδα και σκέφτηκα ότι είναι το ίδιο μοσχάρι που τρώμε. Αν και το πολύ κακό εδώ είναι ότι της γδέρνουν κτλ ζωντανές. Έγινα την ίδια μέρα...δηλαδή νύχτα χορτοφάγος. Αυτό μου άνοιξε τα μάτια. Από την τόση κακία. Αυτό που αγαπάς να γίνεται φαγητό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή μου Νιαου
Κι εγώ το έχω κόψει το κρεας.Είναι τώρα 2 χρόνια.
Μια χαρά είμαι!Ας είναι καλά τα όσπρια, τα μανιτάρια, το τυράκι και άλλα πρωτεινούχα φαγητά!

Καλή μου Νιαου
Κι εγώ το έχω κόψει το κρεας.Είναι τώρα 2 χρόνια.
Μια χαρά είμαι!Ας είναι καλά τα όσπρια, τα μανιτάρια, το τυράκι και άλλα πρωτεινούχα φαγητά!

:up: :up: :up: :up: :up: :up:
Φως στο τούνελ που λέμε...:up: Πολύ χαίρομαι!!! Καλή μου Felix, ρίξε μια ματιά εδώ:up: Είναι χορτοφαγικό σαίτ με πολλές συνταγές και ωραία άτομα! Κάνουμε ωραίες συζητήσεις και καλοπερνάμε!:P Εγώ είμαι η Φένια Veggie!:)

Το σάιτ είναι όντως εμετικό. Επίσης (ευτυχώς) δεν είναι αληθινό. Η PWEETA είναι μια εικονική οργάνωση και επινοήθηκε για να σατιρίσει την PETA ή ΠΕΤΑ, που προωθεί τη χορτοφαγία και μάχεται τη σκληρότητα απέναντι στα ζώα. Οπότε το σάιτ είναι σατιρικό, αν και πέρα για πέρα κοκόγουστο και αηδιαστικό.
Πιστεύω πως οι φωτογραφίες είναι προϊόν επεξεργασίας. Αν και στην Αμερική δεν υπάρχει ενιαία νομοθεσία, η σκληρότητα απέναντι στα ζώα διώκεται. Σε μερικές πολιτείες είναι παράνομο να σκοτώσει κανείς ακόμη και αδέσποτη γάτα, ενώ σε πολλές η θανάτωση είναι παράνομη, εκτός αν γίνει από κτηνίατρο (ευθανασία).Κατά συνέπεια, οι δημιουργοί του σάιτ θα φρόντισαν να έχουν καλυμένα τα νώτα τους, προτού ανεβάσουν τις φωτογραφίες, γιατί εκεί οι φιλοζωϊκές δεν αστειεύονται.
Και για να κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου... Δε νομίζω πως τέτοιες παραστάσεις μπορούν να επηρεάσουν παιδιά και εφήβους. Αν κάποιος είναι τόσο διεστραμμένος, ώστε να πάρει ιδέες από τέτοια σάιτ, μάλλον είναι ήδη καμμένο χαρτί και δεν περιμένει από καμιά PWEETA να του δώσει το έναυσμα... δυστυχώς...

Βρήκα το site γελοίο και πραγματικά πρόχειρα φτιαγμένο με ολοφάνερο σκοπό να σοκάρει τα φιλόζωα αισθήματα.Δε με έπεισε για πραγματική σκηνή.Μάλλον τίποτα καταπιεσμένα παιδαρέλια είναι που πλήττουν αφόρητα από τον καθώς πρέπει τρόπο ζωής που τους έχουν επιβάλει οι γονείς τους.Επίσης εάν οι φώτο είναι αληθινές,θα τις έχουν κατεβάσει από διαδικασία νεκροτομής-νεκροψίας ζώου στο ίντερνετ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back