Το πρώτο εμβόλιο...

Desdemona

Διάσημο μέλος

Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους!
Σήμερα έκανα στον Πρέστο μου το πρώτο του εμβόλιο και μου φαίνεται κάπως υποτονικός... Έφαγε βέβαια κανονικά και έπαιξε, απλώς ήταν πολύ πιο "βαρύς" από τις άλλες φορές και κοιμάται εδώ και πολλή ώρα... Υπάρχει περίπτωση να μας δημιουργήσει επιπλοκές το εμβόλιο; Η κτηνίατρος βέβαια τον εξέτασε πριν και τον βρήκε απόλυτα υγιή και έτοιμο για το εμβόλιο...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς, αν απλά είναι λίγο "βαρύς" αλλά έχει διάθεση και τρώει κανονικά, προφανώς είναι απλά αντίδραση στο εμβόλιο. Μην ξεχνάς ότι ο οργανισμός μετά το εμβόλιο "πολεμά" τα (λιγοστά του εμβολίου) αντιγόνα και φτιάχνει αντισώματα και η όλη διαδικασία είναι κοπιαστική! Συμβαίνει μερικές φορές αυτή η αδιαθεσία για λίγο. Αν επιμείνει πάνω από μια μέρα, κάνε μια επίσκεψη στον κτηνίατρο για να επιβεβαιώσεις ότι όλα είναι καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι ειναι, η όλη διαδικασία ειναι κουραστική απο μόνη της, θέλει το χρόνο του και σύντομα θα ειναι εξίσου διαβολάκι με πριν!:)

Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι χθες τρομοκρατήθηκα λιγάκι γιατί έδειχνε και να πονάει στο σημείο που τον τρύπησε. Σήμερα όμως είναι μια χαρούλα το γαριδάκι μου, τρώει και παίζει κανονικά! Μόνο εγώ έμεινα άυπνη...:P

:lol::lol: Μοιάζει όντος με γαριδάκι!!! χεχε

Ναι ο γλυκός μου!:inlove:

:lol::lol: Σαν γαριδάκι;! Τι άλλο θα ακούσω η γυναίκα!!

Ναι σου λέω! Έτσι μικρούλης και πορτοκαλί που είναι μοιάζει σαν αυτά τα ΛΟΤΤΟ τα γαριδάκια που είχαν βγει προ αμνημονεύτων :blink:

Η κτηνίατρός μας πάντως στο βιβλιάριο που βγάλαμε εξειδίκευσε το χρώμα: Καστανό πύρινο τιγρέ (άρα γαριδάκι:cool:)

Ειδικά όταν κοιμούνται στο πλάι και είναι κουλουριασμένα μοιάζουν καταπληκτικά με γαριδάκια :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back