Τραγούδια που σας έχουν κάνει να... ανατριχιάσετε!

καλημερα!
Να πω την αλήθεια δεν ακούω καθόλου ελληνική μουσική , ούτε καν ροκ!
Τα γούστα μου είναι από μεταλ και πάνω. ανήκω και σε ''γνωστό'' συγκρότημα για τον χώρο και όσους γνωρίζουν!
Α όμως σιχαίνομαι έναν τραγουδιστή και δεν ξέρω τι απωθυμένο είναι αυτό , αυτός είναι ο ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ χεχεχεχε

τον έχω γνωρίσει και από κοντά αλλά προτιμώ από μακρυα!
και γενικότερα όλο αυτό το συνάφι μαχαιρίτσας, τσακνης και οι λοιποί!
οι Γιαλαντζη επαναστάτες του τραγουδιου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://youtu.be/YknMpgA8Gus ιφιγενεια αν και μ αρεσει η ελληνικη ροκ μουσικη και οι παραπανω καλλιτεχνες.ομως συμφωνω μαζι σου οτι κι εμενα κατι μου βγαζει ο μαχαιριτσας,αλλα σαν καλλιτεχνης ειναι για μενα πολυ καλος,αλλα σαν ανθρωπος,χμ κατι δε κολαει.
μια φορα ειχα ακουσει μια συνεντευξη απο κατσιμιχαιους,ειχαν αναγκη απο χρηματα,πηγαν λοιπον σ ολους του συναφιου για να τους βοηθησουν αλλα κανεις δεν ηθελε,κι ενας σκυλας,χαχαχα ναι σκυλας τους εδωσε οτι ειχε,αρα η μουσικη οσο καλη κι αν ειναι,δεν μας κανει ροκ,αυτο ητε ειμαστε,ητε δεν ειμαστε,συμφωνεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://youtu.be/YknMpgA8Gus ιφιγενεια αν και μ αρεσει η ελληνικη ροκ μουσικη και οι παραπανω καλλιτεχνες.ομως συμφωνω μαζι σου οτι κι εμενα κατι μου βγαζει ο μαχαιριτσας,αλλα σαν καλλιτεχνης ειναι για μενα πολυ καλος,αλλα σαν ανθρωπος,χμ κατι δε κολαει.
μια φορα ειχα ακουσει μια συνεντευξη απο κατσιμιχαιους,ειχαν αναγκη απο χρηματα,πηγαν λοιπον σ ολους του συναφιου για να τους βοηθησουν αλλα κανεις δεν ηθελε,κι ενας σκυλας,χαχαχα ναι σκυλας τους εδωσε οτι ειχε,αρα η μουσικη οσο καλη κι αν ειναι,δεν μας κανει ροκ,αυτο ητε ειμαστε,ητε δεν ειμαστε,συμφωνεις?
\

Καλημέρα σου Ρενακι,
ναι συμφωνώ απόλυτα και εγώ όταν λέω για τον Μαχαιρίτσα προφανώς και κάτι θα ξέρω απλά δεν νομίζω να αφορά κανέναν εδω πέρα διότι εδώ είναι σαιτ για γατια.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Aν θέλετε να συζητήσετε γενικά για τη μουσική, μπορείτε να κάνετε κάποιο άλλο θέμα στη γενική συζήτηση. Εδώ βάζουμε αγαπημένα μας κομματάκια, δεν κάνουμε κριτικές. :) Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ.

Τραγούδι με πάρα πολλές αναμνήσεις.. όσο για την διαφήμηση την οποία είχε ντύσει μουσικά..απλά δεν έχω λόγια!!
https://www.youtube.com/watch?v=og1BJGQ-5UE&feature=share

Τελευταία επεξεργασία:
Χωρίς λόγια... :redface:

Ένα όμορφο κομμάτι από τους Night Ark, το συγκρότημα του Ara Dinkjian (που έγραψε το Δυνατά-δυνατά, και άλλα γνωστά στην Ελλάδα, ιδίως μέσω της Αρβανιτάκη)

Ένα όμορφο κομμάτι από τους Night Ark, το συγκρότημα του Ara Dinkjian (που έγραψε το Δυνατά-δυνατά, και άλλα γνωστά στην Ελλάδα, ιδίως μέσω της Αρβανιτάκη)

Φοβερος ο Dinkjian! Εχουν συνεργαστει πολλακις με την Αρβανιτακη.
Γμτ, ψαχνω να βρω μια live εκτελεση με τους δυο τους στο δυνατα-δυνατα αλλα τπτ :(
Η εισαγωγη ηταν απιστευτη...
Θα ψαξω κι αλλο μηπως το βρω, προς το παρον δειτε αυτο

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
το αφιερωνω στα ξαδερφια μ που λειπουν στο εξωτερικο για να δουλεψουν.....

Τραγουδακι εχουμε καιρο να βαλουμε και τωρα που ειπες τσοπανοσκυλα θυμηθηκα τους Τσοπανα rave.
Eνα τραγουδι και βιντεο με πολυ γελιο.

Αλλα περα απο την πλακα εχει και αυτο το κατι παραπανω.

Όσοι με το Χάρο γίναν φίλοι
με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη
στα τρελά τους όνειρα δοσμένοι
πάντα γελαστοί, πάντα γελαστοί...

Καλο ταξιδι Δημητρη, θα μας λειψεις...

Dance me to your beauty with a burning violin
Dance me through the panic till I'm gathered safely in...

I love you
Golden blue
I miss you
Shine all alone
I miss you
Don't know what to do
I don't glitter like the stars above
I don't glow like neon alone
Don't blush it's just the wind outside
Don't rush to be by my side

Αθανατοι σκορπιονς!!

https://www.youtube.com/watch?v=KtNYA4pAGjI&ob=av3e

οταν το πρωτοακουσα, εκλαψα...:redface:

https://www.youtube.com/watch?v=tyqMj1ANFX8

ένα τραγούδι παλιό, απο τα αναρχονιάτα μου:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back