Το πρώτο μας ατύχημα....

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Ο Μάπας κάπου έσκισε το χεράκι του...ΠΟΛΥ ...έγινε μια από τις μέρες που έλειπα και η μαμά κατερίνα ψύχραιμη όπως πάντα παραλίγο να λυποθυμίσει.Με την βοήθεια της συγκατοίκου μου, τον πήγαμε στη γιατρό μας η οποία μετά από αναισθησία του έκανε ράμματα κ του έβλε κολαρο..Ο μικρούλης μου περπατάει περίεργα νιαουρίζει παραπονιάρικα αλλά τον πήρα στην αγκαλιά μου τώρα κ επιτέλους γουργουρίζει κ κοιμάται...Η δε Ήλια του κάνει κχχχχχχχ:/: λόγω μυρωδιάς από το κτηνιατρείο..Κ όλα αυτα λίγες μέρες πριν την στείρωση μας,..
Μια ερώτηση μόνο...δεν λέω καλή γιατρος πολύ αλλά μήπως να πάω αλλού????Μου πήρε 40 ευρώ τώρα κ για στείρωση 100 του Μάπα και 150 της Ήλιας...Μήπως ειναι αργα να αλλάξω???Μήπως είμαι υπερβολική???:hmm::hmm::hmm:Πείτε μου την γνώμη σας σας παρακαλώ... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικα σας.Εγω στο ειπα οτι ειναι πολλα βρε Κατερινακι...Γιατι δεν πας σε καποιον αλλο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μωρέ, περαστικά στον κούκλαρο :/: Μην ανησυχείς Κατερίνα, σε λίγο θα περάσει η επήρεια της νάρκωσης, θα συνηθίσει και το κολλάρο και θα είναι καλύτερα! Μα πού το έσκισε κι αυτός το χεράκι του μωρέ...
Όσο για τις τιμές της στείρωσης, είναι ελαφρώς τσιμπημένες μεν, αλλά, αν εμπιστεύεσαι τη γιατρό, καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω για να είσαι σίγουρη παρά να έχεις παρατράγουδα (ξέρω τι λέω, πίστεψέ με). Πάντως για τη στείρωση του Πρέστο εγώ έδωσα 90?. Πολλά μου φάνηκαν και μένα, αλλά η γιατρός μας έκανε εξαιρετική δουλειά.
Και πάλι περαστικούλια στο Μαπούλη :happy:

Προσωπικά δεν ξέρω να σου απαντήσω για γιατρό, αλλά θα σας ευχηθώ γρήγορα περαστικά σας. :(
Από τι κόπηκε;

Περαστικα σας.Εγω στο ειπα οτι ειναι πολλα βρε Κατερινακι...Γιατι δεν πας σε καποιον αλλο;
Εχω πολλές επιλογες απλά δεν ξερω μηπως είναι αργά..ή μήπως είναι λάθος να τον πάω σε κάποιον που δεν ξέρω...

Για τα ράμματα ΟΚ. Για την στείρωση..... οχι.

Μιλάω για θέμα τιμής, εξ αποστάσεως και χωρίς να έχω γνώμη των υπηρεσιών τις, που μπορεί να είναι μιά χαρά.;)

ΥΓ. αλλά μάλλον παίζει το θέμα "Βόρεια Προάστια."

Αχ μωρέ, περαστικά στον κούκλαρο :/: Μην ανησυχείς Κατερίνα, σε λίγο θα περάσει η επήρεια της νάρκωσης, θα συνηθίσει και το κολλάρο και θα είναι καλύτερα! Μα πού το έσκισε κι αυτός το χεράκι του μωρέ...
Όσο για τις τιμές της στείρωσης, είναι ελαφρώς τσιμπημένες μεν, αλλά, αν εμπιστεύεσαι τη γιατρό, καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω για να είσαι σίγουρη παρά να έχεις παρατράγουδα (ξέρω τι λέω, πίστεψέ με). Πάντως για τη στείρωση του Πρέστο εγώ έδωσα 90?. Πολλά μου φάνηκαν και μένα, αλλά η γιατρός μας έκανε εξαιρετική δουλειά.
Και πάλι περαστικούλια στο Μαπούλη :happy:
Λοιπον ευχαρστούμε πολύ και χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά ο Μαπούλης ασθενής μας με το κολάρο του σοριαστηκε επάνω μου την ώρα που έγραφα και μετά έπαιρνα τηλ για άλλους κτηνιατρους!!:|Τέσπα, αφου γουργουρίζει καλή μου..είμαι πανευτυχής!!!Να χαιρεσαι και τον συνάδελφο στο χρώμα, Πρέστο!!!:up:

ευχομαι περαστικα σας και να ειναι κ το τελευταιο σας ατυχημα αυτο...

Προσωπικά δεν ξέρω να σου απαντήσω για γιατρό, αλλά θα σας ευχηθώ γρήγορα περαστικά σας. :(
Από τι κόπηκε;
Παιδιά ευχασριστούμε πολύ για την συμπαράσταση!!!:)Τώρα γουργουροαγκαλιαζομαστε...:)Ψάχνω μέσα από φίλους...:)Ρώτησα τιμή για στείρωση σε αυτήν την κτηνιατρο και μου είπε πολύ καλές τιμες..μου είπε 150 κανονικά και τα 2 και επειδή είναι και 2 καλύτερη τιμή..Η δικιά μου ήθελε μόνο 150 για την Ήλια...:blink::blink::blink::/:

Αααααααααα δεν έχω ιδέα πως κόπηκε αφου εκεί που είδαμε πολλά αίματα δεν υπήρχε τίποτα!!!!

Περαστικούλια σας μωρέ:(....δεν μας είπες πώς έγινε το κακό?:confused:

Αντε, ωραία περαστικά λοιπόν, και με το καλό να περάσει και η στείρωση να σας δεχθούμε στο κλαμπ!!!!:up:

Για τα ράμματα ΟΚ. Για την στείρωση..... οχι.

Μιλάω για θέμα τιμής, εξ αποστάσεως και χωρίς να έχω γνώμη των υπηρεσιών τις, που μπορεί να είναι μιά χαρά.;)

ΥΓ. αλλά μάλλον παίζει το θέμα "Βόρεια Προάστια."
Ναι ειναι θέμα..ρώτησα αυτήν την φίλη που τα πάει στην Μεταμόρφωση(όπου και μένω πλέον,σύνορα)και είναι πολύ διαφορετικές τιμές...:/::hmm:Το σκέφτομαι πολύ εντονα..Οι δικοί μου μου λένε να πάω, η συγκατοικος το ίδιο και γενικά καταλαβαίνω την λογική..απλά ΦΟΒΑΜΑΙ να αλλάξω..:hmm:

ευχομαι περαστικα σας και να ειναι κ το τελευταιο σας ατυχημα αυτο...
Ευχαριστούμε..Είναι ΖΟΥΡΛΑ ρε συ σιγά μην σταματήσουν τα ατυχήματα!:lol:

Περαστικούλια σας μωρέ:(....δεν μας είπες πώς έγινε το κακό?:confused:
Παιδιά δεν έχω ιδέα...!!!!Ευχαριστούμε πάντως...:)Το ψάχνουμε συνέχεια!!!:hmm:

Αντε, ωραία περαστικά λοιπόν, και με το καλό να περάσει και η στείρωση να σας δεχθούμε στο κλαμπ!!!!:up:
Ερχόμαστε καλέ ερχόμαστε πολύ σύντομα!;)

Ναι ειναι θέμα..ρώτησα αυτήν την φίλη που τα πάει στην Μεταμόρφωση(όπου και μένω πλέον,σύνορα)και είναι πολύ διαφορετικές τιμές...:/::hmm:Το σκέφτομαι πολύ εντονα..Οι δικοί μου μου λένε να πάω, η συγκατοικος το ίδιο και γενικά καταλαβαίνω την λογική..απλά ΦΟΒΑΜΑΙ να αλλάξω..:hmm:

Έχεις δίκιο να το σκέπτεσαι...:)
Μπορείς αν θέλεις να πας το αρσενικό στην νεα Κτηνίατρο, που είναι και πιο εύκολη επέμβαση - ενα τίποτα στην ουσία - και να δεις, να δημιουργήσεις μία άποψη.;)

Αν είναι και πιο κοντά στο νέο σου σπίτι.. νομίζω μια επίσκεψη έστω αξίζει να δείς, να μιλήσεις και απο κοντά να την γνωρίσεις.

Εχει μεγάλη σημασία ΚΑΙ η απόσταση πολλές φορές!!!:)

Έχεις δίκιο να το σκέπτεσαι...:)
Μπορείς αν θέλεις να πας το αρσενικό στην νεα Κτηνίατρο, που είναι και πιο εύκολη επέμβαση - ενα τίποτα στην ουσία - και να δεις, να δημιουργήσεις μία άποψη.;)

Αν είναι και πιο κοντά στο νέο σου σπίτι.. νομίζω μια επίσκεψη έστω αξίζει να δείς, να μιλήσεις και απο κοντά να την γνωρίσεις.

Εχει μεγάλη σημασία ΚΑΙ η απόσταση πολλές φορές!!!:)
Σκεφτόμουν να πάω την Ήλια μια που είναι ο αλλος "λαβωμένος"ώστε όπως είπε και η φίλτατη μουκέλις, να μην την πειράζει τώρα που είναι με το κολάρο..Είναι ευκαιρία να την στειρώσω χωρίς εγνιες!!!Και να την πάω σε αυτήν...Αλλωστε εκεί βλέπω να καταλήγω..Μα μου είπε κι όλας "είναι 60 ο αρσενικός και 90 η θυληκιά αλλά αφου έχεις δύο θα σου κάνω καλύτερη τιμούλα φυσικά..":blink::up::up:Η άλλη θα μου έπαιρνε τόσα μονο για την Ήλια!!!Σίγουρα δεν πρέπει να κοιτάω μόνο τα λεφτά..αλλά αφου μου λέει η φίλη μου για τον γάτο της ότι όλα ήταν τέλεια..:hmm::hmm:Τζούλια, εσύ τι θα έκανες???Γενικά είμαι σε ένα διλλημα...:(Βοήθεια σύντροφογατομαμάδες!!!!!

περαστικά του μωρέ του μάπα.... :( άντε να γίνει γρηγορα καλά (για να μην στειρωθεί το έπαθε)

περαστικά του μωρέ του μάπα.... :( άντε να γίνει γρηγορα καλά (για να μην στειρωθεί το έπαθε)
Ευχαριστούμε!!!Λες ε???:hmm::hmm:
Το καινούριο είναι ότι η Ήλια μετά από τόσες ώρες που είχα αγκαλιά τον Μαπούλη μου όχι μονο κανει κχχχχ σε αυτόν αλλάκαι σε εμένα τώρα!!!!!!!!:(:(:(:(Τι τραγική ημέρα είναι αυτή????????:(:(:(

χμ δεν ανησυχώ... θα της περάσει. άστην την κυρία :)

χμ δεν ανησυχώ... θα της περάσει. άστην την κυρία :)
Ο άλλος όλο κοιμάται πάνω μας και η Ήλια είναι λες και έχει βρεθεί σε άλλη οικογένεια!!!:(:(:(

Τζούλια, εσύ τι θα έκανες???Γενικά είμαι σε ένα διλλημα...:(Βοήθεια σύντροφογατομαμάδες!!!!!

Ναι,.... ασε με μένα...:rolleyes::rolleyes:

Αμα δείς που θα στειρώσω αύριο κατι θηλυκά μου... θα έτρεχες ακόμα.:P

Είσαι νεα γατομαμά και όλα είναι λογικά, οι φοβοι σου οι ανησυχίες σου κλπ κλπ.
Δεν μπορώ να σου πω τι θα έκανα εγώ δεν είναι σωστό, θα τα ζυγίσεις, θα τα δείς και μαζί με την φίλη σου που ξέρει τις καταστάσεις θα αποφασίσετε. :)
Ανάλογα με την οικονομική του άνεση ο καθένας πορεύεται, είναι λογικές οι σκέψεις σου, ολα μετράνε.

Απλα να σου πω, οτι πλεον είναι τοσο τυποποιημένα τα πράγματα, μια ρούτινα για τους Κτηνιάτρους :)... έχει σημασία ο γιατρός φυσικά και ναι, αλλά μετράνε και άλλα στην τιμή, αρχίζεις και βλέπεις και μόνη σου τί παίζει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back