fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
12-05-08
13:41
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney; [/quo Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.Για την συγκεκριμένη κλινική εχω ακούσει καλά λόγια απο μαμάδες σκυλιών.Για τον κ. Τσακίρη δεν έχω ακούσει κάτι όμως διευκολύνει το ότι έρχεται σπίτι.Νάσαι καλά:):):)[/quote:Σιγουρα εχεις ακουσει καλα λογια αφου ο γιατρος ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!
(ουφ, σιγα μην το αφηνα ασχολιαστο αυτο το χαρμα οφθαλμων που ειδα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
12-05-08
13:42
Δεν παίζεσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
12-05-08
13:46
Σιγουρα εχεις ακουσει καλα λογια αφου ο γιατρος ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!
Ωστε έτσι εεεε???????????/
Καλάαααααα
roulsydney
Διάσημο μέλος
Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα.
12-05-08
14:17
ΓΥΝΑΙΚΑ-ΓΑΤΑ!!!
Τις γυναίκες γάτες τις εξετάζει???

Σιγουρα εχεις ακουσει καλα λογια αφου ο γιατρος ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!
Τις γυναίκες γάτες τις εξετάζει???

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
12-05-08
14:34
Σνιφ, κλαψ....
ηθελα να ρωτησω αλλα η κορη μου με συγκρατησε

ηθελα να ρωτησω αλλα η κορη μου με συγκρατησε

roulsydney
Διάσημο μέλος
Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα.
12-05-08
14:38
Καλά τότε θα τον ρωτήσω εγώ που δεν έχω κόρη και θα το πάω τον γατουλίνο μου!Σνιφ, κλαψ....
ηθελα να ρωτησω αλλα η κορη μου με συγκρατησε![]()

Θα σε ενημερώσω όμως
fru_fru
Δραστήριο μέλος
12-05-08
14:49
Ωστε έτσι εεεε???????????/
Καλάαααααα
Ε.... γρια γυναικα ειμαι, τουλαχιστον να ευφραινεται η οραση μου
(αμα εχετε σκυλακους να μου τους φερνετε να τους πηγαινω εγω ντατς??
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum