Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Ε....ο σκορπιός προσπαθεί να μην πληγώσει?? Συγνώμη ζορίτσα αυτο δεν πάει για σένα γιατί δεν σε ξέρω αλλά ο σκορπιός κατερίνα μου το μόνο που κάνει ειναι να ψάχνει τρόπους να πληγώσει τους άλλους για να εκδικηθεί!! Τα έχω ζήσει στο πετσί μου πααααρα πολύ!

Για μας τι λέει η πατέρα?? :P
Παρθένος με ωροσκόπο υδροχόο

Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση αυτού του ατόμου γίνονται αισθητές από την πρώτη στιγμή που τον συναντά κανείς ακόμη και σε συνθήκες πίεσης ή κινδύνου δεν χάνει το χαμόγελο και την ψυχραιμία του.Γι αυτό ακριβώς είναι και ιδανικός για επαγγέλματα με υψηλό δείκτη ρίσκου, τα οποία απαιτούν μεγάλη ετοιμότητα.Πιστεύει στην ομαδικότητα και πολλές φορες δεν διστάζει να υποτάξει το <<εγώ>> του για το κοινό καλό.Αξιοσημείωτη είναι και η παρατηρητικότητα του η οποία τον βοηθά να αποφεύγει λάθη και παραλείψεις.Ωστόσο, αντιδρά μάλλον άσχημα αν νοιώσει ότι τον αδικούν ή ότι υποτιμούν τις ικανότητες του.Αν θέλουμε να του ασκήσουμε κριτική καλό είναι να το κανουμε με έμμεσο τρόπο διαφορετικά μάλλον θα φάμε τα μούτρα μας..:)

Τιμή μου να σας γνωρίζω κυρία μου!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδη εγω που ειμαι αιγοκερος με οροσκοπο παρθενο ειμαι η γκαντεμοτερηηηηηη(μου ανηκει το βραβειο.......)σελω κλοκετουλες αμε..
Αιγόκερως με ωροσκόπο παρθένο

Μπορεί να μην είναι ο πιο γοητετικός άνθρωπος του κόσμου, όμως σίγουρα είανι από τους πιο απαραίτητους.Η αντικειμενική, ψύχραιμη ματιά στα πράγματα, καθώς και η προσεχτική ανάλυση όλων των στοιχείων αποτελούν τα μαγάλα του προτερήματα.Στην δουλειά του έχει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων, όχι μόνο γιατί ξέρει να λύνει τα προβλήματα, αλλά και γιατί προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του όποτε χρειαστεί.Μπορεί κανεις να υπολογίζει σε αυτόν- η αξιοπιστία του είναι αναμφισβητητη.Το μόνο αρνητικό σημείο του είναι ο σαρκαστικος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει κάποιες φορές τους άλλους.

;)Μια χαρά σε βρίσκω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρθένος με ωροσκόπο υδροχόο

Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση αυτού του ατόμου γίνονται αισθητές από την πρώτη στιγμή που τον συναντά κανείς ακόμη και σε συνθήκες πίεσης ή κινδύνου δεν χάνει το χαμόγελο και την ψυχραιμία του.Γι αυτό ακριβώς είναι και ιδανικός για επαγγέλματα με υψηλό δείκτη ρίσκου, τα οποία απαιτούν μεγάλη ετοιμότητα.Πιστεύει στην ομαδικότητα και πολλές φορες δεν διστάζει να υποτάξει το <<εγώ>> του για το κοινό καλό.Αξιοσημείωτη είναι και η παρατηρητικότητα του η οποία τον βοηθά να αποφεύγει λάθη και παραλείψεις.Ωστόσο, αντιδρά μάλλον άσχημα αν νοιώσει ότι τον αδικούν ή ότι υποτιμούν τις ικανότητες του.Αν θέλουμε να του ασκήσουμε κριτική καλό είναι να το κανουμε με έμμεσο τρόπο διαφορετικά μάλλον θα φάμε τα μούτρα μας..:)

Τιμή μου να σας γνωρίζω κυρία μου!:D

:lol::lol::lol::lol::lol:
Μα το θεό είναι σαν να διαβάζω για τον εαυτό μου. Βάλε με σε δουλειά με ρίσκο και στην βγάζω εις πέρας στο πιτς φυτίλι. Βάλε με σε βαρετή δουλειά απλά για να πληρώνομαι (εν ολίγοις στυλ δημόσιο ή παρεμφερές) και με πιανουν τάσεις αυτοκτονίας με υγρό πιάτων και σέρνω τα πόδια μου :P

Ναι αλλά ΔΕΝ λέει η κυρα Πατέρα μας οτι είμαστε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αγχώδη άτομα. Θέλουμε τις προκλήσεις στην δουλειά αλλά και το άγχος άγχος μη χάσουμε!! :lol::lol::lol:

Επίσης δεν λέει για όλα τα άλλα στριμένα μας αλλά ας μην το φωνάζουμε πολύ αυτό :whistle::whistle:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Μα το θεό είναι σαν να διαβάζω για τον εαυτό μου. Βάλε με σε δουλειά με ρίσκο και στην βγάζω εις πέρας στο πιτς φυτίλι. Βάλε με σε βαρετή δουλειά απλά για να πληρώνομαι (εν ολίγοις στυλ δημόσιο ή παρεμφερές) και με πιανουν τάσεις αυτοκτονίας με υγρό πιάτων και σέρνω τα πόδια μου :P

Ναι αλλά ΔΕΝ λέει η κυρα Πατέρα μας οτι είμαστε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αγχώδη άτομα. Θέλουμε τις προκλήσεις στην δουλειά αλλά και το άγχος άγχος μη χάσουμε!! :lol::lol::lol:

Επίσης δεν λέει για όλα τα άλλα στριμένα μας αλλά ας μην το φωνάζουμε πολύ αυτό :whistle::whistle:
:lol::lol::lol:Οχι αλλά εγώ ενθουσιάστηκα!!!:DΑσε έχω πάθει πλάκα εμένα επρεπε να με έχει φωτο στο κειμενακι με τον αιγόκερω με ωροσκόπο καρκίνο!:blink:Πραγματικά και στην κολλητή μου το έδειξα και διαβάσαμε και το δικό της..Καλε έτσι είμαστε!!:blink:Φοβερή η Πατέρα!!

Βρε το άγχος δεν είναι χαρακτηριστικο ζωδίου..Είναι θέμα συμπεριφοράς;)Στριμμένα???Ε ναι σας παρουσιάζει πολύ τέλειους!!!:up:Γι αυτό είπα, ΤΙΜΗ ΜΟΥ!!!:)

:lol::lol::lol:Οχι αλλά εγώ ενθουσιάστηκα!!!:DΑσε έχω πάθει πλάκα εμένα επρεπε να με έχει φωτο στο κειμενακι με τον αιγόκερω με ωροσκόπο καρκίνο!:blink:Πραγματικά και στην κολλητή μου το έδειξα και διαβάσαμε και το δικό της..Καλε έτσι είμαστε!!:blink:Φοβερή η Πατέρα!!

Βρε το άγχος δεν είναι χαρακτηριστικο ζωδίου..Είναι θέμα συμπεριφοράς;)Στριμμένα???Ε ναι σας παρουσιάζει πολύ τέλειους!!!:up:Γι αυτό είπα, ΤΙΜΗ ΜΟΥ!!!:)

Μας παρουσιάζει ενώ δεν είμαστε! Καμία σχέση θα έλεγα. Αυτό με την δουλειά ναι το έχω οκ. Και με την παρατηρητικότητα. Αλλά όπως λέει αν νιώσουμε οτι μας αδικούν....ω ρε παναγιά μου. Ποιός είδε τον Παρθένο και δεν τον φοβήθηκε. Μας πιάνει πολύ άσχημα και πεισμώνουμε και μας πιάνει πολύ το "ε οχι αδικία". Άστα να πάνε. Εγώ είμαι πολύ έτσι. Καλά αν υποτιμήσουν τις ικανότητες μας? :lol::lol::lol::lol::lol: Δεν συζητάω κάν τι θα γίνει. Και ναι είναι αλήθεια οτι την κριτική δεν την παίρνουμε με καλό μάτι. Ενώ αντιθέτως ασκούμε κριτική κατα κόρων!! Είμαστε για μπάτσες :down::down::down:

Μπες μσν έχω να σου πω :D

Μπαααα εχω πατερα Παρθενο ...πολυ τελειομανεις βρε παιδι μου...εχω και εγω μια δοση το παραδεχομαι αλλα οχι και τοοοοοοοοοσοοοοοοοοο.

Καλε αιγόκερως είμαι λέμε...8 γεναρη..εσύ είσαι στην αλλαγή Ζορίτσα!!:)Ουφ και σκορπιο ε?Η πατέρα εδώ που διαβάζω λέει ότι είσαι πολυ δυναμική και πολύ προσεχτική ως προς τους άλλους και για να μην τους πληγώσεις και για να μην πληγωθεις..;)Η ανασφάλεια ειναι χαρακτηριστικοτατο των αιγοκερων γλυκιά μου!!
Μπαααααααα...δεν με βρισκω εκει...
Ε....ο σκορπιός προσπαθεί να μην πληγώσει?? Συγνώμη ζορίτσα αυτο δεν πάει για σένα γιατί δεν σε ξέρω αλλά ο σκορπιός κατερίνα μου το μόνο που κάνει ειναι να ψάχνει τρόπους να πληγώσει τους άλλους για να εκδικηθεί!! Τα έχω ζήσει στο πετσί μου πααααρα πολύ!

Για μας τι λέει η πατέρα?? :P
ουτε εδς ταιριαζω!!!

ΤΗΕΛΩ και εγω το προφιλ μου!!!:mad::P

Αιγόκερως με ωροσκόπο παρθένο

Μπορεί να μην είναι ο πιο γοητετικός άνθρωπος του κόσμου, όμως σίγουρα είανι από τους πιο απαραίτητους.Η αντικειμενική, ψύχραιμη ματιά στα πράγματα, καθώς και η προσεχτική ανάλυση όλων των στοιχείων αποτελούν τα μαγάλα του προτερήματα.Στην δουλειά του έχει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων, όχι μόνο γιατί ξέρει να λύνει τα προβλήματα, αλλά και γιατί προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του όποτε χρειαστεί.Μπορεί κανεις να υπολογίζει σε αυτόν- η αξιοπιστία του είναι αναμφισβητητη.Το μόνο αρνητικό σημείο του είναι ο σαρκαστικος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει κάποιες φορές τους άλλους.

;)Μια χαρά σε βρίσκω!
Μπα μάλλον αυτοσαρκάζομαι:P

Μπαααααααα...δεν με βρισκω εκει...

ουτε εδς ταιριαζω!!!

Τι ωροσκόπο έχεις?

Να γυρίσεις στο πλάι κ έτοιμο :P
Καληνύχτα κοριτσια κ κακια μισοσκορπινα:D

Μπα μάλλον αυτοσαρκάζομαι:P
Τουλάχιστον εχω και χιουμορ,γινομαι και χαλι να με πατησης(σκουπιστε τα ποδια σας καλεεεε!!.

Τουλάχιστον εχω και χιουμορ,γινομαι και χαλι να με πατησης(σκουπιστε τα ποδια σας καλεεεε!!.

Μια χαρά είσαι. Μακάρι να ήταν και άλλοι άνθρωποι σαν και σένα. Θα ήταν πολύ καλύτερη η κοινωνία μας κοπέλα μου.

Ζορίτσα η κατερίνα έπεσε για ύπνο είναι ψώφια. Θα σου πει άυριο το προφίλ σου :)

Τι ωροσκόπο έχεις?
Αιγοκερως με σκορπιο...
Να γυρίσεις στο πλάι κ έτοιμο :P
Καληνύχτα κοριτσια κ κακια μισοσκορπινα:D
χαχαχαχαχααχα...πως ξερεις να μου φτιαξεις το κεφι...:P
Ζορίτσα η κατερίνα έπεσε για ύπνο είναι ψώφια. Θα σου πει άυριο το προφίλ σου :)
Το ειδα...αλλα τωρα ομως ειναι το αυριο...:up:

ΚΑλημέρα..μου έσπασαν τα νεύρα τα καμάρια μου σήμερα..Νιαου από τις 6..Και έτσι ξύπνησα..Πήγα να απλώσω και έσπασε η απλώστρα..Ξανά μανα πλύσιμο δηλαδή!!!!!Ωραια μπήκε η μέρα μου βρε!!

Τέσπα για την απαιτητική μας Ζορίτσα έχω να πω τα εξής:

Αιγόκερως με ωροσκόπο Σκορπιό

Θα τον βρούμε σε δύσκολες δουλει'ες και αποστολές γιατί είναι ένα άτομο που του αρέσουν ιδιαίτερα οι προκλήσεις.Είναι αξιόπιστος μέχρι εκεί που δεν παίρνει, δε απογοητεύει ποτέ εκείνους ποθ εξαρτώνται απο αυτόν και θα βρεθεί στο πλάι τους, έτοιμος να τους στηρίξει μόλις τον καλέσουν.Χάρη στην διορατικότητα που τον διακρίνει σπάνια πέφτει έξω εκεί που επιλέγει να επενδύσει.Αποφεύγει να μιλά πολύ, προτιμά να λέει μόνο τα απολύτως απαραίτητα τόσο από εσωστρέφεια όσο και από τον φοβο μην πει άθελα του κάτι που δεν πρέπει.Η στάση του αυτή , όχι άδικα, εκνευρίζει πολλούς.Καλό θα ήταν κάποιες φορές να δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη σε φίλους και κοντινά του πρόσωπα!

Και όσο προλαβαίνω....

18 και σημεραααααααααααααααααααα 2 μέρες δουλειααααααααα!!

Και όσο προλαβαίνω....

18 και σημεραααααααααααααααααααα 2 μέρες δουλειααααααααα!!

Ναιιιιιι!!!!

18 και σημεραααααα!!! Και 2 μερες δουλεια που όμως έχω μείνει πίσω και με βλέπω να παίρνω παράταση (ανευ πληρωμης κιόλας) και μετά να μην προλαβαίνω να πακετάρω!!! :down: Βαθιές αναπνοές Θένια και μην συγχίζεσαι!!!

Ναιιιιιι!!!!

18 και σημεραααααα!!! Και 2 μερες δουλεια που όμως έχω μείνει πίσω και με βλέπω να παίρνω παράταση (ανευ πληρωμης κιόλας) και μετά να μην προλαβαίνω να πακετάρω!!! :down: Βαθιές αναπνοές Θένια και μην συγχίζεσαι!!!
Κοίτα 2 μέρες έχεις..συγκεντρώσου και προσπάθησε να βαλεις όλες τισ δυνάμεις σου...αααα και μια συμβουλη

ΘΕΝΙΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MYCAT αλλιώς δεν θα κάνεις τίποτα!!!Ξέρω τι σου λέω..:D:lol::lol:

Κοίτα 2 μέρες έχεις..συγκεντρώσου και προσπάθησε να βαλεις όλες τισ δυνάμεις σου...αααα και μια συμβουλη

ΘΕΝΙΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MYCAT αλλιώς δεν θα κάνεις τίποτα!!!Ξέρω τι σου λέω..:D:lol::lol:

Καλέ το ξέρω λες να μην το ξέρω? Αλλά δεν μπορώ να βγώ! Ε τι να κάνουμε θέλω την δόση μου :P

Αααααααααααααχ τι να σε κάνω..???Σε καταλαβαίνω...πότε θα με απολύσουν αναρωτιέμαι...

Καλημέρα Θένια! Καλά στα λέει η Κατερίνα, όσο είσαι στο mycat δε βλέπω να προλαβαίνεις δουλειά και πακετάρισμα!;):lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back