Το πρώτο μας ατύχημα....

Ναι,.... ασε με μένα...:rolleyes::rolleyes:

Αμα δείς που θα στειρώσω αύριο κατι θηλυκά μου... θα έτρεχες ακόμα.:P

Είσαι νεα γατομαμά και όλα είναι λογικά, οι φοβοι σου οι ανησυχίες σου κλπ κλπ.
Δεν μπορώ να σου πω τι θα έκανα εγώ δεν είναι σωστό, θα τα ζυγίσεις, θα τα δείς και μαζί με την φίλη σου που ξέρει τις καταστάσεις θα αποφασίσετε. :)
Ανάλογα με την οικονομική του άνεση ο καθένας πορεύεται, είναι λογικές οι σκέψεις σου, ολα μετράνε.

Απλα να σου πω, οτι πλεον είναι τοσο τυποποιημένα τα πράγματα, μια ρούτινα για τους Κτηνιάτρους :)... έχει σημασία ο γιατρός φυσικά και ναι, αλλά μετράνε και άλλα στην τιμή, αρχίζεις και βλέπεις και μόνη σου τί παίζει...
Εχεις δίκιο Τζούλια μου όπως πάντα..Θα πάω την μικρή μου στην γιατρο για να δει και μήπως έχουν κάνει κουτσουκέλα όσο έλειπα στη δουλειά και μετά αμα μου αρέσει η σχέση της με τη γατούλα μου θα την αφήσω για στείρωση!!!Την επόμενη μέρα θα πάω και τον Μάπα!!!:)Πες μου τουλάχιστον τη γνώμη σου για αυτήν την ιδέα..Ξέρεις πόσο πολυ σε εμπιστεύομαι..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή μου ακούγεται. :)
Νομίζω σου είπα να κάνεις το ίδιο.. απλά με πρώτα τον Μάπα.:D

Έχεις ένα καλό.. οτι η φίλη σου ξέρει την νέα γιατρό, έχεις μια ιδέα και σχόλια.

Παρε τον χρόνο σου, με ηρεμία να την ρωτήσεις ότι θέλεις, πες οτι ο άλλος σπίτι είναι με χτύπημα στο πόδι κλπ κλπ. Μπορεί για σένα αυτό να είναι λεπτομέρεια..

Είναι πολύ σημαντικό ο κάθε Κτηνίατρος να έχει μια ολική εικόνα του περιβάλλοντος που ζεί η γάτα.

Και μετά θα έρθεις μια εβδομάδα διακοπές εδω στο χωριό... να σε κάνω εξπέρ!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή μου ακούγεται. :)
Νομίζω σου είπα να κάνεις το ίδιο.. απλά με πρώτα τον Μάπα.:D

Έχεις ένα καλό.. οτι η φίλη σου ξέρει την νέα γιατρό, έχεις μια ιδέα και σχόλια.

Παρε τον χρόνο σου, με ηρεμία να την ρωτήσεις ότι θέλεις, πες οτι ο άλλος σπίτι είναι με χτύπημα στο πόδι κλπ κλπ. Μπορεί για σένα αυτό να είναι λεπτομέρεια..

Είναι πολύ σημαντικό ο κάθε Κτηνίατρος να έχει μια ολική εικόνα του περιβάλλοντος που ζεί η γάτα.

Και μετά θα έρθεις μια εβδομάδα διακοπές εδω στο χωριό... να σε κάνω εξπέρ!!!:up:
Λοιπόν, αυτό θα κανω..Θα πάω την Ήλια (ΟΧΙ τον Μάπα:bleh:)πρώτα γιατί εντάξει ζαβλακωμένο, νευριασμένο και τραυματία δεν λέει να της πάω!!!Αλλωστε η κατάσταση του είναι πολύ πιο δύσκολη από της Ήλιας!!!Τραυματισμένος, είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα με μύκητες στο αυτάκι, πρόβλημα στο στομάχι του με πολλά τζανκ φουντ και γενικά ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ και μαμάκιας..Τα δύσκολα θα τα πάω μετά..;)

Εεεεεε την βδομάδα με το χωριό να την θυμάσαι!!:P

Να πω ότι από τις 19.00 που τον πήγαμε για ράμματα ο Μάπας δεν έχει συνέλθει ακόμα, η Ήλια δεν μας αναγνωρίζει και γενικά δεν έχω κανενα γατάκι για πρώτη φορά μέσα σε τόσο διάστημα στο προσκεφάλι μου να με παρακαλάει για αγκαλίτσα...:(Ουφ..!!!Πολύ ασχημο συναίσθημα να μην σε αναγνωρίζουν τα μωρά σου..Σνιφ!:(

Εεεεεε την βδομάδα με το χωριό να την θυμάσαι!!:P

Εγώ την θυμάμαι... θα σου βάλω και ένα μεζεδάκι....μήπως και αλλάξεις γνώμη.:lol::lol::lol:

Σκασμένο Απόστημα. (έχει περάσει δηλαδή.) Τώρα μένει να κλείσει η τρύπα.:)
https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/P9210015.jpg
https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/P9210016-1.jpg

Η γατα ζει και βασιλεύει.. μία χαρά.

περαστικα σας μωρε;).Οσο για τις τιμες ειναι εξωφρενικες:blink:.και εγω σε γιατρο στα ΒΠ:P (ψώνιο ) παω αλλα καμια σχεση με αυτες τις τιμες .

Περαστικά σας, Κατερίνα!!:)
Πώς είναι σήμερα τα μικρά; Η Ήλια ηρέμησε καθόλου;

Εγώ την θυμάμαι... θα σου βάλω και ένα μεζεδάκι....μήπως και αλλάξεις γνώμη.:lol:

Σκασμένο Απόστημα. (έχει περάσει δηλαδή.) Τώρα μένει να κλείσει η τρύπα.
https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/P9210015.jpg
https://i294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/P9210016-1.jpg

Η γατα ζει και βασιλεύει.. μία χαρά.
Εμμμμ τώρα περιμένεις να ανοίξω την σελίδα όταν μου λες ότι θα δω απόστημα?????:blink::lol:Εγώ δεν μπορώ το ψεύτικο αίμα στον κινηματογράφο ...:redface:τι μου λες???:blink:

περαστικα σας μωρε;).Οσο για τις τιμες ειναι εξωφρενικες.και εγω σε γιατρο στα ΒΠ:P (ψώνιο ) παω αλλα καμια σχεση με αυτες τις τιμες .
Που πάτε καλή μου προς τα που??????:hmm:Και τι τιμές έχετε εκεί???:hmm:Εμεις σίγουρα θα αλλάξουμε γιατρό πλέον!!!:down:

Περαστικά σας, Κατερίνα!!
Πώς είναι σήμερα τα μικρά; Η Ήλια ηρέμησε καθόλου;
Καλημέρα Αλίκη!:)Χάλια!!!Η Ήλια κοιμήθηκε μαζί με την μαμά και ο Μάπας με τη Νονά του..Όταν ξαναειδωθήκανε όλο κχχχχχχχ ήταν η Ήλια και ο Μαπούλης ήταν πολύ στενοχωρημένος..Η Ήλια αναγνωρίζει το νιαούρισμα αλλά όχι την μυρωδιά!!:blink::(Και τώρα τα άφησα μόνα τους εντελώς μπας και τα βρούνε...:(Αλλά φοβάμαι μην σκοτωθούνε!!:(:(Αχ δεν ξέρω τι να κάνω!!!:/:Λέτε να του το έκανε η Ήλια το τραύμα????:hmm::blink::(

Κατερίνα, μπορείς να μας βάλεις φωτο απο την πληγή??
Είναι πιθανόν πάνω στο παιχνίδι.. να τον γραντζούνησε ή να τον δάγκωσε λίγο παραπάνω..

Μετά, υπάρχουν αιχμηρά αντικείμενα στον γύρω? Καμία λαμαρίνα, κανα μαχαίρι, ψαλίδι ίσως??

Όσο μεγαλώνουν θα παίζουν πιο άγρια είναι λογικό... ειδικά αν είναι αστείρωτα και έχουν αρχίσει και τους ανεβαίνουν οι ορμόνες.. Αλλά μου κάνει εντύπωση να του το έκανε η Ηλια..:hmm:

Εύχομαι όλα να πανε καλά και να α βρείς αγαπημένα οταν γυρίσεις!!:)

Κατερίνα, μπορείς να μας βάλεις φωτο απο την πληγή??
Είναι πιθανόν πάνω στο παιχνίδι.. να τον γραντζούνησε ή να τον δάγκωσε λίγο παραπάνω..

Μετά, υπάρχουν αιχμηρά αντικείμενα στον γύρω? Καμία λαμαρίνα, κανα μαχαίρι, ψαλίδι ίσως??

Όσο μεγαλώνουν θα παίζουν πιο άγρια είναι λογικό... ειδικά αν είναι αστείρωτα και έχουν αρχίσει και τους ανεβαίνουν οι ορμόνες.. Αλλά μου κάνει εντύπωση να του το έκανε η Ηλια..:hmm:

Εύχομαι όλα να πανε καλά και να α βρείς αγαπημένα οταν γυρίσεις!!:)
ΔΕν μπορώ να βγαλω φωτό γιατί η γιατρός του έκανε ράμματα και του το τύλιξε με χανζαπλαστ!:/:Πρέπει και να του το αλλάξω από ότι κατάλαβα..Μήπως τελικά να πάρω τον Μάπα στη νέα γιατρό ?????Μακάρι να τα βρω χαρουμενάκια..:):/:

Ηρέμησε, χαλάρωσε.... θα περάσει η ωρα και θα τα δεις. Ετσι και αλλιώς το να τρελαίνεσαι τώρα... δεν τα βοηθάς σε τίποτα.:)

Ηρέμησε, χαλάρωσε.... θα περάσει η ωρα και θα τα δεις. Ετσι και αλλιώς το να τρελαίνεσαι τώρα... δεν τα βοηθάς σε τίποτα.:)
Έχεις δίκιο..:)Αλλά μάλλον επειδή η γιατρός είπε σε δυο μέρες αλλαγή το χανζαπλαστ, πρέπει να πάω τον Μάπα στην άλλη γιατρό ε???:hmm:

Έχεις δίκιο..:)Αλλά μάλλον επειδή η γιατρός είπε σε δυο μέρες αλλαγή το χανζαπλαστ, πρέπει να πάω τον Μάπα στην άλλη γιατρό ε???:hmm:
δεν θα κανεις ασχημα να τον πας στην καινουρια,να δεις και πως τα πανε..να σου πει και ποιο να στειρωσεις πρωτα..

δεν θα κανεις ασχημα να τον πας στην καινουρια,να δεις και πως τα πανε..να σου πει και ποιο να στειρωσεις πρωτα..
Να τα πάω και τα 2 δηλαδή?????????:hmm::hmm:

Δεν καταλαβαίνω, για την αλλαγή ή για την στείρωση??

Για την στείρωση του θα αποφασίσεις οταν θα γίνει καλά, που θα τον πας. Δεν θα πάθει τίποτα αν στειρωθεί σε μια εβδομάδα ή δυο.

Η στείρωση της Ήλια έχει μεγαλύτερη σημασία.:)

Αν τα κάνεις μαζί, θα έχεις το πλεονέκτημα να είναι και τα 2 πεσμένα το ίδιο χρονικό διάστημα, και δεν θα κινδυνεύεις από τον Μαπα να την πειράζει το πρώτο βράδυ τουλάχιστον.;)

Δεν καταλαβαίνω, για την αλλαγή ή για την στείρωση??

Για την στείρωση του θα αποφασίσεις οταν θα γίνει καλά, που θα τον πας. Δεν θα πάθει τίποτα αν στειρωθεί σε μια εβδομάδα ή δυο.

Η στείρωση της Ήλια έχει μεγαλύτερη σημασία.:)

Αν τα κάνεις μαζί, θα έχεις το πλεονέκτημα να είναι και τα 2 πεσμένα το ίδιο χρονικό διάστημα, και δεν θα κινδυνεύεις από τον Μαπα να την πειράζει το πρώτο βράδυ τουλάχιστον.;)
Βρε για την γνωριμία με την γιατρό λέωνα τα πάω και τα 2 ή να πάρω τον Μάπα??Η μόνο την Ήλια??Τι λέτε??Και τα δύο θα τα στερώσω..Θα φήσω το ένα μια μέρα και όταν θα πάω να το πάρω θα αφήσω το άλλο..:up:Η νέα γιατρός μου το είπε...:)

Α... πάρε τον Μαπα.. δεν τον γνωρίζει που δεν τον γνωρίζει η Ήλια.. το ίδιο κάνει. :hmm:

Να έχεις και δικαιολογία που θα πας....;)

Α... πάρε τον Μαπα.. δεν τον γνωρίζει που δεν τον γνωρίζει η Ήλια.. το ίδιο κάνει. :hmm:

Να έχεις και δικαιολογία που θα πας....;)
Αυτό θα κάνω...:)

Ο Μάπας κάπου έσκισε το χεράκι του...ΠΟΛΥ ...έγινε μια από τις μέρες που έλειπα και η μαμά κατερίνα ψύχραιμη όπως πάντα παραλίγο να λυποθυμίσει.Με την βοήθεια της συγκατοίκου μου, τον πήγαμε στη γιατρό μας η οποία μετά από αναισθησία του έκανε ράμματα κ του έβλε κολαρο..Ο μικρούλης μου περπατάει περίεργα νιαουρίζει παραπονιάρικα αλλά τον πήρα στην αγκαλιά μου τώρα κ επιτέλους γουργουρίζει κ κοιμάται...Η δε Ήλια του κάνει κχχχχχχχ:/: λόγω μυρωδιάς από το κτηνιατρείο..Κ όλα αυτα λίγες μέρες πριν την στείρωση μας,..
Μια ερώτηση μόνο...δεν λέω καλή γιατρος πολύ αλλά μήπως να πάω αλλού????Μου πήρε 40 ευρώ τώρα κ για στείρωση 100 του Μάπα και 150 της Ήλιας...Μήπως ειναι αργα να αλλάξω???Μήπως είμαι υπερβολική???:hmm::hmm::hmm:Πείτε μου την γνώμη σας σας παρακαλώ... :(
περαστικά σας αδελφάκι μου... :(αν θέλεις ρωτώ το δικό μου γιατρό για τιμή στείρωσης... τον εμπιστεύομαι πολλά πολλά χρόνια! :)

περαστικά σας αδελφάκι μου... :(αν θέλεις ρωτώ το δικό μου γιατρό για τιμή στείρωσης... τον εμπιστεύομαι πολλά πολλά χρόνια! :)
Γιούλη μου σε ευχαριστώ πολύ...!!!!Λέω να τα πάω σε μία που μένει και κοντά μου και πάει τον γαταούλη της μια φίλη μου...:)Απλά είναι το σοκ που έφαγα ρε παιδι μου...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back