Τρέλα για το νερό;

gatotinaki

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Η betyboo μου βρίσκεται σχεδόν ενα μήνα μαζί μου, έχει προσαρμοστεί πλήρως με το περιβάλλον της και με μένα. Τρώει κανονικά, πηγαίνει τουαλέτα κανονικά, παίζει, ξεκουράζεται, κάνει ζημιές όλα καλά. Αυτό που έχω παρατηρήσει όμως και με προβληματίζει είναι το πόσο αγχώνεται όταν πλησιάζω τον νεροχύτη και ανοίγω την βρύση. Μιλάμε τρελένεται...αφηνιάζει. Αρχίζει ασταμάτητο νιαούρισμα, έρχεται στα πόδια μου, πηδάει και γραμπώνεται απο τα ρούχα μου με τα νύχια της, πέφτει και το ξανακάνει και όλα αυτά μέχρι να σταματήσω και να φύγω απο εκεί. Το μπολάκι της με την τροφή και το νερό είναι κάτω και λίγο πιο δεξιά απο τον νεροχύτη. Είναι πάντα γεμάτο το νερό και τροφή έχει σχεδόν πάντα. Τουλάχιστον όταν την πιάνει αμόκ με τον νεροχύτη πάντα τσεκάρω το μπόλ της και είναι γεμάτο. Ε εντάξει λέω, μπορεί να είναι η περιέργεια επείδη δεν βλέπει τι κάνω και την αγχώνει και ο ήχος του νερού που τρέχει. Το άλλο που έχω παρατηρήσει είναι οτι πολλές φορές κατα την διάρκεια της ημέρας, πηγαίνει στο μπόλ της, βάζει μέσα τα πόδια της και μετά τρίβει το πρόσωπο της. Ε οκ λέω, παίζει. Μπαίνω για μπάνιο, τρελένεται να μπεί κι αυτή στον χώρο. Ε οκ λέω ας της ανοίξω την πόρτα. Ξεκινάω εγώ το μπάνιο μου με τραβηγμένη κουρτίνα...τσούπ! Ένα σάλτο και μέσα η betyboo! Και ατάραχη...Να γίνεται μούσκεμα κι αυτή ήρεμη! Να μυρίζει το νερό και να πίνει κιόλας! Λέω δεν πάμε καλά...ήξερα πόσο απεχθάνονται το νερό οι γάτες! Ε λέω έτσι είσαι...τώρα θα δείς! Την σημαδεύω με την ντουζιέρα και....τίποτα...να τις ρίχνω νερό κι αυτή να το απολαμβάνει και να πίνει. Όταν βαρεθεί, βγαίνει έξω και κάθεται και γλείφεται. Εγω επειδή φοβάμαι μην πουντιάσει παίρνω μια πετσέτα και την σκουπίζω. Πείτε μου εσείς τώρα τί συμπέρασμα βγάζεται..

ΥΓ Την στιγμή που γράφω αυτό το post, έχει ανέβει στο γραφείο και γλείφει τις σταγόνες που σχηματίζονται πάνω στο ποτήρι του φραπέ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τρέλα για το νερό???

Καλησπέρα.Και όμως..αρκετές γάτες το έχουν αυτό.Τους αρέσει πολύ το τρεχούμενο νερό.Ακριβώς τα ίδια κάνει και η δικιά μου.Μπαίνει στον νεροχύτη και προσπαθεί να πιει απο τη βρύση που τρέχει,και μπανιο..μάλλον μαζί κάνουμε.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τρέλα για το νερό???

Καλησπερα και απο εμας.Και εμενα η πρωτη γατουλα μου ετσι καναμε μπανακι μαζι και πολυ το χαιροταν η ζουζουνα μου, αλλα και τωρα με τον Σμοκυ μου του αρεσει το νερο.Μολις ακουσει το νερο τρεχει και το κοιταζει βαζει τα χερακια του παιζει,πινει απο το τρεχουμενο καποιες φορες μπαινει και στο μπανιο μαζι μου.Σημερα που καθαρισα το μπαλκονι με το λαστιχο ειχε κατσει σε μια ακρη και κοιτουσε καλα καλα και μετα οταν το εκλεισα ηρθε και πλατζουρισε στα νερα.Εκατσε σαν κυριος μεσα στα νερα χωρις κανενα προβλημα.Δεν ειναι κακο,απλως δεν τους αρεσει το αποτομο η απροσμενο νερο πιστευω.Η Ηλιαδα μου ( η πρωτη μου γατουλα) ενω εμπαινε στο μπανιο οταν εβρεχε εξω και ηταν πιτσιλιματα δεν της αρεσε.Μην σε αγχωνει λοιπον. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back