aporw
Διακεκριμένο μέλος

Ένας απο του πιο αγαπημένους μου στίχους είναι απο ένα τράγουδι του Σ. Ρόκκου το '' Έμεινα εδώ''
''Κάποιο βράδυ σου'χα πει πως θέλω να γυρίσω ολο το κόσμο..κάποιο βράδυ σου'χα πει πως θέλω να πετάξω σαν πουλί..πάνω απ'τον κόσμο..κι εσυ ζωγράφισες φτερά σένα λευκό χαρτί και μου'πες φως μου..μην φύγεις φώς μου..Κι έμεινα εδώ να μην σου λείψει τίποτα..έμεινα εδώ να μην πληγωθείς..να μην μείνεις μόνη σου κι εγώ στο τίποτα..''
https://www.youtube.com/watch?v=C-p5vvkNGK4
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
μετα ενα κομματι που δεν εχει κυκλοφορησει ποτε...
το αγαλμα-πουλοπουλος...
γενικα πολλα!δεν νομιζω πως μπορω να ξεχωρησω..καθε ενα αγγιζει καποιο ευαισθητο σημειο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Να μ'αγαπάς του Σιδηρόπουλου... απλά αξεπέραστο. Ειδικά όταν το ακούω ζωντανά σε κανένα μπαράκι, δακρύζω...
Μηπως..λεω μηπως.. εχουμε παραγινει ευαισθητες??

Voula
Διάσημο μέλος
β) Ταξιδεψέ με - Νότης Σφακιανάκης
γ) Γερνάω μαμά - Τάνια Τσανακλίδου
δ) Όσα τραγούδια της Αλεξίου, οι στίχοι είναι δικοί της (και εγώ τα ακούω και θέλω να κόψω φλέβες.....)
Melini
Διάσημο μέλος
Μηπως..λεω μηπως.. εχουμε παραγινει ευαισθητες??![]()
Δεν είναι κακό να είσαι ευαίσθητος
Είναι ένδειξη καλής καρδιάς. Με την ίδια λογική αγαπάμε τα ζωάκια μας και μαζί όλα τα αδεσποτάκια που ξέρουμε και δεν ξέρουμε. Επειδή ο σημερινός τρόπος ζωής επιβάλλει να γίνεσαι χοντρόπετσος και να φέρεσαι ανάλογα, αυτό δε σημαίνει ότι κάτι μέσα μας δε μένει ευαίσθητο... προσωπικά δεν έχω αλλάξει καθόλου, κλαίω με το παραμικρό και συγκινούμαι πάρα πολύ εύκολα, κι ας με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου και λένε ότι ζω σ'εναν αγγελικό κόσμο...Αυτό το τραγούδι λέει πολλά: δεν απαιτεί αγάπη με μελό και λουλουδάκια, ούτε αγάπη άνευ όρων, πάμε να πέσουμε στη φωτιά. Ζητά αγάπη για αυτό που είναι, άσχημος, βρωμερός, μόνος. Μπορεί να έχει και καλά στοιχεία, αλλά δεν απαιτεί την αγάπη για την αγάπη. Ζητά απ'το μόνο άνθρωπο που εκτιμά στη ζωή του (Το μόνο πράγμα που έχει μείνει όρθιο στον κόσμο είσαι εσύ) λίγη προσοχή και βαθιά εκτίμηση, φιλία. Και μάλιστα το ζητά μέσα στην απόγνωσή του. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε όλοι απ'τους ανθρώπους μας.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Χάρτινο το φεγγαράκι, ψεύτικη η ακρογιαλιά,
Αν με πίστευες λιγάκι, θα 'σαν όλα αληθινά.
Διχως τη δική σου αγάπη, γρήγορα περνά ο καιρός,
Διχως τη δική σου αγάπη ειν' ο κόσμος πιο μικρός...!
Νικος Γκάτσος - Μάνος Χατζιδάκις - Νάνα Μούσχουρη
Κουρέλι με κάνατε και που το σκέφτηκα...αλλά ωραίο κουρέλι...μεταξοκούρελο!
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
α) Πονάει η αγάπη μάτια μου, πονάει... Στέλιος Ρόκκος
β) Ταξιδεψέ με - Νότης Σφακιανάκης
γ) Γερνάω μαμά - Τάνια Τσανακλίδου
δ) Όσα τραγούδια της Αλεξίου, οι στίχοι είναι δικοί της (και εγώ τα ακούω και θέλω να κόψω φλέβες.....)
Να οργανωθούμε να πάμε Αλεξίου Ηρώδειο 3 Σεπτ ??
Απλώς Θεά..
Voula
Διάσημο μέλος
Να οργανωθούμε να πάμε Αλεξίου Ηρώδειο 3 Σεπτ ??
Απλώς Θεά..
Ναι είμαι μέσα.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι είμαι μέσα.
Οκ!
Λογικά η έκδοση θα ξεκινήσει λίγο πριν το 15Αυγουστο.
Γινονται κρατήσεις με πιστωτική μέσω net αλλά και τηλεφωνικά (προυποθεση η πιστωτική ομως) αλλιώς στην ουρά...
Ας δουμε ποιοι ενδιαφέρονται στα σιγουρα κι αναλογως προχωράμε.
Melini
Διάσημο μέλος

Ne me quitte pas
Στίχοι Jaques Brel όπως το τραγουδά η Χαρούλα... ανατριχίλα

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
-γιατι μονο ελληνικα βλεπω ακουτε εδω μεσα και δεν εβρισκα κανενα να μ'αρεσει απο αυτα που γραψατε.Εκτος απο τα τραγουδια του σιδηροπουλου φυσικα.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
προσωπικά δεν έχω αλλάξει καθόλου, κλαίω με το παραμικρό και συγκινούμαι πάρα πολύ εύκολα
... εμένα μου λες... δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ακούσω, ας πούμε, το "hurt" της christina aguilera και να μην τρέξουν τα μάτια μου ποτάμια

... There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes and see you looking back
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
... εμένα μου λες... δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ακούσω, ας πούμε, το "hurt" της christina aguilera και να μην τρέξουν τα μάτια μου ποτάμια
... There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes and see you looking back
Έχουμε τα ίδια γούστα.Δες ποιο πάνω,το έχω ανεβάσει!

stellak
Διάσημο μέλος
Έχουμε τα ίδια γούστα.Δες ποιο πάνω,το έχω ανεβάσει!![]()
ΕΥΤΥΧΩΣ, στη δουλειά δεν μπορώ να δω βιντεο, οπότε αυτό με σώζει... (στο σπίτι, απλώς θα το αποφύγω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=cP83DR2v1gM
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Claire Rentfield
- Ελισσάβετ21
- roccohooshie
- Deutsch... Lover
- tammy
- goldmoon
- Zoe TsbDc
- moukelis
- Nikos90
- Đất Xanh Group
- Alma Libre
- Elli M.
- crazycamber
- ΕΛΑ
- Ρούλης και Μπία
- alexandram
- Wild_Boy
- Δανάη_Δ
- goth
- dkat
- Cupid
- nasstazia
- TombRaiderLover
- Angelique.
- jiyongie
- scaryspider
- Pennylane
- Lord Kratos
- Selina Kyle
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool