Τρίχες!

Βουρτσα,βουρτσα,βουρτσα,μπανιο,βουρτσα,βουρτσα,βουρτσα και παλι βουρτσα:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βουρτσα,βουρτσα,βουρτσα,μπανιο,βουρτσα,βουρτσα,βουρτσα και παλι βουρτσα:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

x 14 ...

x14 + 3 σκυλια...:rolleyes::rolleyes:

Σε λιγο θα τρωω κι εγω χορτα για να βγαζω τις τριχες απο το δικο μου στομαχι....:redface::redface:

Μια ειναι η λυση... σφυγκς ή laser!!!

x14 + 3 σκυλια...:rolleyes::rolleyes:

Σε λιγο θα τρωω κι εγω χορτα για να βγαζω τις τριχες απο το δικο μου στομαχι....:redface::redface:

Μια ειναι η λυση... σφυγκς ή laser!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:

Έχει βγει μια ηλεκτρική σκούπα ειδική για όσους έχουν κατοικίδια. Προσωπικά δεν την έχω πάρει - ακόμα - (είναι και ακριβούτσικη, πάνω από 300?) αλλά μια φίλη που την πήρε μου είπε με μεγάλη ανακούφιση και δυνατή φωνή "επιτέλους σώθηκα!!!". Δεν ξέρω αν μπορώ να ποστάρω την μάρκα εδώ.

Έχει βγει μια ηλεκτρική σκούπα ειδική για όσους έχουν κατοικίδια. Προσωπικά δεν την έχω πάρει - ακόμα - (είναι και ακριβούτσικη, πάνω από 300?) αλλά μια φίλη που την πήρε μου είπε με μεγάλη ανακούφιση και δυνατή φωνή "επιτέλους σώθηκα!!!". Δεν ξέρω αν μπορώ να ποστάρω την μάρκα εδώ.
Την πήρα εγώ πέρυσι και είμαι πολύ ευχαριστημένη!:)
Δες το θέμα, εδώ.

Ακριβώς αυτή έλεγα. Οπότε... αντίο 300? αλλά ΑΝΤΙΟ και στις τρίχες :D

Ναι, καλά, μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes:

Με αυτό το πλευρό κοιμάμαι αλλά... γεμίζω τρίχες :lol: :lol: :lol:.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έρχεται γυναίκα στο σπίτι (τα καλύτερα ξοδεμένα χρήματα) και ευτυχώς είχε και εκείνη γάτες (και είναι τρελή και παλαβή με τον Jack, η πρώτη της δουλειά είναι να τον παίρνει αγκαλιές και τον φιλάει κλπ κλπ) και έτσι ξέρει και από τρίχες και μου το κάνει το σπίτι λες και δεν έχει πατήσει ποτέ γάτα μέσα. Οπότε την σκούπα την θέλω για συντήρηση στο ενδιάμεσο διάστημα.

Με αυτό το πλευρό κοιμάμαι αλλά... γεμίζω τρίχες :lol: :lol: :lol:.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έρχεται γυναίκα στο σπίτι (τα καλύτερα ξοδεμένα χρήματα) και ευτυχώς είχε και εκείνη γάτες (και είναι τρελή και παλαβή με τον Jack, η πρώτη της δουλειά είναι να τον παίρνει αγκαλιές και τον φιλάει κλπ κλπ) και έτσι ξέρει και από τρίχες και μου το κάνει το σπίτι λες και δεν έχει πατήσει ποτέ γάτα μέσα. Οπότε την σκούπα την θέλω για συντήρηση στο ενδιάμεσο διάστημα.

Φτου γμτ, μένεις μακριά....είπα να την έστελνες και από δω λιγάκι:cool:....τυχερέεεεεεε:up::up::up:

Άχ να πάρει, και γω μια τέτοια γυναίκα ήθελα, ιδιαίτερα τώρα που με παράτησε αυτή που είχα. Και η σκούπα? Τι ακριβώς κάνει? Ρουφάει τις τρίχες πιο πολύ από άλλες? Δε μου στέλνεις Van_Moufas ένα ΠΜ για να μου πεις τη μάρκα της!
Ευχαριστώ

Τί να σας κάνω... και οι δύο μένετε μακριά (ή εσείς οι δύο μένετε κοντά κι εγώ μακριά).
:P
Πραγματικά με έχει σώσει αυτή η γυναίκα. Ούτε μία τρίχα στον καναπέ;;; Ούτε μία στο χαλί;;;
:blink: πώς το κάνει αυτό;;;

Το pm σου το έστειλα Anima (αν και έδωσε η Aretha το σχετικό thread https://www.mypetz.gr/threads/Ηλεκτρική-σκούπα.220472/)

Ελειπα απο το σιτι μου το προηγουμενο σ/κ και οταν γυρισα χρειαστηκε να κανω ...αποτριχωση, οχι απλο καθαρισμα! Τεσπα!
Απο καιρο θελω να σας γραψω δυο μικρες λυσεις, συμπληρωματικα φυσικα με οτι εχω διαβασει εδω:
1) Γνωστη αλυσιδα σουπερ μαρκετ εχει βγαλει με δικο της trendmark ενα ρολο που δεν εχει αυτοκολλητα φυλλα αλλα πλενομενο υλικο. Καλο ειναι αλλα θελει συνεχεια πλυσιμο...
2) Βρεγμενα χερια! Βρεξτε τα χερια σας και τα σκουπιστε τα ωστε να ειναι απλα νωτισμενα. χαιδεψτε το γατι σας και ...παμε παλι.

Στα (5) δικα μου πιανει. Κανουν ουρα για ενα υγρο χαδι!:up:

Καλημέρα.
Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό, να μου πει αν κάνει δουλειά; Το αυτοκόλλητο ρολό έχει γίνει προέκταση του χεριού μου, πια, μαδάνε και τα δυο τα σκαμένα πάρα πολύ. :-)

https://www.eshopkatoikidio.gr/furminator-sprey-gia-gates-250ml.html

(και σιγά μην κάτσουν να τις ψεκάσω, δηλαδή, είναι τσαούσες και οι δύο, αλλά λέμε...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι δεν ήξερα καν οτι υπάρχει. Καλύτερα να ρωτήσεις τον κτηνίατρο σχετικά για το πόσο ακίνδυνο/αποτελεσματικό είναι:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα μπλέξαμε με τα παράσιτα, οι τρίχες θα πρέπει να περιμένουν. :)

Το σπρέυ, δεν ξέρουμε τί περιέχει. Εγώ έχω πάρει το Pet hair remover και το χρησιμοποιώ παντού (χαλιά, καλύματα, υφάσματα κλπ) από το www.madcats.co.uk.
Προληπτικά, ας τρώνε οι γάτες πιο πολύ ψάρι για λιπαρά με Ω3. Άλλωστε, γάτες είναι θα μαδήσουν, το καλοκαίρι για να αλαφρώσει η γούνα τους, το χειμώνα για να αλλάξουν και να βάλουν τη χειμωνιάτικη:)Επίσης, αν οι γάτες σου είναι βολικές (πού τέτοιο πράγμα), ένα μπανάκι πότε πότε θα έδιωχνε πάρα πολλές από τις τρίχες, τα ακάρεα και τις ουσίες από το σάλιο της γάτας, που όπως λένε, προκαλούν τις αλλεργίες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back