Τρία νεογέννητα γατάκια

ανετα

Νεοφερμένο μέλος

Ο ανετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Ειμαι καινουργια στο σιτε και δεν μπορω να βρω πως λειτουργει ακριβως
Βρηκα 3 νεογεννητα γατακια πεταμενα στον καδο

Μπορει καποιος να με βοηθησει?
:(:blink::/:

Αν ενοχλω τουλαχιστον να μου πειτε που μπορω να βρω καποια πραγματα εχουν ακομα τον ομφαλιο λωρο τα εχο 2 μερες το παλευω αλλα εχω πολλες αποριες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Βασικα καπως πρεπει να δημιουργησω δικο μου θεμα αλλα ξερεις πως??

Δεν μου εβαλες καποιο λινκ

Αλλα διαβασα μερικα αρθρα. Κανενα ομως δεν λεει για των ομφαλιο λωρο
Τον κοβεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ενοχλω τουλαχιστον να μου πειτε που μπορω να βρω καποια πραγματα εχουν ακομα τον ομφαλιο λωρο τα εχο 2 μερες το παλευω αλλα εχω πολλες αποριες
Καλησπέρα!Στείλε μου ένα ΡΜ με το τηλέφωνό σου έχουμε μανούλα με μωρά που μπορει να τα θηλάσει!!!:)

Πας εκεί που έχει τα θέματα "Εγκυμοσύνη, θηλασμός και γατάκια" μετά πας "εργαλεία" και μετά "νέο θέμα"!!

Βασικα καπως πρεπει να δημιουργησω δικο μου θεμα αλλα ξερεις πως??

Πας εκεί που λέει το μεγάλο θέμα πχ..Χαρίζονται , Νέα γάτα κλπ, πατάς και πάνω πάνω από τη λίστα που θα δεις υπάρχει το "νέο θέμα" πατάς πάνω και φτιάχνεις το θέμα σου

Μήπως καλύτερα αύριο το πρωί να το πήγαινες στον κτηνίατρο...; Να σου πει για τον ομφάλιο λώρο εννοώ... Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω!
Αχ μακάρι να γίνεται αυτό που είπε η moukelis με τη μαμά γάτα...!!! Για να δουμε!

MOUKELIS!!

Ειναι πολυ ευχαριστο αυτο που μου ειπες αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το σιτε οποτε στειλε μου ενα ε μαιλ στο anna-kts@hotmail.com

να βρουμε μια ακρη θα σου απαντησω απο ε μαιλ εμου ειναι πιο ευκολο

Καλή συνεχεια με τα μικρα σου εστειλα πμ με τη μαμα γατα να της τα πας θα τα κοψει αυτη γενικα απο οσο ξερω τον κοβεις αλλα δε θυμαμαι πως.

Καποιος αδμιν ας ταχτοποιησει λιγο τα εκτος θεματος εδω σε ενα αλλο θεμα η σε ενα νεο για να βοηθησουμε και τη φιλη που δεν ξερει το σαιτ

Ανέτα, μετέφρεα τα μηνύματά σου σε νέο θέμα. Καλύτερα να πας τα γατάκια σε κτηνίατρο άμεσα για να κόψει τον ομφάλιο λώρο και να σου δείξει τι να κάνεις. Εδώ θα βρεις ένα εξέλ με κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη μας. Καλή τύχη!:)
Τέλος, να σου ζητήσω να μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί στη γλώσσα του ίντερνετ είναι σαν να φωνάζεις.

Άννα έβαλα στην αγγελια το τηλέφωνο της Δήμητρας.Αν τελικά αποφασίσεις να τα δώσεις να τα θηλάσει μανούλα,πάρε την ένα τηλέφωνο.Ελπίζω όλα να πήγαν καλά με το γιατρό και να είναι καλά τα γατάκια...

Τι έγινε τελικά με τα γατάκια...έχουμε κανένα νέο?:hmm:

Ναι ...Πήγαν στον κτηνίατρο..Το ένα μας έφυγε δυστυχώς..Είχε καρδιά.Τα άλλα από όσο ξέρω μεγαλώνουν καλά!!!Δυστυχώς είμαι σε άλλον υπολογιστή αλλιώς είχα και φωτό.Η κοπέλα δεν ήθελε να ξαναμπεί στο σαιτ για προσωπικούς της λόγους.:(.Αλλά μιλάω μαζί της!!:)

Τι της κάναμε;

Μάλιστα....δεν ξέρω τι έγινε γιατί έλειπα:confused: αλλά αφού τα γατάκια είναι καλά δεν πειράζει!
Εύχομαι να μεγαλώσουν και να βρούνε ένα ζεστό σπιτάκι:)...ή θα τα κρατήσει η ίδια?:hmm:

Μάλιστα....δεν ξέρω τι έγινε γιατί έλειπα:confused: αλλά αφού τα γατάκια είναι καλά δεν πειράζει!
Εύχομαι να μεγαλώσουν και να βρούνε ένα ζεστό σπιτάκι:)...ή θα τα κρατήσει η ίδια?:hmm:

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα παιδιά..Μιλάμε σπάνια..Και αυτές τις μέρες που έχω ξενιτευτεί στο 1χ1 δωμάτιο δεν έχω msn ...Οπότε..Όσο για το τι της κάναμε..είναι απλό και δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις (νομίζω) απλά δεν ταίριαζε στην κοινότητα μας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back