christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
11-07-11
17:35
Υπάρχουν στην αυλή μου τρία μικρά γατάκια , είναι δεν είναι δύο μηνών , που όμως περπατούν κανονικά. Δεν έχω αγοράσει ακόμα τροφή για γατάκια , αν όμως τους δώσω τις κροκέτες της δικιάς μου θα μπορούν να τις φάνε και αν ναι θα τα πειράξει η τροφή της στειρωμένης μου γάτας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
11-07-11
20:28
Δεν ξερω αν θα τα πειραξει,αλλα καλο θα ειναι να τρωνε ειδικη τροφη για μικρα γατακια,καθοτι ειναι πανω στην αναπτυξη..και χρειαζονται πολυ περισσοτερα θρεπτικα συστατικα απο οτι οι στειρωμενες.
Εκτος αν εννοεις απλα για κανα δυο μερες.
Εκτος αν εννοεις απλα για κανα δυο μερες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
12-07-11
11:30
ναι σκέφτομαι να δοκιμάσω να τα ταϊσω την τροφή που έχω για δυο τρεις μέρες το πολύ μέχρι να αγοράσω ειδική τροφή. Ελπίζω να μπορούν να μασήσουν! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasia95
Νεοφερμένο μέλος
Η vasia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα.
12-07-11
18:49
αν τα κομματακια ειναι πολυ μεγάλα δοκίμασε να τα σπάσεις...βαλτα σε ένα σακουλάκι και χτυπήσέ τα με κάτι βαρύ.( για να εισαι σιγουρος)
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
12-07-11
20:24
σ' ευχαριστώ πολύ 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum