Το σκάει συνέχεια

magdalena

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα.
Το γατακι μου σημερα το εσκασε και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει(δοξα τον θεο τον πειασαμε:) )οσο και να κλεινουνε τις πορτες αυτος θα βρει τροπο να βγει.Ή θα σκεισει την σειτα η θα νιαουρειζει μεχρι να τον βγαλουμε εξω αλλα δεν καταλαβενω τον εχουμε κανει στειροση και ακομα κανει τα ιδια δεν ξερω τι να κανω:hmm:.Και μαλιστα οταν τον ανεβαζω στην ταρατσα παει και γρατζουναει την πορτα για να παει κατω στο σπιτι:hmm:.Τι να θελει αραγε:hmm:?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ηλικία έχει το γατόνι σου;;;;:hmm:
Ίσως να του αρέσει απλώς να κάνει βόλτες....εμένα ο Φιντέλ νιαουρίζει συχνά να του ανοίξω να βγεί στο μπαλκόνι:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι και ο δικος μου ειναι 3 χρονων,στειρωμενος αλλα δεν μαζευεται!!!τι να κανουμε?αν μαθουν στο εξω ειναι δυσκολο να τα κρατησεις μεσα μετα...

Και η δικια μου η Μυρτουλα τα ιδια.Στο εξοχικο εχει μαθει το εξω και αντε να της το απογορευσεις.Και καλα δεν φτανει που τρεχει ολη την μερα στο οικοπεδο μας,επιθεωρει και τα οικοπεδα των γειτονων.Ευτυχως που δεν εχουν σκυλους και ειναι και λιγο φιλοζωοι και δεν μας λενε τιποτα.Ωσπου να την μαζεψω πιανεται η ψυχη μου.Εχει μικρη κινηση ο δρομος αλλα και παλι ειναι τοσο ευκολο να γινει ενα ατυχημα.
Τι να την κανω που παει στην εξωπορτα και φωναζει τοσο ωσπου να τις ανοιξεις να βγει εξω:hmm:

Ο δικος μου ειναι 9 μηνων περιπου και οταν τον ανοιγω την μπαλκονοπορτα να τον αφεισω αφτος με την πρωτη ευκαιρια το σκαι και για αυτο μενω παντα μαζι του οταν ειναι εξω.

Εχω σκευτει να βαλω πλαστικο χορταρακι,πλαστικη σιτα και πολα φιτα για να νιοθει πιο ανετα τι λετε να το κανω???????:hmm::hmm:

Εννοείς στην ταράτσα; Δεν είναι κι άσχημη ιδέα...:hmm: Είναι δύσκολο να αλλάξει εντελώς συνήθειες τώρα που έχει μάθει να βγαίνει έξω, οπότε προσπάθησε να του το περιορίσεις σταδιακά και παράλληλα να παίζεις πολύ μαζί του στην ταράτσα για να τη μάθει σιγά-σιγά σαν εναλλακτική. Ελπίζω να πιάσει.:confused:

Η αλλη λυση ειναι να του παρεις μια θυληκια γατουλα να συζει.. ο γαμος ταχτοποιει τους αρσενικους...:D:lol: βαλε και catnipσε γλαστρα και δε θα ξεκολαει απο το μπαλκονι σου

Ναι καλη η ιδεα του catnip αλλα που θα το βρω εδω κατω????????:hmm::hmm:

ruko οχι στο μπαλκονι θα τα βαλω....

καλημερα παιδια..κι ο δικος μου τα ιδια κανει...θελει συνεχεια να βγαινει εξω στο μπαλκονι και τον φοβαμαι γιατι ειναι μικρος ακομη και κινδυνευει να πεσει αν τον αφησω μονο του.(μενω στον 5ο).Τον βγαζω καθημερινα αλλα δε χορταινει κι οταν τον παιρνω μεσα μετα μου επιτιθεται συνεχεια απο τα νευρα του κοντευει να με ξεσκισει με τα νυχακια του.Τι να κανω;Δε θελω να αισθανεται και εγκλωβισμενος.

Ο δικός μου ευτυχώς ουδέποτε είχε τάσεις φυγής. Ισως είναι και θέμα ράτσας. Πάντως αν στειρωθεί, λογικά θα ηρεμήσει κάπως:hmm:

Οντως από τοτε πού του εχουμε κάνει στειρωση έχει ηρεμίσει

και μενα η γατα μου συνεχεια βγαινει εξω!τριπωνει απο οπου βρει και βγαινει! δεν ξερω γιατι ομως!!!:hmm::hmm::hmm::hmm: μερικες φορες ξαναρχεται μονη της και τις περισσοτερες φορες την κυνηγαω εξω στην αυλη για πολυ ωρα!και μια φορα μας ειχε φερει ενα πουλι και σε ολο το σπιτι υπηρχαν πουπουλα αλλα πουλι πουθενα! ποιος ξερει...:hmm::hmm::hmm:

στα pet shop πουλανε ειδικα για γατες λουρακια για αυτες τις περιπτωσεις και στηριζονται απο την μεση σε περιπτωση που πεσουν να μην πνιγουν!!ρωτα δεν ειναι κακο!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back