Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
Η Μανταλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
21-03-09
17:46
Πριν μια βδομάδα βρήκα μες την μέση του δρόμου τρία πανέμορφα γατακια!!Ήταν σε άθλια κατάσταση με μισοκλειστα ματακια κ τουρτούριζαν από το κρύο!Τα πήρα σπίτι,τα πήγα κ στην κτηνίατρο!Μου είπε ότι είναι καθαρά κ μιας βδομάδας!!!
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξαναφροντίσει γατάκια τόσο μικρά!Και είναι αρκετά δύσκολο...Κλαίνε όλα μαζί,πεινανε όλα μαζί!!
Έχουν πετάξει κάτι κοιλιτσες κ δε ξέρω αν είναι φυσιολογικό!βέβαια είναι πιο ενεργητικά από τις πρώτες μέρες !Πίνουν μόνο γάλα,μπαίνουν στην τρίτη βδομάδα τώρα,να συνεχίσω το γάλα??
Και επισης έχω πρόβλημα πως θα τα μάθω να πηγαινουν στο λεκανακι,τα βαζω τα ξαναβάζω μέσα αλλά απο μόνα τους τίποτα!
Θέλω ακόμη βοήθεια με την υιοθεσία τους!Δεν μπορώ να τα κρατήσω για πολύ ακόμα και κανένας γνωστός μου δεν θέλει.Πως μπορώ να βρω κάποιον αρκετά καλό κ πρόθυμο να αναλάβει κάποιο??
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξαναφροντίσει γατάκια τόσο μικρά!Και είναι αρκετά δύσκολο...Κλαίνε όλα μαζί,πεινανε όλα μαζί!!
Έχουν πετάξει κάτι κοιλιτσες κ δε ξέρω αν είναι φυσιολογικό!βέβαια είναι πιο ενεργητικά από τις πρώτες μέρες !Πίνουν μόνο γάλα,μπαίνουν στην τρίτη βδομάδα τώρα,να συνεχίσω το γάλα??
Και επισης έχω πρόβλημα πως θα τα μάθω να πηγαινουν στο λεκανακι,τα βαζω τα ξαναβάζω μέσα αλλά απο μόνα τους τίποτα!
Θέλω ακόμη βοήθεια με την υιοθεσία τους!Δεν μπορώ να τα κρατήσω για πολύ ακόμα και κανένας γνωστός μου δεν θέλει.Πως μπορώ να βρω κάποιον αρκετά καλό κ πρόθυμο να αναλάβει κάποιο??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
21-03-09
18:37
Κατ'αρχάς, μπράβο που δεν γύρισες την πλάτη στα μωρά και τα βοήθησες να ζήσουν!
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο, ίσως σε βοηθήσει με κάποιες από τις απορίες σου.
https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-ν...ας-με-επιτυχία-από-τις-πρώτες-στιγμές.219843/
Επίσης, στο τμήμα του φόρουμ όπου δημοσιεύονται τα Άρθρα, θα βρεις το αντίστοιχο που θα σε ενημερώσει για το πως θα προωθήσεις την υιοθεσία τους.
Καλή τύχη, καλή συνέχεια με τα μωρά και να θυμάσαι πως το καλό που κάνουμε συνήθως δεν πέφτει στο κενό
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο, ίσως σε βοηθήσει με κάποιες από τις απορίες σου.https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-ν...ας-με-επιτυχία-από-τις-πρώτες-στιγμές.219843/
Επίσης, στο τμήμα του φόρουμ όπου δημοσιεύονται τα Άρθρα, θα βρεις το αντίστοιχο που θα σε ενημερώσει για το πως θα προωθήσεις την υιοθεσία τους.
Καλή τύχη, καλή συνέχεια με τα μωρά και να θυμάσαι πως το καλό που κάνουμε συνήθως δεν πέφτει στο κενό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
31-03-09
20:15
Γεια κα ισυγχαρητηρια για την προσπαθεια.
σου στελνω και πμ.
για την ωρα προεχει να μεγαλωσεις τα μικρα και μετά θα τα βάλουμε αγγε΄λιες, μην ανησυχεις.
σου στελνω και πμ.
για την ωρα προεχει να μεγαλωσεις τα μικρα και μετά θα τα βάλουμε αγγε΄λιες, μην ανησυχεις.

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα.
31-03-09
20:21
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum