lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
20-03-07
15:42
Δεν ξερω τι με εχει πιασει τις τελευταιες μερες,
μια ψιλοκαταθλιψη να το πω? Βεβαια ειναι και οτι το αμορε μου ειναι μακρια ειναι και οι γιορτες που πλησιαζουν. Και μπορω με σιγουρια να πω οτι πασχω απο καταθλιψη των γιορτων (καπως ετσι το λενε), παντα σε ολες τις γιορτες με πιανει καταθλιψη και νοσταλγια για την πατρδια μου
. Και αυτες τις μερες ολο σκεφτομαι τις παλιες αγαπες (που ειναι ξεπερασμενες) ομως οχι ξεχασμενες (και ειδικα με τοσα ημερολογια που εχω γραψει) Αληθεια πως χωριζετε απο μια σχεση εσεις? Μπορω να πω οτι εγω (σχεδον παντα) φευγω πρωτη αλλα επισης παντα
κανω τους αλλους να με χωρισουν αυτοι επειδη λυπαμαι (και ντρεπομαι) να τους πω οτι δεν αισθανομαι το ιδιο πια. Προτιμω να με θεωρησουν κακια και ακαρδη παρα να τους πω οτι επαψαν να με ενδιαφερουν...
μια ψιλοκαταθλιψη να το πω? Βεβαια ειναι και οτι το αμορε μου ειναι μακρια ειναι και οι γιορτες που πλησιαζουν. Και μπορω με σιγουρια να πω οτι πασχω απο καταθλιψη των γιορτων (καπως ετσι το λενε), παντα σε ολες τις γιορτες με πιανει καταθλιψη και νοσταλγια για την πατρδια μου
. Και αυτες τις μερες ολο σκεφτομαι τις παλιες αγαπες (που ειναι ξεπερασμενες) ομως οχι ξεχασμενες (και ειδικα με τοσα ημερολογια που εχω γραψει) Αληθεια πως χωριζετε απο μια σχεση εσεις? Μπορω να πω οτι εγω (σχεδον παντα) φευγω πρωτη αλλα επισης παντα
κανω τους αλλους να με χωρισουν αυτοι επειδη λυπαμαι (και ντρεπομαι) να τους πω οτι δεν αισθανομαι το ιδιο πια. Προτιμω να με θεωρησουν κακια και ακαρδη παρα να τους πω οτι επαψαν να με ενδιαφερουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
21-03-07
00:31
απο οσο θυμαμαι παντα τους χωριζα γιατι τους βαριοιμουν αφορητα δεν τους λυπ[ομουν ποτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
21-03-07
16:41
Μιλάω με τον σύντροφο μου με όλη την ειλικρίνεια που μπορώ να βγάλω. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να χωρίσεις, έτσι θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Μην ντρέπεσαι, δεν είναι κάτι κακό. Το πρώτο πράγμα στην ζωή μας είναι η ΕΥΤΥΧΙΑ και αυτήν προσπαθούμε να βρούμε σε μια σχέση. Καλύτερα τώρα παρά όταν παντρευτείς. Η ζωή είναι μεγάλη και πολλά μπορούν να συμβούν.
Είμαι παντρεμένη εδώ και 1.5 χρόνο και έχω βρει τον ιδανικό άντρα της ζωής μου και είμαι ευτυχισμένη. Να ξέρεις πως ο ερωτάς δεν μένει πάντα, αλλά η αγάπη και η φίλια μένουν! Σε μια σχέση είναι καλό να κυριαρχεί η ειλικρίνεια, η αγάπη και η φίλια.
Είμαι παντρεμένη εδώ και 1.5 χρόνο και έχω βρει τον ιδανικό άντρα της ζωής μου και είμαι ευτυχισμένη. Να ξέρεις πως ο ερωτάς δεν μένει πάντα, αλλά η αγάπη και η φίλια μένουν! Σε μια σχέση είναι καλό να κυριαρχεί η ειλικρίνεια, η αγάπη και η φίλια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum