Το σκότωσε

tzina alexander

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαριαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Εξαπλάτανος (Πέλλας). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
παιδια καθε μερα παω να ταισω τα σκυλακια της γειτονιας.ενα σκυλακι ασπρο παντα κοιμοταν εξω απο την πορτα μου.ο γειτονας μου ειναι ενας ψυχακιας.εχθες το βραδυ οταν κοιμομουν ακουσα γαβγισματα σηκωθηκα και τι να δω?????????? να το δερνει με ενα ροπαλο,το σκυλακι δεν αντεξε και ξεψυχησε:bye:,απο την στεναχωρια μου καλα-καλα τα πληκτρα δεν μπορω να πατησω:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:(:(:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Καλημέρα, αν και νομίζω μετά από αυτο δεν είναι και τόσο καλή :(
Την ώρα που το είδες το σκηνικό μπροστά στα μάτια σου, δεν φώναξες σε αυτόν τον μαλ..κα??
Δεν ξέρω τι μπορείς να του κάνεις, μήπως να μίλαγες με κάποιον οργανισμό ή κάποια αρχή να μάθαινες τι λέει ο νόμος σε αυτή την περίπτωση?
Πάντως να ξέρεις ότι σε αυτόν τον άνθρωπο από δω και στο εξής η ζωή του θα αλλάξει...έκανε κακό, και θα του γυρίσει πίσω..
Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να είσαι καλά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

του εχω κανει ειδη μυνυση.να δει αυτος τι θα παθει.αλλα το κακο ειναι πως αργησα να σηκοθω και το σκοτωσε και δεν προλαβα να κανω κατι αλλα ειπα πολλα

Εκτός από αυτά που είπες, κάλεσες την αστυνομία;

αστυνομια και την φιλοζωικη της περιοχης σου...και να μην το αφησεις να περασει ετσι..κριμα για το πιτσιρικακι:(
'οπου δραση και αντιδραση'

την αστυνομια και το νονο μου που ειναι δικηγορος.θα δει αυτος τι θα παθει και ο μακακας Xριστουγιεννιατικα βρηκε να με εισοπεδωσει.εγω στην σχολη χορου ολο με χρωματα και στρας ειμουν τωρα ειμαι μες τα μαυρα λες και εχει πεθανει καπιος συγγενης μου:mad:

ελεος πια με ολους τους ηλιθιους..μηνυση και μην το αφησεις να περασει ετσι..ειδικα εσυ που εισαι και τυχερη εχοντας συγγενη δικηγορο..

απαράδεκτο!!

είναι μια απαίσια εικονα αυτή που είδες!!πραγματικά δε το χωράει το μυαλό μου το πόση κακία έχουν κάποιοι άνθρωποι!!νομίζετε ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει κακό σε άνθρωπο??μα φυσικά και θέλει να το κάνει αλλά φοβάται τις συνέπειες του νόμου...γιάυτό και ξέσπασε στο καημένο το ζωντανό, γιατί ίσως σκέφτηκε ότι κανείς δε θα τον κατήγγειλε....εσύ όμως να τον προσέχεις, γιατί μετά τη μήνυση δεν ξέρεις πως θα του τη βαρέσει.....΄κάτι τέτοιοι είναι περίεργοι γενικότερα....δεν πρέπει να μέινει ατιμώρητο ένα τέτοιο απόβρασμα...:mad:

και βεβαια δεν θα το αφησω.αλλα εγω που ειμαι δασκαλα χορου πρεπει να εχω εμπενευση και φαντασια τωρα εχω σκ**α φαντασια.δεν το πιστευω, η μαμα μου που ειναι και αυτη πολυ φιλοζωη και με το σκυλακι ειχε δεθει παρα πολυ να την βλεπατε πως εκλεγε:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

λογικο δεν ειναι?δενεσε με αυτα τα πλασματακια ειτε τα εχεις μεσα στο σπιτι σου ειτε οχι..μακαρι να αποδωθει δικαιοσυνη..

Ειχατε καποιο νεο απο δικηγορο ή την αστυνομια;Τελικα με το σιαμ που ειχατε τι εγινε;:hmm:

ολα καλα με το σιαμ το εδωσα για υοθεσια και περνω ανα 3 μερες τηλ να ρωτησω τι κανει.αλλα με το σκυλακι δεν το αντεχω.η νονος μου(δικυγορος μου) μου ειπε πως δεν καταφερε τιποτα αλλα θα προσπαθησει ξανα:happy:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα,πριν 2 χρόνια 6 Δεκεμβρίου στόλιζα το δέντρο και έκλαιγα ,είχαν σκοτώσει πάνω απο 7 σκυλάκια με φόλα στην περιοχή του Αμαρουσίου ,εύχομαι σε αυτούς που κάνουν τέτοια πράγματα να είναι μαύρες οι μέρες τους σαν τις μαύρες ψυχές τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back