booky
Νεοφερμένο μέλος
Ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με την τριχοφυία της γάτας(ελπίζω να το έγραψα καλα!!)το Μιλουδάκι είναι ενός χρονού και ΜΑΔΑΕΙ σαν τρελή!
!την χτενίζω με το γάντι όταν δεν του επιτίθετε
και της φεύγουν ολόκληρες τούφες!!Τώρα τελευταία ανάμεσα στα κακάκια της υπάρχουν ολόκληρες μπάλες από τρίχες!Είναι φυσιολογικό αυτό?Τις τρώνε και μετά τις αποβάλουν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...εννοεις τις τριχομπαλες;;; ναι..φυσιολογικοτατο ειναι..καλο θα ειναι να της παρεις γατοχορτο για να μπορει να τις αποβαλει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
booky
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
τους το δινω μια φορα την εβδομαδα,για κανενα μηνα.Απο το πετ σοπ το παιρνεις,εχει διαφορες μαρκες,εγω παιρνω τη Defurr.Επισης δοκιμασε να βρεξεις τα χερια σου και να την χαϊδεψεις,δε μπορεις να φανταστεις τι θα βγαλει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
booky
Νεοφερμένο μέλος
επαθα πλάκα!πολύ τρίχα αλλα η καινούργια που βγαίνει από κάτω είναι πολύ ωραία.Αύριο θα πάω στο pet shop αλλά μήπως να ρωτήσω και τον κτηνίατρο γιατί η Μιλού έχει πρόβλημα με το έντερό της?
Είναι ακίνδυνο αυτό?
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Φυσικα και ειναι πολυ ωραια,παντα το χειμερινο τριχωμα ειναι καλυτερης ποιοτητας και οψης απο οτι το καλοκαιρινο.Κι εγω περιμενω πως και πως να ξαναφουντωσουμε!Ναι έχεις δίκιο το έκανα πριν!!επαθα πλάκα!πολύ τρίχα αλλα η καινούργια που βγαίνει από κάτω είναι πολύ ωραία.Αύριο θα πάω στο pet shop αλλά μήπως να ρωτήσω και τον κτηνίατρο γιατί η Μιλού έχει πρόβλημα με το έντερό της?
Είναι ακίνδυνο αυτό?

Ακινδυνη ειναι απο την αποψη οτι το πολυ πολυ αν παρει παραπανω να της φερει λιγο διαρροια.Να φανταστεις ακομα κι οταν ειχαν διαρροια τα δικα μου δε μου ειπε ο γιατρος να την κοψω.Αφου ομως η γατουλα σου εχει προβλημα,καλυτερα συμβουλευσου το γιατρο.
booky
Νεοφερμένο μέλος
Μια χαρά λοιπόν!να σαι καλά!
moukelis
Επιφανές μέλος
booky
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
booky
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ουφ και εγω το ιδιο προβλημα εχω.θα παω μεσα στη βδομαδα να παρω το furminator μηπως ησυχασω λιγο.οσο και να τα χτενισω αυτα μαδανε!και ο φοιβος βγαζει τριχομπαλες στα κακακια αλλα κανει και εμετο και η κτηνιατρος μου ειπε να του παρω παστα.ποια ειναι καλυτερη να παρω?
οποιαδηποτε παστα και να παρεις ειναι το ιδιο. Ολες εχουν το mineral oil ως κυριο συστατικο. Να τονισω ομως οτι οι παστες δεν ειναι πανακεια. Εμενα δεν μου ελυσαν το προβλημα με τις τριχομπαλες. Καλυτερα να φυτεψεις χορτο ή/και φακες. Οι εμετοι θα μειωθουν στο ελαχιστο!
booky
Νεοφερμένο μέλος
A τοσο χαλια;Δεν παιρνεις και μια δευτερη γνωμη;![]()
Πήρα Δώρα αλλά και ο άλλος το ίδιο.Τώρα είναι καλά οπότε θα δούμε αν το καταπολεμήσω έτσι θα είναι καλά.Ο κτηνίατρος μου είπε να της πάρω και λουρί για να την βγάζω βόλτα να περπατάει!Οι μικρές μου τρελάθηκαν από την χαρά αλλά μας φαντάζεσαι με την γάτα βόλτα στην παραλία?
Θα μας πάρουν στο ψιλό!!Ας ελπίσουμε ότι με το γάλα θα στρώσει.θα πάω να της πάρω και αυτά που μου προτείνατε μήπως φταίνε και οι τριχόμπαλεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πήρα Δώρα αλλά και ο άλλος το ίδιο.Τώρα είναι καλά οπότε θα δούμε αν το καταπολεμήσω έτσι θα είναι καλά.Ο κτηνίατρος μου είπε να της πάρω και λουρί για να την βγάζω βόλτα να περπατάει!Οι μικρές μου τρελάθηκαν από την χαρά αλλά μας φαντάζεσαι με την γάτα βόλτα στην παραλία?Θα μας πάρουν στο ψιλό!!Ας ελπίσουμε ότι με το γάλα θα στρώσει.θα πάω να της πάρω και αυτά που μου προτείνατε μήπως φταίνε και οι τριχόμπαλες
για την δυσκοιλιοτητα ξερω πως πρεπει να αυξησεις τις ινες στην τροφη της. Μπορεις να της δινεις κονσερβα πουρε κολοκυθιου για μωρα. Αν δεν την τρωει (ενα κουταλακι) μπορεις να το ανακατευεις με την κονσερβα της. Επισης δινε της αφθονο χορτο - εχει πολλες ινες. Βαζε επισης νερο στην κονσερβα της. Οσο περισσοτερο νερο ανεχεται στην τροφη της τοσο το καλυτερο. Ξεκινα με μια κουταλια της σουπας και δες αν τρωει την κονσερβα. Αν την τρωει μπορεις να βαλεις περισσοτερο νερο. Υπαρχουν επισης χαπακια με φυτικες ινες (psyllium). Αν το προβλημα της γατουλας σου ειναι σοβαρο τοτε κανε οτι σου πει ο κτηνιατρος και προχωρα με την επεμβαση. Ευχομαι τελικα να μην χρειαστει να κανετε επεμβαση

angela
Δραστήριο μέλος
Πάντως τπτ καλύτερο από το καθημερινό βούρτισμα, σώζει και τους καναπέδες και τη γάτα από την όλη ταλαιπωρία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool