Το τρελούτσικο γατάκι μου

:) Παρακαλω :) Φιλακια !!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:kiss::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να την χαίρεσαι την γατούλα σου!!:) Επειδή και εμένα είχαν το συνήθειο να χύνουν το νέρο από το μπολάκι, αγόρασα μια ποτίστρα από τα jumbo η οποία και παίρνει μεγάλη ποσότητα νερού και είναι βαρειά για να την μετακινήσουν. Βέβαια, το τερατάκι μου, η Ηλέκτρα, κατόρθωσε να την ρίξει κάτω, αλλά αυτή βέβαια δεν πιάνεται για γάτα. Είναι κάτι άλλο που δεν το έχουμε ανακαλύψει ακόμα!!!:P:P

:) Καλα δεν πιστευω στα ματια μου η Ηλεκτρα σου ειναι ιδια η Ματουλα μου μονο που η δικια μου συνεχιζει το παρδαλο της απο το κεφαλι προς την πλατη. αλλα η μουριτσα και τα χρωματα ειναι ιδια .... :):):) Βρηκα και αλλη λυση για το νερο πηρα ενα πιατο πλαστικο πολυ βαρυ και δεν μπορει να το χυσει γιατι δεν μπορει να το μετακινησει. σκανδαλο ειναι και η δικια μου ....
Να σου ζησουν !!!:):):)

:) Καλα δεν πιστευω στα ματια μου η Ηλεκτρα σου ειναι ιδια η Ματουλα μου μονο που η δικια μου συνεχιζει το παρδαλο της απο το κεφαλι προς την πλατη. αλλα η μουριτσα και τα χρωματα ειναι ιδια .... :):):) Βρηκα και αλλη λυση για το νερο πηρα ενα πιατο πλαστικο πολυ βαρυ και δεν μπορει να το χυσει γιατι δεν μπορει να το μετακινησει. σκανδαλο ειναι και η δικια μου ....
Να σου ζησουν !!!:):):)

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Μήπως το έχουν οι τριχρωμούλες να είναι τόσο ζωηρές ή είναι μόνο η δικιές μας?:P Βάλε μας καμιά φώτο να την καμαρώσουμε!!!

θα προσπαθησω να βαλω φωτογραφια μεσα στις επομενες μερες .
καλα οσο την βλεπω δεν πιστευω ποσο ιδιες ειναι ..
Ποσο χρονων ειναι η δικια σου ???
μαλλον οι τριχρωμες εχουν την τελλα μεσα τους ....!!!!:):):)

καλως ηρθες!!!!!!!! και να χαιρεσαι το γατσουλινι σου!!!!!!:D:D:D....και εμενα μου εχιναν το νερο και πηρα την ειδικη πλαστικη βαση,που βαζεις μεσα τα 2 μπωλακια.....:)

ελπιζω να δουμε γρηγορα τη ζουζουνα σου σε φωτο!!!!!!!!!!:D:D

:) Τ α ζουζουνια σου ειναι κουκλια !!!! Να τα χαιρεσαι !!!!
Ευχαριστω πολυ για τα καλωσορισματα ... :):):)
Βρηκα την υγεια μου με το βαρυ μπωλ που πηρα ... δεν μπορει να το κουνησει πια αν και κανει υπερανθρωπες προσπαθειες ... !!!!:):):)

θα προσπαθησω να βαλω φωτογραφια μεσα στις επομενες μερες .
καλα οσο την βλεπω δεν πιστευω ποσο ιδιες ειναι ..
Ποσο χρονων ειναι η δικια σου ???
μαλλον οι τριχρωμες εχουν την τελλα μεσα τους ....!!!!:):):)

Η Ηλέκτρα μου είναι 6 μηνών τώρα!!! Εσένα πόσο είναι?

Καλησπερα ... Ειναι 7 και... μηνων περιπου .
Εχω 4 σκυλακια και καθε πρωι η μαμα μου βγαζει τα 2 τα μεγαλα βολτα . στις 1 Ιουνιου η μαμα μου εκανε την συνηθισμενη της βολτα με τα σκυλακια μου οταν ... απο το πουθενα εμφανιστηκε ενα γατακι τριχρωμο και αρχισε να της τριβεται στα ποδια και να μιαουριζει και ετσι το πηρε .
Εφερε το γατακι στο σπιτι και κατευθειαν το πηγε στο μπανιο , εγω ακομα κοιμωμουν , ακουσα ενα μιαου και σηκωθηκα ...
Η μαμα μου ασχετη καθοταν να της βγαλει τα μηρμηγκια οπως μου ειπε ...:):):)
Φυσικα και ηταν ψυλλοι .... Ειχε τοσους πολυ πολλους που τιναξα δυο φορες το παπλωμα απο διπλο κρεββατι ... ψοφιους βεβαια.
Το μεσημερι που γυρισα την πηγα στην κτηνιατρο μας ,
Επειδη η μερα που την βρηκε η μαμα μου ηταν και η μερα των γενεθλιων της την εβγαλα Ματουλα οπως λενε και την μαμα μου.
το σκανδαλο κερδισε την καρδια μας ... ειναι ομως πολυ Τρελη !!!!! Ελπιζω οταν μεγαλωσει να ηρεμησει .

:):):) :):):)

μην στεναχωριεσαι.......και εμενα τα δικα μου...τρελα ειναι........:lol::lol::lol::lol:,το καθενα με τη δικη του τρελα!!!!!!!....ναι...συνηθως οσο μεγαλωνουν ηρεμουν....καπως τουλαχιστον...για παραδειγμα ο μπουκακος μου,το πορτοκαλακι στην υπογραφη ειναι 6 χρονων...οταν ηταν μικρος ηταν ο διαολος προσωποποιημενος...:blink::blink::blink::blink:...τωρα κοιματε πολλες ωρες....βεβαια καποιες στιγμες θυμαται τα παλια του μεγαλια...και ξαναγινεται ο διαολος...αλλα μου αρεσει:D..η πουπουλινα δε,ειναι ειναι ο διαολος...που τρεχει!!!!!!!!! ολη τηνη ωρα σχεδον,πανω -κατω....πανω σε τραπεζια,στη μπανιερα...οπου μπορεις να φανταστεις...και ειναι 1χρονων και 2 μηνες!!!!!!! ε....καποτε...θα ηρεμησει λιγο και αυτη!!!:lol::lol::lol:

Καλησπερα ... Ειναι 7 και... μηνων περιπου .
Εχω 4 σκυλακια και καθε πρωι η μαμα μου βγαζει τα 2 τα μεγαλα βολτα . στις 1 Ιουνιου η μαμα μου εκανε την συνηθισμενη της βολτα με τα σκυλακια μου οταν ... απο το πουθενα εμφανιστηκε ενα γατακι τριχρωμο και αρχισε να της τριβεται στα ποδια και να μιαουριζει και ετσι το πηρε .
Εφερε το γατακι στο σπιτι και κατευθειαν το πηγε στο μπανιο , εγω ακομα κοιμωμουν , ακουσα ενα μιαου και σηκωθηκα ...
Η μαμα μου ασχετη καθοταν να της βγαλει τα μηρμηγκια οπως μου ειπε ...:):):)
Φυσικα και ηταν ψυλλοι .... Ειχε τοσους πολυ πολλους που τιναξα δυο φορες το παπλωμα απο διπλο κρεββατι ... ψοφιους βεβαια.
Το μεσημερι που γυρισα την πηγα στην κτηνιατρο μας ,
Επειδη η μερα που την βρηκε η μαμα μου ηταν και η μερα των γενεθλιων της την εβγαλα Ματουλα οπως λενε και την μαμα μου.
το σκανδαλο κερδισε την καρδια μας ... ειναι ομως πολυ Τρελη !!!!! Ελπιζω οταν μεγαλωσει να ηρεμησει .

Και εγώ αυτό περιμένω, να μεγαλώσει και να ηρεμήσει γιατί είναι σκέτος σίφουνας. Δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά της. :PΒέβαια θα βοηθήσει και η στείρωση που θα της κάνω!

Ειναι σκετος διαλος εγω σε προλαβα πριν 2 βδομαδες την στειρωσα αλλα δεν βλεπω και μεγαλη διαφορα ... δεν θελω να απογοητευσω αλλα δεν αλλαξαν και πολλα πραγματα απο αυτα που εκανε ..:):):)
ελπιζω να μην μεγαλωσουν και ειναι ιδιες οπως τωρα ... το μεσημερι που γυρισα ηθελε να παιξουμε και αρχισε να μου δαγκωνει τα ποδια ... καταλαβες ....
τελικα απο οσο καταλαβαινω ολες ιδιες ειναι .. γιατι και τα ζουζουνια τα ιδια εκαναν .... :):):)

Αμα βαλω και την δικια μου θα τα χασεις ειναι τοσο ιδιες ...
δεν εχω προλαβει να παω να μου δειξουν πως μπαινουν οι φωτογραφιες θα προσπαθησω αυριο ...
Φιλακια Μαιρη :):):)

Ειναι σκετος διαλος εγω σε προλαβα πριν 2 βδομαδες την στειρωσα αλλα δεν βλεπω και μεγαλη διαφορα ... δεν θελω να απογοητευσω αλλα δεν αλλαξαν και πολλα πραγματα απο αυτα που εκανε ..:):):)
ελπιζω να μην μεγαλωσουν και ειναι ιδιες οπως τωρα ... το μεσημερι που γυρισα ηθελε να παιξουμε και αρχισε να μου δαγκωνει τα ποδια ... καταλαβες ....
τελικα απο οσο καταλαβαινω ολες ιδιες ειναι .. γιατι και τα ζουζουνια τα ιδια εκαναν .... :):):)

Αμα βαλω και την δικια μου θα τα χασεις ειναι τοσο ιδιες ...
δεν εχω προλαβει να παω να μου δειξουν πως μπαινουν οι φωτογραφιες θα προσπαθησω αυριο ...
Φιλακια Μαιρη :):):)

Κοίτα Μαίρη μου, και εγώ δεν περιμένω πολλά από την στείρωση. Είναι τόσο ενεργητικό γατί που δεν νομίζω να ηρεμήσει έτσι εύκολα.:( Θα περιμένω να την δω την ματούλα σου, που σίγουρα θα είναι πολύ γλυκειά:):)!

μην στεναχωριεσαι.......και εμενα τα δικα μου...τρελα ειναι........:lol::lol::lol::lol:,το καθενα με τη δικη του τρελα!!!!!!!....ναι...συνηθως οσο μεγαλωνουν ηρεμουν....καπως τουλαχιστον...για παραδειγμα ο μπουκακος μου,το πορτοκαλακι στην υπογραφη ειναι 6 χρονων...οταν ηταν μικρος ηταν ο διαολος προσωποποιημενος...:blink::blink::blink::blink:...τωρα κοιματε πολλες ωρες....βεβαια καποιες στιγμες θυμαται τα παλια του μεγαλια...και ξαναγινεται ο διαολος...αλλα μου αρεσει:D..η πουπουλινα δε,ειναι ειναι ο διαολος...που τρεχει!!!!!!!!! ολη τηνη ωρα σχεδον,πανω -κατω....πανω σε τραπεζια,στη μπανιερα...οπου μπορεις να φανταστεις...και ειναι 1χρονων και 2 μηνες!!!!!!! ε....καποτε...θα ηρεμησει λιγο και αυτη!!!:lol::lol::lol:

Μην μου λες τετοια ειναι 14 μηνων και δεν εχει ηρεμησει ακομα ? δηλ. η δικια μου που ειναι πιο τρελη ποσο θα της παρει ???
Την αγαπαω παρα πολυ την μουρλη ... αλλα ωρες ωρες μου ρχεται να την σκοτωσω ... :lol:!!! Μετα παλι μου κανει αγαπουλιτσες και με ριχνει ... :up:
ολες ζημιες ειναι και αυτο απο τις τρεχαλες της , δεν την προλαβαινεις ....
Φιλακια Μαιρη

Κοίτα Μαίρη μου, και εγώ δεν περιμένω πολλά από την στείρωση. Είναι τόσο ενεργητικό γατί που δεν νομίζω να ηρεμήσει έτσι εύκολα.:( Θα περιμένω να την δω την ματούλα σου, που σίγουρα θα είναι πολύ γλυκειά:):)!

Ευτυχως που δεν ζεις με ονειρα .... :):):) :):):)
Φιλακια !!! :):):)

Μου φαίνεται ότι παίζει ρόλο ο χαρακτήρας του γατιού και όχι τόσο η ηλικία ή η στείρωση. Η Ηλέκτρα από 30 ημερών που την βρήκα είναι το ίδιο δραστήρια όπως και τώρα και πιστεύω ότι θα παραμείνει και έτσι. Άντε να ηρεμήσει λίγο και να μην τρέχει όλες τις ώρες της ημέρας. Αλλά δεν περιμένω και πολλά!:P

Μου φαίνεται ότι παίζει ρόλο ο χαρακτήρας του γατιού και όχι τόσο η ηλικία ή η στείρωση. Η Ηλέκτρα από 30 ημερών που την βρήκα είναι το ίδιο δραστήρια όπως και τώρα και πιστεύω ότι θα παραμείνει και έτσι. Άντε να ηρεμήσει λίγο και να μην τρέχει όλες τις ώρες της ημέρας. Αλλά δεν περιμένω και πολλά!:P

Εχεις δικιο σε αυτα που λες ... :up::):up:
τελικα και σ αυτο ιδιες ειναι ... :):):)
Φιλακια !!!

Η Ματουλα μου ειναι αυτη !!! :):):)

Συνημμένα

• DSCN0787.jpg
    DSCN0787.jpg
    153 KB · Εμφανίσεις: 32
Η Ματουλα μου ειναι αυτη !!! :):):)

Κουκλάκι η Ματούλα:P:P:P. Να την χαίρεσαι!!!Και έχεις δίκιο μοιάζει πάρα πολύ στην Ηλέκτρα μου!!!:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back