Το πιο όμορφο Ποντικοgremlin!

Ναι, αυτό σκοπεύω να κάνω. Κακό δεν κάνει να ρίξει και μια γενική ματιά:) Ευχαριστώ πάντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω αυτο πιστευω. Θα σου λυσει και πολλες αποριες ο γιατρος που μπορει να εχεις ασχετες με αρρωστιες.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και καθυστερημένα, ευχαριστώ πολύ Ελένη μου!
Πολύ ωραίο το ποίημα.

Ακόμα δεν έχω βρει όνομα.
Θυμάστε που σας έλεγα πως είναι καλόβολο? ε, ξεχάστε το. Είναι ο διάβολος μεταμφιεσμένος χεχε
Ανεβαίνει στον καναπέ πίσω από το κεφάλι μου και μου επιτίθεται στο πρόσωπο για να παίξει!! Τι το φυσάω στη μουρίτσα και του βάζω φωνές, τίποτα! το διασκεδάζει! φοβάμαι μη μου βγάλει κανά μάτι.

Το κτήνος.. αλλά το αγαπάω!!!! :)
Θα ανεβάσω και videos soon

μήπως μετά από αυτό ένα όνομα που θα του ταίριαζε θα ήταν Damon:P
(δαίμον) δήλαδή δαίμονας στα ελληνικά???:lol::lol::lol:

Οσο για τα εξωπαράσιτα το γατάκι σου θα ταλαιπωρίσουν όχι εσένα τόσα γατάκια που είχα γύρω μου με διάφορα πάνω τους (λόγω που ήταν στην αυλή) όταν ήμουν μικρή ποτέ δεν έπαθα τίποτα αλλά καλύτερα να το πας στον γιατρό!!!!!!

Καταρχήν να σου πω να σου ζήσει πολλά πολλά χρόνια το νέο σου γατάκι!Η δικιά μου εμπειρία είναι ότι έχασα τη γατούλα μου που είχα 1,5 χρόνο ξαφνικά κ μετά από 2 μήνες πήρα άλλη.Στη αρχή είχα όλες τις φοβίες που είπες κ εσύ,στη πορεία μας,έχω κατά ενθουσιαστεί με τη παρουσία της νέας μου γατούλας κ είμαι πολύ χαρούμενη που την απέκτησα.Θα δεις κ εσύ με το καιρό ότι θα το λατρέψεις κ θα σου δώσει μοναδικές στιγμές.Εύγε σου για τη απόφαση κ σιγά σιγά ακολουθώντας κ αυτά που σου είπαν τα παιδιά θα βρείτε τη κοινή σας πορεία...ΝΑ σου πω??? Έχεις ένα ΤΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟ μεγάλο σπίτι,σκέψου να υιοθετήσεις στη πορεία κ άλλο ένα να κάνουν παρέα...Απλά σκέψου το για τη ώρα...
Το όνομα που έδωσα στη νέα μου γατούλα είναι Aisha! κ δε το πίστευα όταν είδα το όνομα σου εδώ...χεχε.... Να σου ΖΗΣΕΙ ξανα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back