Το στομάχι της ζητάει μόνο ΜΙΑ!!!

νικος βυρωνας

Νεοφερμένο μέλος

Ο νικος βυρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Καλησπερα θα χρειαστω και παλι την βοηθεια σας....Η Γατα μου τρωει τους τελευταιους 3 μηνες την roual canin young female s/o.Της αρεσει υπερβολικα και απο οτι παρατηρω ειναι καλη και στην ποιοτητα αλλα εχει ενα προβλημα που με ενοχλει πραγματικα πολυ!!Μετα απο 2-3 βδομαδες που την ετρωγε και την συνηθισε δεν τρωει οτιδηποτε αλλο χωρις να της προκαλεσει συνεχεια διαρροια...Εχω δοκιμασει κονσερβα,βρασμενο κοτοπουλο και για 2 μερες[μου ειχε τελειωσει η ρουαλ και περιμενα να φερουν] ειδικη τροφη της χιλλς για σοβαρες περιπτωσεις εμετου και διαρροιων και τη δημιουργησε ξανα προβλημα.....Οποτε τι περιεχει μεσα η τροφη που εθιζει το στομαχακι της μονο σε αυτην και απορριπτει οτιδηποτε αλλο????Εκτος απο τα 5 κιλα που εχει φαει εως τωρα σε 3 μηνες και μου κοστισαν 50 ευρω δεν αξιζει να την ταλαιπωρω.........συγνωμη για τα ορθογραφικα ειναι λογο βιασυνης.........:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει γατες με ευαισθητο στομαχι και μαλλον η δικια σου γατουλα αυτο εχει..μαλλον πρεπει να της την αλλαζεις πολυ σταδιακα για να μην γινεται αυτο..δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει να της δινεις και κατι αλλο εκτος απο την τροφη της που ειναι πληρης και δεν χρειαζεται κατι αλλο να τρωει. και η δικια μου η γατα αυτη τρωει, παλια της εδινα και κονσερβουλες που ομως ποτε δεν την επιανε διαρροια, ομως εδω και λιγο καιρο δεν της δινω κατι αλλο καθημερινα, καθε 2 βδομαδες και αν. αν θα της δωσω θα ειναι καλης ποιοτητας κονσερβα αλλα 30γρ το πολυ σε μια μερα..απλα για λιχουδια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δν καταλαβα καλα: κανει διαρροιες με την ξηρα ή οταν τρωει κατι αλλο εκτος απο αυτη? γιατι η απαντηση ειναι απλη: μην της δινει τπτ αλλο! για αυτο το λογο υποτιθεται αγοραζουμε τροφη καλης ποιοτητας, να μην χρειαζεται να τρωνε αλλα πραγματα. κοψε της τα μεζεδακια, φροντισε να εχει γινει αποπαρασιτωση, κ μια χαρα θα στρωσει το εντερακι της.

την πειραζει οτιδηποτε αλλο τρωει εκτος απο την ξηρα τροφη της...δεν εχω προβλημα με το οτι τρωει μονο την τροφη αυτη και τιποτα αλλο αλλα με ανυσηχει πως ειναι δυνατον να ειναι καλη τροφη και να κανει τετοιο πραγμα στο στομαχι της...Μηπως κατι παιζει???

Μηπως απο μονη της η γατουλα σας εχει ευαισθητο στομαχι? Δεν αντεχουν ολες οι γατες το ιδιο τις εναλλαγες στις τροφες. Ακομα και αν θελατε να της την αλλαξετε, θα επρεπε να γινει σταδιακα. Επειδη ακριβως αυτη ειναι μια πολυ καλη τροφη, και σιγουρα πολυ δημοφιλης, αν υπηρχε θεμα να καθιστα τα στομαχια των γατιων μας ανικανα στο να δεχτουν οποιαδηποτε αλλη τροφη, αν μη τι αλλο θα το ειχαμε παρατηρησει και αλλοι. Μαλλον ειναι θεμα του στομαχιου της γατουλας σας. Απλα, μην αλλαξετε την τροφη της. Αν σας πεφτει πολυ ακριβη ο Ρουαγιαλ, και θελετε να την αλλαξετε, υπαρχουν οδηγιες για την μεταβαση απο την μια τροφη στην αλλη.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;491443:
Μηπως απο μονη της η γατουλα σας εχει ευαισθητο στομαχι? Δεν αντεχουν ολες οι γατες το ιδιο τις εναλλαγες στις τροφες. Ακομα και αν θελατε να της την αλλαξετε, θα επρεπε να γινει σταδιακα. Επειδη ακριβως αυτη ειναι μια πολυ καλη τροφη, και σιγουρα πολυ δημοφιλης, αν υπηρχε θεμα να καθιστα τα στομαχια των γατιων μας ανικανα στο να δεχτουν οποιαδηποτε αλλη τροφη, αν μη τι αλλο θα το ειχαμε παρατηρησει και αλλοι. Μαλλον ειναι θεμα του στομαχιου της γατουλας σας. Απλα, μην αλλαξετε την τροφη της. Αν σας πεφτει πολυ ακριβη ο Ρουαγιαλ, και θελετε να την αλλαξετε, υπαρχουν οδηγιες για την μεταβαση απο την μια τροφη στην αλλη.

το ιδιο ακριβως μου ειπε την τριτη η κτηνιατρος....εχει ευαισθητο στομαχι και δεν μπορει να γινεται ετσι απλα εναλλαγη και πως πρεπει να τρωει μονο την τροφη της....οποτε θα συνεχισω να της την δινω μεχρι να βρω καποια καλη και πιο οικονομικη η θα παρω μεγαλυτερη συσκευασια που με συμφερει αρκετα....σας ευχαριστω ολους με καλυψατε στο συγκεκριμενο θεμα!!!

Nα ξερεις παντως πως οτι δινεις στην τροφη ,το γλυτωνεις απ'τον γιατρο...;)

αυτο με την διαρροια δεν εχει να κανει με την ροαγιαλ...γενικα οταν συνηθιζουν την ξηρη τροφη καποιες γατες,κανουν διαρροια με οτιδηποτε αλλο..και αλλη ξηρη τροφη να της ειχες το ιδιο θα συνεβαινε...αλλ,οντως,γιατι πρεπει να της δινεις κατι αλλο;...η γνωμη μου ειναι να συνεχισεις να της δινεις ροαγιαλ...ειναι απο τις καλυτερες...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back