fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφου της καλαρεσε το γευμα,μας επισκεφτοταν ολο και πιο συχνα,αρχιζοντας να χαιδευεται και να δειχνει λιγη εμπιστοσυνη προς τους ανθρωπους...
Τωρα πλεον 3,5 μηνων κουκλαρα,και εχοντας ξεθαρεψει μας εχει μπαστακωθει μεσα στο σπιτι και δεν λεει να βγει εξω...
Πολυ χαδιαρα,παιχνιδιαρα και φαγανη ψαχνει να βρει και αυτη το δικο της σπιτακι για μια καλυτερη ζωουλα

δυστυχως δεν μπορουμε να την κρατησουμε και αναγκαζομαστε να την βγαζουμε εξω οποτε μπαινει μεσα,καθως εχουμε δυο ζηλιαρογατους που μας κρατανε μουτρα καθε φορα που εισβαλει στον χωρο τους

περιοχη κυπαρισσια
fnouki90@hotmail.com
6979388431
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
DSCF0005.JPG146,1 KB · Εμφανίσεις: 58 -
DSCF0396.JPG188,4 KB · Εμφανίσεις: 36 -
DSCF0112.JPG171,4 KB · Εμφανίσεις: 46 -
DSCF0104.JPG170,7 KB · Εμφανίσεις: 38 -
DSCF0085.JPG180,5 KB · Εμφανίσεις: 38 -
DSCF0065.JPG191,8 KB · Εμφανίσεις: 32 -
DSCF0060.JPG200,9 KB · Εμφανίσεις: 49 -
DSCF0059.JPG160,6 KB · Εμφανίσεις: 39
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιτα ναζι κοιτα ομορφαδα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ειναι πανεμορφη!!!! Ευχομαι να βρει συντομα ενα ζεστο σπιτακι!!!!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Αχου το νινίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Είναι πανέμορφη καλέ!!!!! Καλή τύχη!!!
marina289
Περιβόητο μέλος

...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μπορω να φανταστω αυτο το κουκλι να ειναι στο δρομο και να ψαχνει φαγητο στα σκουπιδια

της αξιζει ενα σπιτακι,να ξαπλαρει,να παιζει,να χαιδευεται...
παντως εγω την ερωτευτηκα μολις την πρωτοειδα την μανταμ

speri
Διάσημο μέλος
Κουκλιτσα μου γλυκεια εισαι απιθανη!!!!! Καλη τυχη να εχεις ομορφια μου!!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν είναι κορίτσι, είναι γούρικη, καθώς τα ολοπορτοκαλί κορίτσια είναι σπάνια! Οπότε θα είναι πολύ τυχερός όποιος την πάρει! Βέβαια εγώ έχω τρεις τέτοιες: φανταστείτε πόσο τυχερή είμαι!!!!!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Λουκια με 3 πορτοκαλογατες πρεπει να εχει πεσει ολη η τυχη πανω σου και να σου πηγαινουν ολα τελεια

ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
marina289
Περιβόητο μέλος
εκτός του ότι φαίνεται η απίστευτη εμορφάδα της

φαίνεται και το νάζι της!!!!!

Είναι πολύ πολύ όμορφη!
Σίγουρα θα καταλήξει σε οικογένεια που θα της δώσει όσα αξίζει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariag
Νεοφερμένο μέλος
Σε ποια περιοχή είναι η ψιψίνα,στη Ν.Σμύρνη???
Η φίλη μου είναι Γλυφαδα!!!!!!
goth
Δραστήριο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Μεγαλωνει,παιζει και τρωει και καμια σφαλιαριτσα απο τα αδελφακια της οταν παει την βολτα της εξω!
πριν κατι μερες μας γυρισε με μια γρατζουνια στο δοξα πατρι

τωρα κοντευει να περασει βεβαια,της βαζουμε καθε μερα λιγο μπεταντιν και εχει γινει μια χαρα

σας ανεβαζω φωτο να καμαρωσετε την κουκλα και σας ενημερωνω οτι σε καμποσες μερες θα ειναι στο δικο της σπιτακι

Καμαρωστε την

Συνημμένα
-
DSCF0375 (2).jpg459,8 KB · Εμφανίσεις: 27 -
DSCF0368 (2).jpg429,4 KB · Εμφανίσεις: 31 -
DSCF0362.jpg274,5 KB · Εμφανίσεις: 34 -
DSCF0302.jpg963,8 KB · Εμφανίσεις: 34 -
DSCF0295.jpg453,6 KB · Εμφανίσεις: 31 -
DSCF0288.jpg473,7 KB · Εμφανίσεις: 31 -
DSCF0286.jpg662,9 KB · Εμφανίσεις: 32 -
DSCF0249.jpg522,1 KB · Εμφανίσεις: 34 -
DSCF0238.jpg366,6 KB · Εμφανίσεις: 29 -
DSCF0377 (2).jpg628,9 KB · Εμφανίσεις: 35
maria_lulu
Επιφανές μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
η μικρη μας Παολα,εμαθε να κανει την αναγκη της στην αμμο και τραβαει και καζανακι

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλη ζωουλα να εχει απο δω και περα (αυτο ειναι σιγουρο
)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Μπράβο!!!!!!H μικρη μας Παολα,σημερα το μεσημερι θα βρισκεται σπιτι της με τη νεα της γατομαμα
Καλη ζωουλα να εχει απο δω και περα (αυτο ειναι σιγουρο)!

Ό,τι καλύτερο στην ξανθιά καλλονή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος

Να ειναι παντα καλα και μαζι με αυτη και εσυ που τη φροντισες μεχρι τωρα καθως και η νεα γατομαμα της!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool