Desdemona
Διάσημο μέλος
Σήμερα έκανα στον Πρέστο μου το πρώτο του εμβόλιο και μου φαίνεται κάπως υποτονικός... Έφαγε βέβαια κανονικά και έπαιξε, απλώς ήταν πολύ πιο "βαρύς" από τις άλλες φορές και κοιμάται εδώ και πολλή ώρα... Υπάρχει περίπτωση να μας δημιουργήσει επιπλοκές το εμβόλιο; Η κτηνίατρος βέβαια τον εξέτασε πριν και τον βρήκε απόλυτα υγιή και έτοιμο για το εμβόλιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thundercat
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Μοιάζει όντος με γαριδάκι!!! χεχεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Σαν γαριδάκι;! Τι άλλο θα ακούσω η γυναίκα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Η κτηνίατρός μας πάντως στο βιβλιάριο που βγάλαμε εξειδίκευσε το χρώμα: Καστανό πύρινο τιγρέ (άρα γαριδάκι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool