Το τρελούτσικο γατάκι μου

ΜΑΤΟΥΛΑ

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα.
Καλησπερα σ ολους ....
Η γατουλα μου ειναι 7 μηνων και απεκτησε την συνηθεια να παιζει με το νερο της ... και φυσικα το χυνει ... Ξερετε κανενα κολπο για να σταματησει αυτο ??? η θα μεγαλωσει και θα το κοψει απο μονη της .

:P :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα τα γατια μου οταν τους βαζω νερο,το τραβανε το μπολακι για να πιουν και το χυνουν κατω και συνεχεια μαζευω νερα....αμα εχεις αυλη βαλτης κατι σαν λεκανιτσα για να παιζει και να μην μαζευεις και εσυ συνεχεια νερα...και να το ευχαριστετε πιο πολυ...:D...το θεωρει παιχνιδι και παιζει και το ριχνει κατω ή μπορει να το κανει ομως και κατα λαθος....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλω ηρθες με το γατακι σου.

Και θελουμε φωτογραφιες,μη το ξεχνας:cool:

Και μενα το κανουν...

...

Δεν θελω να γινω κουκουβαγιομανα σλλα ειναι μια κουκλα ,οταν καταφερω να μαθω πως μπαινουν οι φωτογραφιες θα βαλω. Ειναι τριχρωμη ...ασπρο ,ξανθο , μαυρο ...:)
Το κανει για να παιξει , δεν εχω αυλη , αλλα βρηκα ενα κολπο που την εμποδιζει κατα καποιο τροπο να ριχνει το νερο ... πηρα πιατο και βαση για μεγαλους παπαγαλους και της το στερεωσα σε ενα κλουβι απο την εξω πλευρα ... τωρα προσπαθει να το βγαλει και τα καταφερνει απο την μια μερια αλλα δεν μπορει απο την αλλη και ετσι δεν χυνεται το νερο. :):):)

Δεν θελω να γινω κουκουβαγιομανα σλλα ειναι μια κουκλα ,οταν καταφερω να μαθω πως μπαινουν οι φωτογραφιες θα βαλω. Ειναι τριχρωμη ...ασπρο ,ξανθο , μαυρο ...:)
Το κανει για να παιξει , δεν εχω αυλη , αλλα βρηκα ενα κολπο που την εμποδιζει κατα καποιο τροπο να ριχνει το νερο ... πηρα πιατο και βαση για μεγαλους παπαγαλους και της το στερεωσα σε ενα κλουβι απο την εξω πλευρα ... τωρα προσπαθει να το βγαλει και τα καταφερνει απο την μια μερια αλλα δεν μπορει απο την αλλη και ετσι δεν χυνεται το νερο. :):):)

:up::up::up::up::up::up::up::up:

Πολυ Καλο !!!!!!!!
:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Καλως μας ήρθατε!!!
Κι εμένα το έκανε και του πήρα το διπλό μπωλακι με την σιδερένια βάση και ειδα αποτέλεσμα.Πριν τα μετακινούσε και δεν τα εβρισκα στη θεση τους!!!
Αλλα αφού βρηκες τρόπο, μια χαρά!:up::up:

Εχω κι εγω μια τριχρωμούλα(avatar)
Κουκλίτσα θα ειναι η γατούλα σου!Οταν μπορεσεις περιμενουμε φωτο:)

Οσο για τις φωτογραφιες...Κι εγω ειχα προβλημα γιατι ηταν μεγαλες και επρεπε να τις μικρυνω...Ολοκληρη δουλεια.Ζητησε τη βοηθεια καποιου πιο εμπειρου:cool:

δεν ειναι ολοκληρη φασαρια..πας photobucket.com και βαζεις επιλογη ολες να ειναι 640 χ 480 μεγεθος και τελος!

ξερω μωρε.Εκει τα εβαλα.Αλλα μετα τα εψαχνα στους φακελους να τα βρω:lol:

Καλως μας ήρθατε!!!
Κι εμένα το έκανε και του πήρα το διπλό μπωλακι με την σιδερένια βάση και ειδα αποτέλεσμα.Πριν τα μετακινούσε και δεν τα εβρισκα στη θεση τους!!!
Αλλα αφού βρηκες τρόπο, μια χαρά!:up::up:

Εχω κι εγω μια τριχρωμούλα(avatar)
Κουκλίτσα θα ειναι η γατούλα σου!Οταν μπορεσεις περιμενουμε φωτο:)

Καλησπερα κουκλια ειναι και τα τρια !!!! Η δικια μου μοιαζει ποιο πολυ στην πρωτη γατουλα . :) :)

Καλησπερα κουκλια ειναι και τα τρια !!!! Η δικια μου μοιαζει ποιο πολυ στην πρωτη γατουλα . :) :)

Ευχαριστούμε πολύ!!:)
Ναι, κι εγω γι αυτήν έλεγα.Που είναι αριστερά πάνω απο τα στοιχεία μου(περιοχή, ηλικία κτλ)
Ειναι και η μόνη τρίχρωμη;)
Να σου ζήσει η κούκλα σου!!!:up:

....

εμενα τα γατια μου οταν τους βαζω νερο,το τραβανε το μπολακι για να πιουν και το χυνουν κατω και συνεχεια μαζευω νερα....αμα εχεις αυλη βαλτης κατι σαν λεκανιτσα για να παιζει και να μην μαζευεις και εσυ συνεχεια νερα...και να το ευχαριστετε πιο πολυ...:D...το θεωρει παιχνιδι και παιζει και το ριχνει κατω ή μπορει να το κανει ομως και κατα λαθος....:)

Καλα κουκλια ειναι ολα ... πολυ πετυχιμενο ολα μαζεμενα ....!!!:) :) :)

Ευχαριστούμε πολύ!!:)
Ναι, κι εγω γι αυτήν έλεγα.Που είναι αριστερά πάνω απο τα στοιχεία μου(περιοχή, ηλικία κτλ)
Ειναι και η μόνη τρίχρωμη;)
Να σου ζήσει η κούκλα σου!!!:up:

Ευχαριστω πολυ !!! :up: :) :up: :) Επισης !!!!:) :up: :) :up:

Πραγματικα κουκλιτσα! Εχεις γραψει γι αυτην στο θεμα οι γατες μου;

.....

δεν ειναι ολοκληρη φασαρια..πας photobucket.com και βαζεις επιλογη ολες να ειναι 640 χ 480 μεγεθος και τελος!

Κουκλα ειναι και η δικια σου .... !!!!!!! :) :) :)

:lol:ευχαριστω:redface: Γνησια κεραμιδογατα.Τιγρε εντελως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back