Το πονεμένο ματάκι του Spike..

Αχ ωραία!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχουμε κανενα νεο απο το γατι σου ;; τι σας ειπε τελικα η κτηνιατρος ;;:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! τον πήγα την παρασκευή και μου είπε η γιατρός ότι ευτυχώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κερατοειδή του. Μπορεί να είναι ή έρπης ή μια άλλη νόσος που δεν την θυμάμαι, αλλά μου είπε η γιατρός ότι είναι και ανθρωπονόσος, δλδ μπορεί να κολλήσει και ο άνθρωπος. Μου έδωσε μια άγωγή με 2 κολύρια για 10 μέρες. Πάντως το ματάκι του ευτυχώς πάει καλύτερα! Ούουουουφ! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Ιβάνα!

τιποτα βρε, μην ευχαριστεις, καταλαβαινω απολυτα το αγχος σου παντως !! το ευχαριστο ειναι οτι παει ηδη πολυ καλυτερα !! ανεβασε και φωτο του μωρου σου να το θαυμασουμε !! :up::up::up:

περαστκια στο μωρουλι σου!!!!!!!!1:):):)

Θ' ανεβάσω, γιατί είναι και όμορφο βλέπεις (κουκουβαγίαση έχω πάθει!!). Άντε να περάσουν οι 10 μέρες να ξεαγχωθώ..

Και πάλι περαστικά σας, χαίρομαι που είναι καλύτερα το γατόνι σου! Θα περάσουν οι 10 μέρες, στο χέρι τους είναι??? Όσο για την κουκουβαγίαση, νομίζω ότι είναι σύνηθες σύμπτωμα υγιούς γατογονιού! Μη σε ανησυχεί καθόλου! :D

tsitsini σου έδωσε το dacriogel να βάζεις?

καλημέρα catlover. Όχι, μου έδωσε 2 άλλα, το thilolo (1 σταγόνα κάθε 2 ώρες για 1 βδομάδα) και το thilocof (1 σταγόνα 3 φορές την ημέρα για 10 μέρες). Τις σταγόνες τις δέχεται μια χαρα, σε αντίθεση με το προηγούμενο κολλύριο που όταν του τις έβαζα το έβλεπε που πονούσε.. Θα ανεβάσω και φωτό μόλις βρώ το καλωδιάκι της φωτογραφικής μου!!! χιχιχι!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back