Το όνειρο ενός γατόκοσμου!!!

aiorasky

Πολύ δραστήριο μέλος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα.
10) ΕΑν ειμασταν σε ενα κοσμο που θα μπορουσαμε να εχουμε πολλα γατακια, ποια θα ηταν αυτα; Περιγραψτε καποια απο αυτα που ονειρευτηκατε, ειδατε και σκεφτηκατε οτι θα θελατε να εχετε!!!!

Επισης μπορειτε να βαλετε φωτο με γατακια που θα θελατε να εχετε και απο γατακια που ειδατε σε υιοθεσιες και θα θελατε πολυ να τα θιοθετησετε αλλα δεν εγινε πραγματικοτητα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ειχα στο παραδεισο μου αρκετα γατακια.
Απο πολλα χρωματα.
Θα ειχα πολλους κεραμειδογατους, σε πολλα χρωματα.
Θα ειχα σιγουρα ενα λευκο γατακι, γιατι δεν εχω δει ποτε απο κοντα λευκο και θα ηταν πολυ εξωτικο για μενα!!! Ηθελε η μητερα μου ενα και ηταν να το παρει αλλα τελικα δεν εγινε! Θα ηταν κι αυτο στο ονειρο μου!!!

Θα ειχα πολλα πιτσιλωτα που μ αρεσουν σαν αυτη την ντροπαλη γατουλα που δινεται τωρα! Θα την επαιρνα στο παραδεισο μου!!
Θα ειχα παρει ενα τυφλο που σκεφτηκα καποια στιγμη να παρω τιγρε αλλα δεν εγινε τελικα.

αυτα ειναι γατακια απο αγγελιες που ειχα σκεφτει οτι θα ηθελα πολυ πολυ να τους δωσω ενα σπιτι, το δικο μου!

https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=3153&d=1197106292
https://www.mycat.gr/forum/attachmen...=25571https://mypetz.gr/showthread.php?t=25065

επισης το Χουχουδιτο που τον εχει η αγαπητη φιλη Νιαρ!!
Και την
ταρταρουγα που την ξαναγυρισαν. Ζουζου την λενε; Θυμαμαι καλα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αρα...μετραω...με αυτα τα 6 που εγραψα συν τα 2 τα δικα μου, θα ειχα 8 συνολικα!!:lol::lol:

τρελό όνειρο

στον δικό μου γατόκοσμο θα ήθελα να έχω τον χρόνο και τον χώρο να έχω πολλά γατάκια και να τρέχουν και να παίζουν, να μην χρειαζόταν να δώσω τα πρώτα γατάκια που γέννησε η γάτα μου..Ειδικά έναν άσπρο παιχνιδιάρικο γατούλι τον Αδωνη που ήταν ασπρος με ΄λίγο μελί και πολύ λίγο γκρι και ήταν τόσο παιχνιδιάρης που όταν έπλενα τα πιάτα και δεν του έδινα σημασία ερχόταν και σκαρφάλωνε στο πόδι μου. Καί από την δεύτερη γέννα έναν μελί τιγρέ που ήταν σαν τον γκάρφιλντ...Αυτά τα δύο γατάκια θα ήθελα να μπορούσα να έχω κρατήσει. Και φυσικά την Κλειώ μου που έχω τώρα και όσο μεγαλώνει γίνεται ένα υπέροχο γατάκι:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up::up::up::up::up:

Εγώ θέλω να γνωρίσω ένα γατάκι απο κοντά για να αισθανθώ αν "ταιριάζουμε" ή όχι. 3 ειναι τα γατάκια που μου κίνησαν πολύ το ενδιαφέρον τελευαταία και θα τα ήθελα κοντά μου.

Η Λαλένια:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25185
Η Μελένια:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25156
Οι δυο αυτές γατούλες έχουν βρει σπιτάκι! Μου άρεσαν και οι δυο γιατι ηταν φοβερά χαριτωμένες, ειδικά η Λαλένια που αν και τυφλή είναι ένα στρουμπουλό και αξιαγάπητο πλάσμα.
Ο Πάρης:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25714
Ο Πάρης ειναι η μεγάλη μου αδυναμια. Μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατι δεν ζητιάνευε για χάδια οπως τα άλλα γατάκι που φιλοξενούνται στο Κτηνιατρικό Κέντρο. Ειναι ακομα φοβισμένος αλλά απίστευτα χαδιάρης και τρυφερος. Γουργουρίζει συνέχεια ο καημενούλης αν του δώσουν προσοχή.
Και ενως φοβάται πολύ οταν τον σηκώνω αγκαλια, σε βαθμο που κοκκαλώνει, αντι να προσπαθήσει να ξεφύγει ή να αγριέψει, χώνει το κεφαλάκι του στο ΄χερι μου για να μην βλέπει.

Μακαρι να μπορούσα να τον πάρω, αυτο θα ηταν το όνειρο για εμενα, να ήξερα οτι θα συμβιώσει αρμονικά με τον Ραούλ μου. Αλλά αν ίσχυε αυτο ο Ραουλ μου δεν θα ήταν ο Ραούλ μου αλλά κάποιο άλλο γατάκι!

Ελπίζω να βρει σπιτάκι ο Παρούλης κάποια στιγμή, και πολύ θα ήθελα να τον πάρει κάποιος γνωστός μου για να τον βλέπω....

Εγω παιδια ζω ηδη σε ενα γατοκοσμο τη τελευταια χρονια με τα φιλοξενουμενα αυτο που θα ηθελα ειναι ενα σπιτι με κηπο ειδικα διαμορφωμενιο και εναν καλο κηπουρο φιλοζωο:)

Εγω παιδια ζω ηδη σε ενα γατοκοσμο τη τελευταια χρονια με τα φιλοξενουμενα αυτο που θα ηθελα ειναι ενα σπιτι με κηπο ειδικα διαμορφωμενιο και εναν καλο κηπουρο φιλοζωο:)
:lol::lol::lol::lol: Πόσα χρόνια το ξέρω αυτό το όνειρό σου καμάρι μου?!!!!! Έστω και κει που είσαι όμως έχεις ένα είδος κήπου, δεν είναι?! Σου εύχομαι κάποτε ν' αποκτήσεις το περιπόθητο σπίτι με γκήπο και όχι μόνοκηπουρό φιλόζωο αλλά και... κάποιον άλλο φιλόζωο!!:up::up::up:;)

Εγώ πάλι έχω όσα θέλω. Θα ήθελα μόνο μια Turkish Van. Κατα τ' άλλα θα πήγαινα συχνά επίσκεψη με τα δικά μου στον φανταστικό γατόκηπο της Yasmin!

Τι νατην κανεις την τουρκις βαν καλε :P, αυτη θελει πισινα σε βιλλα για να κολυμπαει μεσα.. στο νερο ζουνε και μαλιστα σε ειδικό νερο, πες καλυτερα οτι θελεις βιλλα..;)

μια Βαν στη βεράντα!!

Τι νατην κανεις την τουρκις βαν καλε :P, αυτη θελει πισινα σε βιλλα για να κολυμπαει μεσα.. στο νερο ζουνε και μαλιστα σε ειδικό νερο, πες καλυτερα οτι θελεις βιλλα..;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τι λές βρε! στη μπανιέρα μου θα τη βάλω να κολυμπάει! Μια χαρά θα της έρθει και μια φουσκωτή πισινούλα στη βεράντα! Τώρα για τη βίλλα που λες δε θα μου ερχόταν άσχημα αν μαζί είχα: σύζυγο, παιδιά, συγγενείς, φίλους, προσωπικό κτλ. Αλλά όχι καλή μου, αυτά όλα μαζί δεν θα τ' αποκτήσω ούτε στην άλλη ζωή......:hello::hello::hello::rolleyes::rolleyes::rolleyes::inlove: Έτσι αρκούμαι στα εξ αποστάσεως και σε ένα όνειρο για μια Βαν στη βεράντα!

εγώ θα ήθελα την Μελένια που ευτυχώς υιοθετήθηκε από μια πολύ καλή κοπέλα, και όλα τα γατάκια μου της πιλοτής, μέσα στο σπίτι και όχι εκτός...:) (για να τα ελέγχω σαν γνήσια ελληνίδα μάνα)

:lol: Για αυτο εχει γινει μαμακιας ο Τσε Γνήσια Ελληνιδα Μάνα, φεύγεις απο το δωμάτιο και ψάχνει να δει που πήγες!

ε τι αηδίες...ή είμαστε ή δεν είμαστε...αλλωστε "παιδί ειναι αυτό, δεν ξέρει ποιο είναι το καλό του" (πως με βρίσκεις??):lol:

(για να τα ελέγχω σαν γνήσια ελληνίδα μάνα)
"Πιτσίλωωωωω!! Τον κεφτέεεε σουουου!!"
"Μπουκίιιιτσαααα! Όχι στα βαθιά παιδί μουουου!!"
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(πως με βρίσκεις??):lol:
Σαν έτοιμη από καιρό... :rolleyes:

Εγώ θα ήθελα ένα γατόκοσμο με όλα τα ζωάκια που έχω δει και μου έχει σπαράξει η καρδιά γιατί δεν μπορώ να μαζέψω παρά μόνο να τους δώσω λίγο φαγάκι ,με όλα τα γατάκια τα οποία είχε γεννήσει η μουρίτσα η γατούλα η γκριζούλα που είχα πριν λίγα χρόνια και πάνω από όλα να μην κινδυνεύουν από αυτοκίνητα. Θα ήθελα να είναι όλα καθαρά και υγιέστατα.

Εγώ θα ήθελα ένα γατόκοσμο με όλα τα ζωάκια που έχω δει και μου έχει σπαράξει η καρδιά γιατί δεν μπορώ να μαζέψω παρά μόνο να τους δώσω λίγο φαγάκι ,με όλα τα γατάκια τα οποία είχε γεννήσει η μουρίτσα η γατούλα η γκριζούλα που είχα πριν λίγα χρόνια και πάνω από όλα να μην κινδυνεύουν από αυτοκίνητα. Θα ήθελα να είναι όλα καθαρά και υγιέστατα.

Πολύ ωραίο αυτο το ονειρο Ουρανία! :/:

"Πιτσίλωωωωω!! Τον κεφτέεεε σουουου!!"
"Μπουκίιιιτσαααα! Όχι στα βαθιά παιδί μουουου!!"
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τώρα που μου το θύμισες, προχθές αυτή η Μπουκίτσα έφυγε προς άγνωστον κατεύθυνσιν με 2 αρσενικά από πίσω της...τι να πω τώρα.......ααααχ έχουμε στεναχώριες και εμείς η γατομάνες..:lol::lol: μην κακοπεσει όχι τίποτις αλλο..

Νοτα, ανεπίτρεπτο, γυρνάνε το βράδυ με διάφορες ύποπτες προσωπικότητες, μετά τις 12!
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι...

πραγματικά αλλά έχει έρθει ένας θεικός τεκνόγατος στη γειτονιά, φουντωτότατος κοκκινομάλλης με μπλε μάτια και απίστευτα φωνακλάς, οπότε την αφήνω να κάνει τις τσάρκες της. Νομίζω δε ότι την τελευταία φορά μου το ζήτησε και ο ίδιος επισήμως (αν δεν κάνω λάθος..):lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back