Το πορτοκαλάκι ζουζουνάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

cat protector

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
Είναι ένα απιστευτο πλάσμα περιπου 2 μηνων πορτοκαλακι τιγρε αγορακι με τεραστιες μπλε ματαρες που σε κοιτανε με λαχταρα,το βρηκα στην μεση του διαζωματος στην κηφισιας, χαιρει ακρας υγειας τρωει μονο του τα κανει στην αμμο του και του αρεσει να χαιδευεται στα ποδια του αρεσει να δινει φιλακια πολλα και αν υπαρχει ορεξη να παιζει με τις ωρες:D ειναι πολυ τρυφερουλι πλασματακι και το μονο που ζηταει ειναι ενα σπιτακι που θα του δινει πολυ αγαπη γιατι ειναι πραγματικη ψυχουλα.Οποιος λοιπον θελει να υιοθετησει αυτο το ζουζουνακι ας με καλεσει στο 6949190508.
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/7/6/6/7/dsc01238.jpg και εδω στο λινκ φυσικα θα δειτε τις ματαρες μου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dsc01238.jpg

Είναι πολύ γλυκός :clapup::clapup: Αλλά τι εννοείτε πορτοκαλί τιγρέ; :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το χρωμα του ειναι πορτοκαλι στον ηλιο και ειναι με σκουρες πορτοκαλι και ανοιχτες ριγες :)

Το απόγευμα θα μπουν και αλλες φωτο του γαλανοματη μπεμπη :) :)

δυστυχως εχω ενα προβλημα να ανεβασω φωτο συντομα ομως θα μπουν του μικρου ''μπουμ'':) οσο για το ΄΄μπουμ΄΄ τον φωναζω ετσι γιατι κανει μπουμ σαν μωρο που ειναι :) :) πιστευω οτι οποιος γατογονιος βρεθει για τον μικρουλι θα τρελλαθει :) :)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
πορτοκαλι τιγρε (tabby) ειναι επειδη εχει ριγες. Ειναι πολυ ομορφο και εχει υπεροχα χαρακτηριστικα, καλη του τυχη! Θα γινει φοβερος γατος οταν μεγαλωσει :)

σε ευχαριστω sakura-chan οντως ειναι απιστευτος και πολυ καλος χαρακτηρας ο μπεμπης μπουμ και μου εχει κανει εντυπωση για την ηλικια του εχει μεγαλα πατουσια δεν το εχω ξαναδει αυτο σε τοσα μωρα που εχω περιθαλψει γιγαντας θα γινει ο μπεμπης μακαρι να ειναι τυχερουλι να παει σε ενα καλο σπιτικο :)

dsc01248.jpg

dsc01253.jpg

dsc01254.jpg

Η κοιλίτσα του με τρελαίνει!! Τι έχει πάθει στα ματάκια του;

Ο σκύλος δικός σας; Είναι πολύ όμορφος!:clapup:

τον πηγα στο γιατρο μια μικρη αλλεργια εχει βαζουμε κολληριο τιποτα το αγχωτικο ειπε ο γιατρος αυτο συμβαινει στα περισσοτερα αδεσποτακια που μενουν ποοοοολυ καιρο στο δρομο. ναι ο σκυλος δικος μου ο ενας.... ο αλλος ειναι πολυυυυυυυυ μεγαλοςςςςςς και μονο η πατουσα του θα φαινοταν στην φωτο :)

χμμμ ποιος θα παρει αυτο τον μπομπιρα και θα ζησει αξεχαστες στιγμες απο παιχνιδι και χουρχουριτα :)

Με πιάνει ένα είδος 'υπογλυκαιμίας' όταν βλέπω πορτοκαλί μωρά. Γίνονται τόσο καλοί χαρακτήρες όταν μεγαλώσουν.
Και ο μικρούλης που βρήκες είναι απλά τέλειος. Εύχομαι το καλύτερο και όσο πιο σύντομα γίνεται.

Με πιάνει ένα είδος 'υπογλυκαιμίας' όταν βλέπω πορτοκαλί μωρά. Γίνονται τόσο καλοί χαρακτήρες όταν μεγαλώσουν.
Και ο μικρούλης που βρήκες είναι απλά τέλειος. Εύχομαι το καλύτερο και όσο πιο σύντομα γίνεται.

χαχαχα οντως ειναι γλυκας ο ατιμος και πραγματικα εχει φοβερο χαρακτηρα και προσωπικοτητα ,ευχαριστω Βουλα μου να σαι καλα και εγω ευχομαι συντομα να βρει σπιτακι το πορτοκαλακι εχει πολλα να δωσει :D

το απογευμα θα βαλουμε και νεες φωτο του μπεμπη για να δειτε οτι λιγουλακιιιιιι μεγαλωσαμε :)

και ναι εδω ειναι οι τρεις καινουριες φωτο μου για να με καμαρωσετε και να μην ξεχνατε την φατσουλα μου :)
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/7/6/6/7/dsc01257.jpg
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/7/6/6/7/dsc01258.jpg
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/7/6/6/7/dsc01262.jpg

Καλη σου τυχη ζουζουνακι και Βουλα θα συμφωνησω για τα πορτοκαλογατα οτι ειναι απο τα πιο εκδηλωτικα πλασματακια. Μικρουλη μεσα σε μια εβδομαδα φιλοξενειας ζωηρεψε η φατσουλα σου και εγινες ενας κουκλος.:)

Καλη σου τυχη ζουζουνακι και Βουλα θα συμφωνησω για τα πορτοκαλογατα οτι ειναι απο τα πιο εκδηλωτικα πλασματακια. Μικρουλη μεσα σε μια εβδομαδα φιλοξενειας ζωηρεψε η φατσουλα σου και εγινες ενας κουκλος.:)

σε ευχαριστουμε gelly εχει γινει κουκλι σκανταλιαρης πολυ και επισης εχουμε παχυνει κιολας αμεεεεε γιατι τρωμε οοοοολο μας το φαγακι να δυναμωσουμε περισσοτερο πηραμε και την κρεμουλα μας για τα σκουλικακια αμεεεεεεεε και τρεχουμε και αλωνιζουμε οοοοοολο το σπιτι και παιζω πολυ και με τα δυο σκυλια της προσωρινης μου μαμας αμεεεε και εγω για ανταποδωση την βαζω κατω και την πλακωνω στα φιλακια και κανω ζιμαρακια στα μαγουλα της :D:D

dsc01257.jpg

dsc01262.jpg

dsc01258.jpg

σε ευχαριστω χριστινα μου να σαι καλα δεν μπορω να τις εμφανισω εδω με τιποτα

Α μην ανησυχείτε , είναι πανεύκολο. Στην απάντηση θα βρείτε το εικονίδιο με τα βουνά και τον ήλιο που είναι δίπλα στις σφαίρες και τον φάκελο και αν το πατήσετε , θα βάλετε το λινκ της φωτογραφίας και οι φωτογραφίες θα εμφανιστούν.

και εδω νεα φωτο του μπουμ!!!:D

1.jpg

σε ευχαριστωωωωω χριστινααααααααααα :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back