natalouko
Επιφανές μέλος
Πολύ ωραίο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=M_YSEbAWA0Y&feature=related
H Sequentia από το Ρέκβιεμ του Μότσαρτ. "Dies irae", ημέρα οργής. Η απόλυτη έμπνευση.
συμφωνω απολυτα!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
απο τα λιγα του χατζηγιαννη που μου αρεσουν......

brigite
Διάσημο μέλος

Καλο,καλο !!!!
brigite
Διάσημο μέλος
Ο ποιο καλος σημερινος τραγουδοποιος και τραγουδιστης,κατα τη γνωμη μου.Μου αρεσει πολυ
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ποιο καλος σημερινος τραγουδοποιος και τραγουδιστης,κατα τη γνωμη μου.Μου αρεσει πολυ
![]()
μεγαλη κουβεντα η ΄λεξη τραγουδοποιος..
θα ξαναπιστεψω στην σημασια της οταν σταματησουν να τεαγουδουν σε μαγαζια-μπουζουκια που το μπουκαλι special να κοστιζει 150 ευρω +
θα ξαναπιστεψω στην σημασια της οταν τα νεα τους τραγουδια θα ανακαλυπτονται σιγα σιγα απ το κοινο και τους ραδιοφωνικους παραγωγους και δεν θα επιβαλλονται απ τους manager τους να παιζουν καθε τρεις και λιγο υπο την μορφη playlist στους δηθεν εντεχνους ραδιοφωνικους σταθμους..
Θα ξαναπιστεψω οταν τα μοναδικα τους ακουσματα θα εχουν την ερμηνεια που τους αξιζει και οχι απ τον καθε τελειωμενο λαικο καραγκιοζη που γερασε και δεν καταλαβαινει οτι πρεπει να αποσυρθει απ το παλκο-βλεπε ορφεας περιδης και η φωτοβολιδα σε εκτελεση βασιλακη καρρα-
Μεχρι τοτε θα αρκουμε σε μικρα barakia οπου εκει μεσα υπαρχουν απιστευτες νεες εντεχνες φωνες και θα απολαμβανω απ εκει τις εκτελεσεις των φτασμενων εντεχνων..
Δυστηχως οι εξαιρεσεις ειναι πολυ λιγες...
Φιλικα...Σπυρος..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
![]()
εμενα λυπαμαι........αλλα καθολου δεν μου αρεσει ο χατζηγιαννης...εκτος απο ελαχιστα...απειροελαχιστα τραγουδια θα ελεγα...

ασε που μου θυμιζει.........σαμιαμιδι.......

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μεγαλη κουβεντα η ΄λεξη τραγουδοποιος..
θα ξαναπιστεψω στην σημασια της οταν σταματησουν να τεαγουδουν σε μαγαζια-μπουζουκια που το μπουκαλι special να κοστιζει 150 ευρω +
θα ξαναπιστεψω στην σημασια της οταν τα νεα τους τραγουδια θα ανακαλυπτονται σιγα σιγα απ το κοινο και τους ραδιοφωνικους παραγωγους και δεν θα επιβαλλονται απ τους manager τους να παιζουν καθε τρεις και λιγο υπο την μορφη playlist στους δηθεν εντεχνους ραδιοφωνικους σταθμους..
Θα ξαναπιστεψω οταν τα μοναδικα τους ακουσματα θα εχουν την ερμηνεια που τους αξιζει και οχι απ τον καθε τελειωμενο λαικο καραγκιοζη που γερασε και δεν καταλαβαινει οτι πρεπει να αποσυρθει απ το παλκο-βλεπε ορφεας περιδης και η φωτοβολιδα σε εκτελεση βασιλακη καρρα-
Μεχρι τοτε θα αρκουμε σε μικρα barakia οπου εκει μεσα υπαρχουν απιστευτες νεες εντεχνες φωνες και θα απολαμβανω απ εκει τις εκτελεσεις των φτασμενων εντεχνων..
Δυστηχως οι εξαιρεσεις ειναι πολυ λιγες...
Φιλικα...Σπυρος..
παλι θα συμφωνησω........

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=N2bRnEKHYnk
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ. Και παραθέτω ένα ελληνικό κομμάτι, που μου θυμίζει Κομοτηνή 2003 και 35ο Σύστημα.
https://www.youtube.com/watch?v=N2bRnEKHYnk
ειναι απο τα κομματια που μου αρεσουν........

.....αλλα δεν καταλαβα τι ειναι το 35ο συστημα....

......να υποθεσω οτι εχει να κανει με...στρατο???
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=hHZSDcZwWT0
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σααααααααα δεν ντρεπεσαι!!!!!!

..απο το πληκτρο μου το πηρες.......τωρα θα το εβαζα....αλλα σε αλλη εκτελεση...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΥΓ......η εκτελεση,απο τη συμφωνικη ορχηστρα της πραγας παρακαλω...
...το τελειο ειναι βεβαια να το ακους τερμα απο στερεοφωνικο...
https://www.youtube.com/watch?v=FTEX0PgyXmA
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
σααααααααα δεν ντρεπεσαι!!!!!!..απο το πληκτρο μου το πηρες.......τωρα θα το εβαζα....αλλα σε αλλη εκτελεση...
![]()
το παραδεχομαι οτι ειμαι αναισχυντος..
..αλλα η εκτελεση του Σκουλα ειναι μακραν απ τις ποιο μελωδικες...δεν νομιζεις?https://www.youtube.com/watch?v=VZVi5AH8BYA&feature=related
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι απο τα κομματια που μου αρεσουν.............αλλα δεν καταλαβα τι ειναι το 35ο συστημα....
......να υποθεσω οτι εχει να κανει με...στρατο???
![]()
Οχι, με προσκόπους. Είχαμε πάει κατασκήνωση στην Μαρώνεια.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το παραδεχομαι οτι ειμαι αναισχυντος....αλλα η εκτελεση του Σκουλα ειναι μακραν απ τις ποιο μελωδικες...δεν νομιζεις?
https://www.youtube.com/watch?v=VZVi5AH8BYA&feature=related
εννοειται του σκουλα θα εβαζα.......απλα δεν θα ηταν λαιβ.....αλλα με εικονες.....

brigite
Διάσημο μέλος
Απο το δισκο "θεατης"μουσικη Ν.Αντυπας-στιχοι Νικολακοπουλου .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Claire Rentfield
- Ελισσάβετ21
- roccohooshie
- Deutsch... Lover
- tammy
- goldmoon
- Zoe TsbDc
- moukelis
- Nikos90
- Đất Xanh Group
- Alma Libre
- Elli M.
- crazycamber
- ΕΛΑ
- Ρούλης και Μπία
- alexandram
- Wild_Boy
- Δανάη_Δ
- goth
- dkat
- Cupid
- nasstazia
- TombRaiderLover
- Angelique.
- jiyongie
- scaryspider
- Pennylane
- Lord Kratos
- Selina Kyle
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool