catandie
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Kάτι για τις ψυχούλες (ψυχάρες στην πραγματικότητα) των .... δρόμων!
https://www.youtube.com/watch?v=TbGUrNtoRC4&feature=related
Οχιιιιιιι!!!
Τι κλάμα είχα ρίξει όταν πρωτοβρήκα αυτό το τραγούδι

Τι μου θύμισες???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Kάτι για τις ψυχούλες (ψυχάρες στην πραγματικότητα) των .... δρόμων!
Οτι και να βαλετε απο Moby προσκυνω. Ειναι η αδυναμια μου. Εχω παει σε συναυλια του στο Ροδον, την περιοδο του ''Play'', με 39 πυρετο.
Την εβγαλα ολη και στην εξοδο.... λυποθυμησα.

Το καλο ηταν οτι με συνεφεραν πολυ γρηγορα τα μοντελα της Camel ή της Duo.

Τι βραδιά!!!
Αυτο ειναι που λεμε ''τα ειδα ολα''
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Κι αυτο ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου
Wild ride, hold your fire
I'm not about to die, keep back
Let in some air, I dare lie down to stare at the sky
I am wide open, reaching forever
I fly into the blue
I am wide open, reaching forever
I fly into the blue
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
μουσική από το Θεό!!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Τι κρίμα..

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Να κάτι για να ανατριχιάσετε ..αφιερώστε 11 λεπτά
https://www.youtube.com/watch?v=MG-sLAubPxI&feature=player_embedded
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ριαννα η Whitney φοβερη. Δεν ηταν του γουστου μου αλλα ειχε φωναρα. Kριμα.
Ευτυχια η ταινια παρουσιαζει καταστασεις και συμπεριφορες που δυστυχως ειναι πλεον κανονας

Τωρα ενα τραγουδακι για οσους γιορταζουν αυριο. Τοσο ωραιο που σου φτιαχνει τη μερα. Αν δεν ειστε ερωτευμενοι με ''προσωπο'', να σκεφτεστε τη γατουλα σας οταν το τραγουδατε.
Pixies - La la love you
Να δω πολλα like αλλιως θα επανελθω αυριο με ... Αντζυ Σαμιου.

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό είναι για όλους μας.Παρακαλώ δείτε το μέχρι το τέλος και θα καταλάβετε.Αυτη είναι η "μουσική" της ζωής τελικά??
Να κάτι για να ανατριχιάσετε ..αφιερώστε 11 λεπτά
https://www.youtube.com/watch?v=MG-sLAubPxI&feature=player_embedded
Μμμ ενδιαφέρον...Και πολύ επίκαιρο...
Προσωπικά, πιστεύω ότι εάν οι Έλληνες (και ΝΑΙ τολμώ να γενικοποιήσω!) δε σκεφτόμασταν ΣΕ ΟΤΙ κάναμε ΜΟΝΟ τον εαυτούλη μας, δε θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε...
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ε παρε κι ενα φραου ευτυχουλα χεχε,που παντα ειναι επικαιρο και διαχρονικο
https://youtu.be/uJCS7FQ6OyY
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Αναμένω Άντζυ !Να δω πολλα like αλλιως θα επανελθω αυριο με ... Αντζυ Σαμιου.![]()

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Αναμένω Άντζυ !![]()
Θα το κανω, να δουμε πιο θα παρει τα περισσοτερα like!
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το βρήκα τυχαία, σε μια συλλογή folk. Παραμυθένιο κομμάτι ..
love it!

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

Κiss bill....for you

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Συγνώμη που χαλάω την ποιότητα, αλλά έχω μια χρωστούμενη εκκρεμότητα...
Κiss bill....for you
Ευχαριστω πολυ Μαρινακι. Πραγματικα απολαυστικο βιντεακι, το χαρηκα ιδιαιτερα.![]()
Μου επιτρεπεις κι εμενα να βαλω αυτο;
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει σε ό,τι σου τρώει τη ψυχή
Υπάρχει ακόμα υπάρχει κάτι που δεν έχει χαθεί
marina289
Περιβόητο μέλος
μπορείς να μην το ακούς στο δυνατό;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Claire Rentfield
- Ελισσάβετ21
- roccohooshie
- Deutsch... Lover
- tammy
- goldmoon
- Zoe TsbDc
- moukelis
- Nikos90
- Đất Xanh Group
- Alma Libre
- Elli M.
- crazycamber
- ΕΛΑ
- Ρούλης και Μπία
- alexandram
- Wild_Boy
- Δανάη_Δ
- goth
- dkat
- Cupid
- nasstazia
- TombRaiderLover
- Angelique.
- jiyongie
- scaryspider
- Pennylane
- Lord Kratos
- Selina Kyle
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool