Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας φόλας

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
σημερα το πρωι στις 10 εριξαν φολα στη γατα μου την ζιζελ που μενει στο διαμερισμα μου και ειναι δεκα ετων.ειχα μαζι ατροπινη και εμετικο.τωρα βρισκεται σε κλινικη για ζωα και διατρεχει σοβαρο κινδυνο η υγεια της.
ο γειτονας μου με ειχε απειλησει και μαλιστα μπροστα σε αστυνομικους οτι θα την σκοτωσει.
ολα αρχισαν πριν δυο χρονια οταν αγορασε το διπλανο διαμερισμα και του ζητησα να μην κανει κεραμοσκεπη γιατι θα μου κοψει την θεα.μενω σε ρετιρε.
απο την διευθυνση υγιεινης ηρθαν δυο φορες και δεν βρηκαν κατι μεμπτο εκτος απο τριχες της γατας μου.
με καλεσαν δυο φορες στο αστυνομικο τμημα για να μου κανει παραπονα.
οταν πηγα εγω για να παραπονεθω οτι με απειλει με φολα δεν με εξυπηρετησαν.εκανα παραπονα στο υπουργειο προστασιας του πολιτη και διεταξαν εδε για τον αστυνομικο που αρνηθηκε να με εξυπηρετησει.
τωρα ο δικηγορος μου ειπε να καταθεσω μηνυση εναντιον του γειτονα.
ειχε φτασει να ζητησει απο τη μητερα μου να με πεισει να του πουλησω το διαμερισμα μου για να το ενωσει με το δικο του.
ειναι μαζι με αλλους υπευθυνος για την συγκεντρωση υπογραφων μαζι με αλλους εχθρους των αδεσποτων ζωων στη γειτονια.
με κατηγορησαν οτι ειμαι τρελη και επικυνδυνη.
σημερα εμαθα οτι μεχρι και η μητερα μου θα παρει το μερος τους γιατι φοβαται οτι θα με χτυπησουν.και εχω κανει παραπονα και για τρια ατομα που απειλησαν για κατι τετοιο στον εισαγγελεα υπηρεσιας και στο τα τουμπας.
επειδη εχω μηνυσει εν ενεργεια αστυνομικο οτι δηλητιριασε 11 γατες που ειχα στειρωσει με δικα μου εξοδα και που τις φροντιζω κυριως εγω,αλλα και αλλοι γειτονες.
η μηνυση ειναι στον εισαγγελεα και δεν προκειται να την αποσυρω.με στηριζουν μια κυρια που γρονθοκοπηθεκε γιατι εχει δυο σκυλακια και ενας κυριος που εσωσε δυο φορες τον σκυλο του απο τις φολλες τους.
θελω να δικαστει ο αστυνομικος για να παραδειγματιστουν και οι αλλοι εχθροι των αδεσποτων.
σας παρακαλω να στειλετε με e-mail το κειμενο μου στο υπουργειο προστασιας του πολιτη.
εγω και οι αδεσποτες γατες που φροντιζω σας χρειαζομαστε.στη διευθυνση pressoffice@yptp.gr

σοφια πισανιδου
περιοχη υφανετ,θεσσαλονικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC03992.jpg
    DSC03992.jpg
    90,3 KB · Εμφανίσεις: 55
ελπιζω να τα καταφερε η γατουλα σου!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη γατούλα σου. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τα δίποδα κτήνη.
Και δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα οργανωμένο για να βοηθά σε τέτοιες καταστάσεις. Γιατί μεμονωμένα δε μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς τίποτα. Είχα πολύ καιρό να μπω λογω ελλείψεως χρόνου και μόλις διάβασα τα προβλήματά σου.
Μακάρι να καταφέρεις κάτι.
Και πάλι, ό,τι καλύτερο στη γατουλίτσα σου.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη γατούλα σου. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τα δίποδα κτήνη.
Και δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα οργανωμένο για να βοηθά σε τέτοιες καταστάσεις. Γιατί μεμονωμένα δε μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς τίποτα. Είχα πολύ καιρό να μπω λογω ελλείψεως χρόνου και μόλις διάβασα τα προβλήματά σου.
Μακάρι να καταφέρεις κάτι.
Και πάλι, ό,τι καλύτερο στη γατουλίτσα σου.

την γατα μου την εσωσα εγω και η ιδιωτικη κλινικη που την νοσηλευσε.σημερα πηρα και το χαρτι της γνωματευσης.αυριο θα καταθεσω τη μηνυση.σκοπευω να τοποθετησω συναγερμο και συστημα παρακολουθησης στο διαμερισμα μου.μενω μονη μου διπλα σε καποιον που δηλητιριαζει γατες.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
την γατα μου την εσωσα εγω και η ιδιωτικη κλινικη που την νοσηλευσε.σημερα πηρα και το χαρτι της γνωματευσης.αυριο θα καταθεσω τη μηνυση.σκοπευω να τοποθετησω συναγερμο και συστημα παρακολουθησης στο διαμερισμα μου.μενω μονη μου διπλα σε καποιον που δηλητιριαζει γατες.

προτου προλαβω να καταθεσω τη μηνυση μου ο γειτονας μου ειχε το θρασος να με μηνυσει οπως μου ειπε.το λογο δεν τον γνωριζω,αλλα μπορω να φανταστω για συκοφαντικη δυσφημιση.μαλιστα εκεινη την ωρα εβγαζα και τα σκουπιδια μου και μου ειπε οτι βρωμανε.γενικα προσπαθει να με προκαλεσει,αλλα δεν αντιδρω.εδω ο διαχειριστης της πολυκατοικιας μπλοκαρε την πορτα του ανσανσερ για να μην ανεβασω στον πεμπτο οροφο την γατα που ειχε φολιασει ο γειτονας μου.
διαβαζα χτες το αφιερωμα στα αδεσποτα της athens voice.περιγραφει την ασχημη κατασταση που επικρατει σε πανελλαδικο επιπεδο στην ζωοφιλια.πρεπει να βασανιστουν αγρια καποια ζωα για να καταδικαστουν οι δραστες.μηπως η γατα μου δεν βασανισθηκε αρκετα απο το ποντικοφαρμακο που τις εριξαν?και γιατι οταν στοχοποιουνται οι επωνυμοι προστατες των ζωων,οπως εγω,δεν αναλαμβανει κανεις δραση.η δικη μου ενδεχομενη αποτυχια δικαστικα να καταδικασω τους δηλητιριαστες των γατων,θα προκαλεσει μαζικες θανατωσεις με φολλες στη γειτονια μου.εγω ειμαι ανθρωπος και θα τα βγαλω περα με τις επιθεσεις που δεχομαι,ομως τα ζωα ποιος θα τα προστατευσει?
εδω ειναι που χρειζομαι τη δικη σας βοηθεια.μπορειτε να στειλετε το κειμενο της αρχικης μου καταγγελιας με e-mail,στο υπουργειο προστασιας του πολιτη.δεν κοστιζει τιποτε και μπορειτε να το κανετε και ανωνυμα.αυτο που συμβανει σε μενα σημερα συμβαινει σιωπηλα και θανατωνονται χιλιαδες ζωα σε ολη τη χωρα.οι ενοχοι ειναι γειτονες και πολλες φορες ευηποληπτα ατομα,χωρις ποινικο μητρωο,οι λεγομενοι, white collar criminals.]

Διαβάζοντας πολύ γρήγορα ότι συνέβη, ένιωσα για πολλοστή φορά στην ζωή μου να ντρέπομαι.
Ναι, ντρέπομαι που θεωρούμαι και εγώ άνθρωπος σαν κάτι άλλους οι οποίοι είναι αποβράσματα σιχαμένα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Δυστυχώς δεν έχω μάθει να διαχειρίζομαι τον πόνο που μου προκαλεί η κακοποίηση στα ζώα.
Χαίρομαι πολύ που η γατούλα σου τα κατάφερε. Να προσέχεις και εσύ πολύ. Κάτι τέτοιοι τύποι είναι ικανοί για όλα.
Μήπως να ρώταγες κάποιον δικηγόρο πως αντιμετωπίζεται η κατάσταση αυτή. Μου φαίνεται τραγικό τελείως..

Διαβάζοντας πολύ γρήγορα ότι συνέβη, ένιωσα για πολλοστή φορά στην ζωή μου να ντρέπομαι.
Ναι, ντρέπομαι που θεωρούμαι και εγώ άνθρωπος σαν κάτι άλλους οι οποίοι είναι αποβράσματα σιχαμένα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Δυστυχώς δεν έχω μάθει να διαχειρίζομαι τον πόνο που μου προκαλεί η κακοποίηση στα ζώα.
Χαίρομαι πολύ που η γατούλα σου τα κατάφερε. Να προσέχεις και εσύ πολύ. Κάτι τέτοιοι τύποι είναι ικανοί για όλα.
Μήπως να ρώταγες κάποιον δικηγόρο πως αντιμετωπίζεται η κατάσταση αυτή. Μου φαίνεται τραγικό τελείως..

ο δικηγορος μου ειπε να μην καταθεσω μηνυση γιατι θα οξυνω την κατασταση.του ειπα οτι διαφωνω μαζι του και για την δικη μου ασφαλεια αγορασα συστημα συναγερμου.]

[χθες 15.5.2010 σαββατο κατεθεσα στο τα τουμπας θεσσαλονικης τη μηνυση μου κατα του γειτονα μου που εδωσε στη γατα μου φολλα.εμαθα απο το αστυνομικο τμημα οτι μου εχει κανει μηνυση για φθορα ξενης περιουσιας,εξυβριση και απειλη,χωρις να του εχω κανει τιποτε.ειμαι εναντιον της αυτοδικιας και δεν θελω να με εκφοβιζει κανεις με μηνυσεις για να μην δικαστουν για τις φολες που ριχνουν.]
Μήπως να ρώταγες κάποιον δικηγόρο πως αντιμετωπίζεται η κατάσταση αυτή. Μου φαίνεται τραγικό τελείως..[ο δικηγορος μου ειπε να μην καταθεσω μηνυση γιατι θα οξυνω την κατασταση.του ειπα οτι διαφωνω μαζι του και για την δικη μου ασφαλεια αγορασα συστημα συναγερμου.]

Αλλον δικηγόρο δοκίμασες?

]Αλλον δικηγόρο δοκίμασες?
[δεν αρκουν οι δικηγοροι για να καταδικασεις εναν δηλητιριαστη.χρειαζεται και υποστηριξη απο τους φιλοζωους.]

εχω μεινει αφωνη...:(:(:( εχουμε καποια εξελιξη??:/::/::/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back