Το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
και οι δύο ιδιοκτήτες παλαβοί ήταν. απορώ όμως ο δεύτερος πώς ακριβώς ζούσε σε εκείνο το σπίτι χωρίς τους στοιχιώδες κανόνες υγιεινής;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πρωτοπεις και τι να ξεστομισεις για αυτο το θεμα,ισως ειναι καλυτερα λιγα και καλα που λενε,λοιπον και εγω με την σειρα μου εχω να πω πως φυσικα ολο αυτο ειναι προς αποφυγειν,και απορω πως ακομα υπαρχουν αρχες που το επιτρεπουν να γινεται,αισθανομαι και για αυτες ικτο πραγματικα,μετα θα ηθελα να πω πως αυτα τα ατομα ειναι για λυπηση πρωτα απ'ολα,θα τολμουσα να πω πως ειναι σιγουρα διανοητικα καθυστερημενα ατομα,αλλα δυστυχως εκει θα υπηρχε και μια πολυ μικρη δικαιολογια ισως,αλλα αυτα τα ατομα ειναι κουτοπονηρα και οχι εξυπνα αλλα καλα στα μυαλα τουσ και δυστηχως ξερουν τι κανουν,και γι'αυτο τον λογο ειλικρινα τουσ λυπαμαι και μου προκαλουν αηδια,θα ηθελα να τους εκαναν το ιδιο ακριβως σε κλουβι ο ενας πανω στον αλλον στην κυριολεξια,και φυσικα χωρις καθολου τροφη νερο φαρμακα και φροντιδα,ποσο θα ηθελα να ειμουν απο μια μερια αμα γινοταν αυτο,ετσι μια φορα μονο για παραδειγματισμο,αλλα που τετοια τυχη,και λυπαμαι που φτανω στο σημειο να λεω τετοια πραγματα και λογια για αλλους ανθρωπους αλλα δυστηχως τσαμπα και ο τιτλος γιατι πολυ απλα δεν ειναι ανθρωποι αλλα κτηνοι,γιατι ο τιτλος ''ΖΩΑ'' θα ηταν τιμη για αυτους,τουλαχιστον τα ζωα εχουν αισθηματα και συναισθηματα και απειρη αγαπη,και λυπαμαι επισης τα ατομα που λενε αυτη την φραση ''ΖΩΑ'' υποτιμητικα,μαλλον ειναι εκεινοι περισσοτερο και δεν το ξερουν,και συγνωμη σε ολα τα ζωακια που το εφερα και εγω ως παραδειγμα για να το πω,''συλλεκτες ζωον'' θελετε τα ιδια λοιπον,μονο αυτο σας αξιζει και πολυ σημασια σας δωσαμε,και που σας συζητησαμε το στομα μας λερωσαμε και την μεγαλυτερη χαρη σας καναμε,ευχομαι μονο να το βρειτε με οποιο τροπο μπροστα σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back