ανετα
Νεοφερμένο μέλος
Βρηκα 3 νεογεννητα γατακια πεταμενα στον καδο
Μπορει καποιος να με βοηθησει?

Αν ενοχλω τουλαχιστον να μου πειτε που μπορω να βρω καποια πραγματα εχουν ακομα τον ομφαλιο λωρο τα εχο 2 μερες το παλευω αλλα εχω πολλες αποριες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Δες αυτό το λινκ... https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-να-φροντίσετε-ένα-ορφανό-γατάκι.219061/
Θα σε βοηθήσει πολύ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανετα
Νεοφερμένο μέλος
Δεν μου εβαλες καποιο λινκ
Αλλα διαβασα μερικα αρθρα. Κανενα ομως δεν λεει για των ομφαλιο λωρο
Τον κοβεις?
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα!Στείλε μου ένα ΡΜ με το τηλέφωνό σου έχουμε μανούλα με μωρά που μπορει να τα θηλάσει!!!Αν ενοχλω τουλαχιστον να μου πειτε που μπορω να βρω καποια πραγματα εχουν ακομα τον ομφαλιο λωρο τα εχο 2 μερες το παλευω αλλα εχω πολλες αποριες

Jeannine
Δραστήριο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βασικα καπως πρεπει να δημιουργησω δικο μου θεμα αλλα ξερεις πως??
Πας εκεί που λέει το μεγάλο θέμα πχ..Χαρίζονται , Νέα γάτα κλπ, πατάς και πάνω πάνω από τη λίστα που θα δεις υπάρχει το "νέο θέμα" πατάς πάνω και φτιάχνεις το θέμα σου
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Αχ μακάρι να γίνεται αυτό που είπε η moukelis με τη μαμά γάτα...!!! Για να δουμε!
ανετα
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι πολυ ευχαριστο αυτο που μου ειπες αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το σιτε οποτε στειλε μου ενα ε μαιλ στο anna-kts@hotmail.com
να βρουμε μια ακρη θα σου απαντησω απο ε μαιλ εμου ειναι πιο ευκολο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καποιος αδμιν ας ταχτοποιησει λιγο τα εκτος θεματος εδω σε ενα αλλο θεμα η σε ενα νεο για να βοηθησουμε και τη φιλη που δεν ξερει το σαιτ
ruko
Διάσημο μέλος

Τέλος, να σου ζητήσω να μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί στη γλώσσα του ίντερνετ είναι σαν να φωνάζεις.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
.Αλλά μιλάω μαζί της!!
prince
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
αλλά αφού τα γατάκια είναι καλά δεν πειράζει!Εύχομαι να μεγαλώσουν και να βρούνε ένα ζεστό σπιτάκι
...ή θα τα κρατήσει η ίδια?
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μάλιστα....δεν ξέρω τι έγινε γιατί έλειπααλλά αφού τα γατάκια είναι καλά δεν πειράζει!
Εύχομαι να μεγαλώσουν και να βρούνε ένα ζεστό σπιτάκι...ή θα τα κρατήσει η ίδια?
![]()
Δυστυχώς δεν έχω ιδέα παιδιά..Μιλάμε σπάνια..Και αυτές τις μέρες που έχω ξενιτευτεί στο 1χ1 δωμάτιο δεν έχω msn ...Οπότε..Όσο για το τι της κάναμε..είναι απλό και δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις (νομίζω) απλά δεν ταίριαζε στην κοινότητα μας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool