Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Να οργανωθώ και θα σας το γράψω...Δεν το θυμάμαι και τέλεια...!:redface:Αλλά θα ρίξετε πολυ γέλιο!!!:D
οργανώσου γρήγορα ειμαι πολύ περίεργη θελω αν το μαθωωωωωωω!
Α κ αν μιλάτε για γκαντεμια νομίζω προηγείται ο Ταύρος, για τους Τοξοτες θα συμφωνήσω ειναι κ@@@φαρδοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδη εγω που ειμαι αιγοκερος με οροσκοπο παρθενο ειμαι η γκαντεμοτερηηηηηη(μου ανηκει το βραβειο.......)σελω κλοκετουλες αμε..

Εσύ κοπέλα μου τι να πω....δεν ξέρω αν είσαι η γκαντεμοτερη πάντως είσαι πολύ πολύ τυχερή! Διότι ο αιγόκερως ταιριάζει πολύ με τον Παρθένο. Ζεις ένα εσωτερικό love story εν ολίγοις τι άλλο θέλεις!! :up:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!!!ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟΣ!!!!Το ξέρεις ότι έχεις συνδυασμό των 2 αγαπημένων μου ζωδίων????

Εγώ το έλεγα αλλά εσύ δεν μ'ακουγες. :P Πόσες φορές καλέ σου είπα οτι είμαι υδροχόος? Τώρα το θέμα είναι όλα καλά και ωραία αλλά έλα μου που ο Παρθένος δεν ταιριάζει με τον υδροχοο και γίνεται μέσα μου το Ελ Αλαμέιν? Εκεί τι κάνουμε?? :lol:

Οχι ...το γκαντέμικο ζώδιο είναι ο αιγόκερως ο παρθένος απλά είναι ιδιατερα αυστηρό και πολύ ιδιοτροπο(τύπου τα θέλω όλα με τον τρόπο μου)ζώδιο!;)

Εμείς? Συκοφαντίες!! :P:lol::lol:

Κατερίνα θέλουμε το ανέκδοτο:up:
Θένια σε ποια μέρα είμαστε σήμερα; Πως είσαι από πυρετό καλύτερα

Σήμερα απο πυρετό καλύτερα απο νέυρα χειρότερα και είμαστε στις 19 και σήμερα! :)

οργανώσου γρήγορα ειμαι πολύ περίεργη θελω αν το μαθωωωωωωω!
Α κ αν μιλάτε για γκαντεμια νομίζω προηγείται ο Ταύρος, για τους Τοξοτες θα συμφωνήσω ειναι κ@@@φαρδοι

Παιδιά εγώ για τάυρους και αιγόκερους δεν ξερω αλλά ξέρω απο πειρα οτι οι σκορπιοί είναι γκαντέμηδες (περισσότερο ή λιγότερο απο άλλα ζώδια δεν ξέρω), η γκαντεμιά τους επίσης είναι κολλητική γι'αυτό μακριά απο σκορπιούς ( :lol::lol: ) και τέλος οτι οι τοξότες είναι πράγματι καρακ@@@φαρδοι και τους μισω τους μισω τους μισω τους μισω!!! :mad::lol::lol:

Επίσης η χειρότερη περίπτωση είναι η μαμά μου. Παρθένος με ωροσκόπο παρθένο!!! Απο χέρι "καμμένη" :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσύ κοπέλα μου τι να πω....δεν ξέρω αν είσαι η γκαντεμοτερη πάντως είσαι πολύ πολύ τυχερή! Διότι ο αιγόκερως ταιριάζει πολύ με τον Παρθένο. Ζεις ένα εσωτερικό love story εν ολίγοις τι άλλο θέλεις!! :up:
Ισχυει αυτό..πολύ γαλήνη πάλι καλα να λεσ..;)
Εγώ το έλεγα αλλά εσύ δεν μ'ακουγες. :P Πόσες φορές καλέ σου είπα οτι είμαι υδροχόος? Τώρα το θέμα είναι όλα καλά και ωραία αλλά έλα μου που ο Παρθένος δεν ταιριάζει με τον υδροχοο και γίνεται μέσα μου το Ελ Αλαμέιν? Εκεί τι κάνουμε?? :lol:
Αγαπη μου όπως εσυ με τον υδροχοο έτσι κι εγω με τον καρκινο..χαμος χαμος..η λύση είναι μια υπομονη !!!!:lol:

Εμείς? Συκοφαντίες!! :P:lol::lol:

:lol::lol:

Παιδιά εγώ για τάυρους και αιγόκερους δεν ξερω αλλά ξέρω απο πειρα οτι οι σκορπιοί είναι γκαντέμηδες (περισσότερο ή λιγότερο απο άλλα ζώδια δεν ξέρω), η γκαντεμιά τους επίσης είναι κολλητική γι'αυτό μακριά απο σκορπιούς ( :lol::lol: ) και τέλος οτι οι τοξότες είναι πράγματι καρακ@@@φαρδοι και τους μισω τους μισω τους μισω τους μισω!!! :mad::lol::lol:

Επίσης η χειρότερη περίπτωση είναι η μαμά μου. Παρθένος με ωροσκόπο παρθένο!!! Απο χέρι "καμμένη" :lol:
Η μαμα είναι πραγματι περίπτωση..οι γύρω της τι τραβάνε..σουπερκαθαριοτητα και ταξη...:blink::lol:Τοξότες::down::down:

Σήμερα απο πυρετό καλύτερα απο νέυρα χειρότερα και είμαστε στις 19 και σήμερα! :)

Σήμερα κόλλησες εμένα όμως:mad: ειχες προβλημα κ με το στομάχι σου; εχω συνέχεια αναγούλες
ΑΑΑΑΑ τωρα μου το λες ο πρώην μου ηταν σκορπιος δεν εφτανε η δική μου ηρθε κ ξύθηκε κ πανω μου κ κώλλησα κ την δική του:mad::mad::mad::mad:

Ωπα ρε κοριτσια..τι σας φταιξαμε εμεις οι τοξοτες?????Η αληθεια ειναι οτι εγω προσωπικα ως τοξοτινα,ειμαι λιγο τυχερη αλλα το αποδιδω στην αισιοδοξια και τη θετικη μου σκεψη!!!Γιατι ξερω και τοξοτες που τους εχουν ερθει ολα αναποδα αλλα ειναι και πολυ γκρινιαρηδες λεμε!!!!!!!

Γιατι ξερω και τοξοτες που τους εχουν ερθει ολα αναποδα
Και εγώ ξέρω τον σουπερμαν αλλά ειναι μυθικό πρόσωπο:lol::lol:

Εγώ Παρθένος!! Αλλά απ'οτι φαινεται με σας τα αιγοκετάκια μοιάζουμε πολύ!! :up:
Μπαααα εχω πατερα Παρθενο ...πολυ τελειομανεις βρε παιδι μου...εχω και εγω μια δοση το παραδεχομαι αλλα οχι και τοοοοοοοοοσοοοοοοοοο.
Το γκαντεμικο ζώδιο είμαι εγώ και το πιο τυχερό είναι ο τοξοτης..Το χω ψάξει σου λέω!!:redface::lol:
Πιο εισαι εσυ Κατερινακι?
:DΠότε είσαι Ζορίτσα???:)
Εγω 19 Γεναρη και εχω σκορπιο για οροσκοπο...πολυ μπερδεμα ειμαι ασε...:lol:

Βρε μανια με τους τοξοτες!!!!!Ναι,υπαρχει και αυτο στον πλανητη...γκαντεμης τοξοτης(αλλα δεν ειμαι εγω:P)
Ζουλευετε ρε που δεν ειστε ολες ομορφες πλουσιες εξυπνες υγιεις οπως εγω βεβαιως βεβαιως,που τα εχω ολα αυτα λογω του τζοκερ που κερδισα προπερσυ:P:P:P

Σήμερα κόλλησες εμένα όμως:mad: ειχες προβλημα κ με το στομάχι σου; εχω συνέχεια αναγούλες
ΑΑΑΑΑ τωρα μου το λες ο πρώην μου ηταν σκορπιος δεν εφτανε η δική μου ηρθε κ ξύθηκε κ πανω μου κ κώλλησα κ την δική του:mad::mad::mad::mad:

Όχι πρόβλημα με το στομάχι δεν έχω. Για αυτό δεν ευθύνομαι εγώ άλλος σε κόλλησε :P

Και εγώ απο πρώην σκορπιό την κόλλησα την γκαντεμιά. Χωρίς πλάκα. Ως τότε ήμουν τυχερή. Με το που έμπλεξα μαζί του....ουτε 500 καθρέυτες μαζί να είχα σπάσει.

Ωπα ρε κοριτσια..τι σας φταιξαμε εμεις οι τοξοτες?????Η αληθεια ειναι οτι εγω προσωπικα ως τοξοτινα,ειμαι λιγο τυχερη αλλα το αποδιδω στην αισιοδοξια και τη θετικη μου σκεψη!!!Γιατι ξερω και τοξοτες που τους εχουν ερθει ολα αναποδα αλλα ειναι και πολυ γκρινιαρηδες λεμε!!!!!!!

Εγώ σας μισώ γιατί σας ζηλέυω. Η κολλητή ελλάδα είναι τοξότης και τι να πω!!! Πιο κ@@@φαρδο άτομο δεν έχω γνωρίσει. Πάλι καλά που έχει Παρθένο ωροσκόπο και έρχεται και την φέρνει στα ίσα της. :lol::lol:

Και εγώ ξέρω τον σουπερμαν αλλά ειναι μυθικό πρόσωπο:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπαααα εχω πατερα Παρθενο ...πολυ τελειομανεις βρε παιδι μου...εχω και εγω μια δοση το παραδεχομαι αλλα οχι και τοοοοοοοοοσοοοοοοοοο.

Εγώ πάλι ζορίτσα έχω μπαμπά Λέων και με έχει κολλήσει ξεροκεφαλία!!! Ήταν που ήταν οι παρθένοι πεισματάριδες (ζωδιο μου), είναι που είναι οι υδροχοοι αλλου για αλλου (ο ωροσκόπος μου), έχω επιρροές και απο λέων....

Ε κατάλαβες πιστέυω! :P

λογω του τζοκερ που κερδισα προπερσυ:P:P:P
Ποιος είσαι ο Μπατμαν κ κέρδισες τον Τζοκερ;:lol:
Μάλιστα κυρια μου ζηλευουμε γιατί ειμαστε μόνο ομορφες κ εξυπνες αλλά δεν έχουμε λεφτα

Βρε μανια με τους τοξοτες!!!!!Ναι,υπαρχει και αυτο στον πλανητη...γκαντεμης τοξοτης(αλλα δεν ειμαι εγω:P)
Ζουλευετε ρε που δεν ειστε ολες ομορφες πλουσιες εξυπνες υγιεις οπως εγω βεβαιως βεβαιως,που τα εχω ολα αυτα λογω του τζοκερ που κερδισα προπερσυ
Παντρευτικα εναν τοξοτη!!!:lol:
Όχι πρόβλημα με το στομάχι δεν έχω. Για αυτό δεν ευθύνομαι εγώ άλλος σε κόλλησε

Και εγώ απο πρώην σκορπιό την κόλλησα την γκαντεμιά. Χωρίς πλάκα. Ως τότε ήμουν τυχερή. Με το που έμπλεξα μαζί του....ουτε 500 καθρέυτες μαζί να είχα σπάσει.

Εγώ σας μισώ γιατί σας ζηλέυω. Η κολλητή ελλάδα είναι τοξότης και τι να πω!!! Πιο κ@@@φαρδο άτομο δεν έχω γνωρίσει. Πάλι καλά που έχει Παρθένο ωροσκόπο και έρχεται και την φέρνει στα ίσα της. :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάλι ζορίτσα έχω μπαμπά Λέων και με έχει κολλήσει ξεροκεφαλία!!! Ήταν που ήταν οι παρθένοι πεισματάριδες (ζωδιο μου), είναι που είναι οι υδροχοοι αλλου για αλλου (ο ωροσκόπος μου), έχω επιρροές και απο λέων....

Ε κατάλαβες πιστέυω! :P
Αν καταλαβα λεει..η μικρη κορη ειναι λιονταρακι και τη ζω την ξεροκεφαλια της καθε μερα!!!:lol:
Μάλιστα κυρια μου ζηλευουμε γιατί ειμαστε μόνο ομορφες κ εξυπνες αλλά δεν έχουμε λεφτα
Παντρεψου εναν τοξοτη:lol:

Πες τα βρε Ελενα! Αμ πως κυρία τζουτζου μας! Μόνο τα λεφτά μας λείπουν τίποτα άλλο!

Παντρευτικα εναν τοξοτη!!!:lol:

Αν καταλαβα λεει..η μικρη κορη ειναι λιονταρακι και τη ζω την ξεροκεφαλια της καθε μερα!!!:lol:

Παντρεψου εναν τοξοτη:lol:

Εγώ πάντως τοξότη άντρα δεν πλησιάζω! Είναι πααααρα πολύ καλά παιδιά αλλά εγώ μαζί τους συνεννόηση σε σχέση δεν βγάζω. Ξυπνάει το 100% του Παρθένου μέσα μου και η συνεννόηση μεταξύ μας είναι κάτι άπιαστο! :lol::lol::lol:

Για πείτε μου λοιπόν πιο είναι το δευτερο κ@@@φαρδο ζώδιο μετά τους τοξότες μπας και πλησιάσω εκείνους!! :P

Το γκαντεμικο ζώδιο είμαι εγώ και το πιο τυχερό είναι ο τοξοτης..Το χω ψάξει σου λέω!!:redface::lol:
:DΠότε είσαι Ζορίτσα???:)
Καλε αιγόκερως είμαι λέμε...8 γεναρη..εσύ είσαι στην αλλαγή Ζορίτσα!!:)Ουφ και σκορπιο ε?Η πατέρα εδώ που διαβάζω λέει ότι είσαι πολυ δυναμική και πολύ προσεχτική ως προς τους άλλους και για να μην τους πληγώσεις και για να μην πληγωθεις..;)Η ανασφάλεια ειναι χαρακτηριστικοτατο των αιγοκερων γλυκιά μου!!

Καλε αιγόκερως είμαι λέμε...8 γεναρη..εσύ είσαι στην αλλαγή Ζορίτσα!!:)Ουφ και σκορπιο ε?Η πατέρα εδώ που διαβάζω λέει ότι είσαι πολυ δυναμική και πολύ προσεχτική ως προς τους άλλους και για να μην τους πληγώσεις και για να μην πληγωθεις..;)Η ανασφάλεια ειναι χαρακτηριστικοτατο των αιγοκερων γλυκιά μου!!

Ε....ο σκορπιός προσπαθεί να μην πληγώσει?? Συγνώμη ζορίτσα αυτο δεν πάει για σένα γιατί δεν σε ξέρω αλλά ο σκορπιός κατερίνα μου το μόνο που κάνει ειναι να ψάχνει τρόπους να πληγώσει τους άλλους για να εκδικηθεί!! Τα έχω ζήσει στο πετσί μου πααααρα πολύ!

Για μας τι λέει η πατέρα?? :P

Οχι ...το γκαντέμικο ζώδιο είναι ο αιγόκερως ο παρθένος απλά είναι ιδιατερα αυστηρό και πολύ ιδιοτροπο(τύπου τα θέλω όλα με τον τρόπο μου)ζώδιο!;)
δηλαδη και στις δυο περιπτωσεις χαμενη για χαμενη(πως λεμε δηλαδη την κατσαμε την βαρκα)και μπορειτε να με λετε ολοι με το μικρο μου...Δαφνη
(κατι απο δαφνί...)περιπου ιδια τρελα!!!:lol:

Με μαμα λεων και αντρα ζυγο πουζουμε ολοι μαζι κατι θα κερδιζω? (δεν γινεται τοση γκαντεμια)

δηλαδη και στις δυο περιπτωσεις χαμενη για χαμενη(πως λεμε δηλαδη την κατσαμε την βαρκα)και μπορειτε να με λετε ολοι με το μικρο μου...Δαφνη
(κατι απο δαφνί...)περιπου ιδια τρελα!!!:lol:

Δάφνη μου για αιγόκερους δεν ξέρω πολλά (αν και υποπτέυομαι οτι μοιάζουν ή τουλάχιστον ταιριάζουν με του Παρθένους) πάντως μόνο που έχει Παρθένο μέσα σου φτάνει για να λες οτι την έκατσες την βάρκα! Στο λέω και εγώ που είμαι καμμένη. Δηλαδή Παρθένος!! :lol::lol:

Με μαμα λεων και αντρα ζυγο πουζουμε ολοι μαζι κατι θα κερδιζω? (δεν γινεται τοση γκαντεμια)

Α εσυ εχεις μαμα λέων? Εγώ μπαμπα! Ασε κοπέλα μου άστα βράστα που λένε! Κοίταξε να μην καταλήξεις στο Δαφνί και μην σκέφτεσαι αν κερδίσεις το τζόκερ. Αν μείνεις έξω απο το Δαφνί θα είναι αρκετά μεγάλη η τύχη σου. Εγώ προσωπικά με το ζόρι την παλέυω να μην σαλτάρω με τον μπαμπά μου! Αυτό το "εγώ ξέρω τι σου λέω" εδώ μου κάθεται :down:

Ζουλευετε ρε που δεν ειστε ολες ομορφες πλουσιες εξυπνες υγιεις οπως εγω βεβαιως βεβαιως,που τα εχω ολα αυτα λογω του τζοκερ που κερδισα προπερσυ:P:P:P
Αχ λυπάμαι καλή μου αλλά κι εγώ δεν τους πολυμπορώ τους τοξότες...Είχα πάντα τραυματικές εμπειρίες, τώρα κάπωε έφτιαξαν τα πράγματα.Πάντα έφταιγα εγώ ποτέ αυτοι!!:down::blink:Οπότε, μαζί με την τύχη την τρελή λογικό είναι να είστε μεν τυχεροι μεχρι σπάσιμο νευρων αλλά λόγω των νεύρων να μην είστε και τα πιο αξιαγάπητα ζώδια..:/:

Καλέ Θένια ξέρεις τι γίνεται με τους σκορπιούς???Είναι τόσο εκδικητικοί που πολλές φορές οι κατάρες τους πιανουν..Δεν είναι γκαντεμια..ΚΑΤΑΡΑ είναι!:lol:

Ναι αυτό με τα λεφτά το εχουμε..βλ.οικονομικες κρισεισ κλπ:lol::lol::lol::P

Για πείτε μου λοιπόν πιο είναι το δευτερο κ@@@φαρδο ζώδιο μετά τους τοξότες μπας και πλησιάσω εκείνους!! :P
Μμμμ δεν νομίζω ότι υπάρχει..:)Απλά ψάχνεις για τα χαρακτηριστικά που θέλεις!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back