Το χείλος του είναι λίγο πρησμένο

elenitsa21

Νεοφερμένο μέλος

Η elenitsa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
καλησπερα σας! εχω εναν γατουλη 1,5 ετων στειρωμενος εδω κ 5 μηνες. ακολουθει προσεγμενη διατροφη, βγαινει εξω μονο με λουρακι κ μαζι μας (γτ ειναι λιγο επιθετικος κ δεν θελω να φαει τα γατακια της σπιτονοικοκυρας ουτε να μπλεξει σε κανεναν καβγα κ να ερθει με τα αφτια κατεβασμενα!!) κ γενικα τον προσεχω πολυ! εδω κ 6 μερες ομως ολο νιαουριζει. δεν ειναι γ φαι η γ να βγει εξω. ειναι αλλιωτικο νιαου! ο συντροφος μου σημερα που τον κοιταζε μου ειπε οτι εδω κ μερικες μερες ειναι σαν να του εχει κατεβει το στομα απο τη μια πλευρα. το κοιταξα λιγο καλυτερα κ οντως το ουλο του απο τη μια πλευρα ειναι λιγο φουσκωμενο εξωτερικα, εκει που φαινεται μαυρο. σαν να εχει μαζεψει πυον (δεν μπορω να το δω κ καλα γτ δεν με αφηνει, πηγε να με δαγκωσει!!!) τη δευτερα ετσι κ αλλιως εχω ραντεβου με τον κτηνιατρο γ το εμβολιο του. μπορει να ειναι κατι σοβαρο? να τον παω αυριο? (δεν παιζουν πολλα λεφτα γ να πληρωνω 2 επισκεψεις αλλα αν ενδεχεται να ειναι κατι σοβαρο, θα τον παω αυριο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημέρα!! Εγώ θα πρότεινα να τον πας σήμερα, μπορεί κάπου να χτύπησε και να θέλει φαρμακάκι για να μη γίνει χειρότερα. Αν δεν αντενδείκνυται θα σας κάνει και το εμβόλιο μαζί, τι σήμερα τι τη Δευτέρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα. Σημερα το πρωι εσπασε αυτο κ εβγαλε αιμα με πυον. Στην αρχη εσταξε καλα! μετα απο 5 λεπτα σταματησε. Πηρα τον γιατρο τηλ κ μου ειπε να μην του δωσω τπτ ακομα αφου αυτο εσπασε. να τον παω απλα αυριο ν κανουμε το εμβολιο κ θ το δει αν εχει καθαρισει με τα σαλακια του η αν μαζευει παλι υγρο γ ν κανουμε θεραπεια. μαλλον μικρη μολυνση απο τα νυχια η τα δοντια του ειναι. Με αυτα π του ειπα δεν φανηκε να αγχωνεται! Κ ο γατουλης σταματησε το περιεργο νιαουρισμα.. Σημαδι λογικα οτι νιωθει καλυτερα.

Τίποτα να μην είναι και να περάσει σύντομα! :)

ευτυχως δεν ηταν τπτ. πριν μερικα βραδια το ειχε σκασει γ καποιες ωρες απο το σπιτι το βραδυ. ευτυχως δεν ειχε φυγει απο τα ορια της αυλης του σπιτιου. τουλαχιστον εκει τον βρηκαμε! αλλα μαλλον ειχε τσακωθει λιγο κ αυτο ηταν νυχια. τον κοιταξε κ μου ειπε οτι δεν φαινεται να εχει παθει κατι. κοιταξε κ τους αδενες του κ δεν ειχαν πρηστει. δειγμα οτι δεν εχει προσβληθει απο καποιον ιο. απλα μας τονισε οτι πρεπει να προσεχουμε να μην βγαινει γτ ειναι επιθετικος κ μπλεκει ευκολα σε καυγα. υπαρχουν πιθανοτητες γ ασθενειες που τις ακουσα κ δεν μου αρεσαν!!!

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για το άτακτο μουτράκι! Χειμώνας έρχεται κιόλας, δεν νομίζω να θέλει τόσο να βγαίνει έξω... Και με το εμβόλιο εντάξει;

ναι, 2 καναμε!!! το δευτερο ομως χρειαστηκε να μπει στο κλουβι γ να το κανει γτ πηγε να μας φαει κ τους 2!!

Εμ, στρεσαρίστηκε ο γλυκούλης! Άντε όλα καλά να είναι από 'δω και πέρα! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back