Τραγούδια που σας έχουν κάνει να... ανατριχιάσετε!

ας καλλιεργηθούμε λοιπόν...χαχα

Άφησε με να ‘ρθω μαζί σου. Τι φεγγάρι απόψε! Είναι καλό το φεγγάρι, - δε θα φαίνεται που άσπρισαν τα μαλλιά μου. Το φεγγάρι θα κάνει πάλι χρυσά τα μαλλιά μου. Δε θα καταλάβεις. Άφησε με να ‘ρθω μαζί σου... Όταν έχει φεγγάρι, μεγαλώνουν οι σκιές μες στο σπίτι, αόρατα χέρια τραβούν τις κουρτίνες, ένα δάχτυλο αχνό γράφει στη σκόνη του πιάνου λησμονημένα λόγια - δε θέλω να τ' ακούσω. Σώπα. ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ - Η ΣΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στέφανος Γεωργίου... με λίγο μεγαλύτερη καριέρα στο εξωτερικό από Βίσση, Ρουβά και .......Νταλάρα!:P:):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Ερωτόκριτος του Κορνάρου πάντα με συγκινούσε, λόγω καταγωγής.
Αλλά αυτή η πρωτοβουλία από τους πιο αξιοσέβαστους Έλληνες καλλιτέχνες, που πας ταξιδεύει μέσα στην Αττική, από το Σούνιο μέχρι την Ευελπίδων, είναι καταπληκτική. Δείτε και τα 12 λεπτά.

Μα πόσο υπέροχο.......

Το βλέπω τρίτη φορά και έχω πλαντάξει, σου λέω... :cry_x:

To βλεπω τωρα, ειμαι στη μεση περιπου.
Ωραια ιδεα, πολλη καλη δουλεια.
Μπραβο.
Αυτος ο Blaine Reininger ειναι παντου! Xα xα

Kαλημερα στους αγουροξυπνημενους

Καλη Κυριακη

:)

:)

:inlove:

houlieta μου, πολύ πολύ καλόοοοοο!!!!

Βοήθεια έχω μερακλώσει μόνη μου, είμαι στο γραφείο και ετοιμάζω ένα κείμενο, αλλά που να συγκεντρωθώ, το έχω ρίξει στην κρητική μουσική, ήπια και τρεις καφέδες, και μου'ρχεται ν'ανέβω στο τραπέζι, ή να γω έξω και να αρχίσω τα κατοστάρια στους διαδρόμους! Ω ρε, καημός και κέφι, τι αμάλγαμα!

Γεια σου ρε Χαρούλη, που αποθέωσες τον Ξαρχάκο...

Μάνα μου Ελλάς.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα
μου τα 'πες με το πρώτο σου το γάλα.

χαχαχαχαχα!!! κορυφή!!!! (γελάω μόνη μου ρε γιδάκι!!!!)

πρώτη φορά ακούω να μερακλώνουν με Καφέδες......βγάλε την ρακί ήρθε η ώρα!!!!

όσο για τον Χαρούλη είναι Θεός!!!!

'Ντα να κάμω η καψερή, πού να βρω ρακή εδώ να αγοΐσω.... Θα'πινα κανα κρασί, μα θα γραντίσω.
ΩΠΑΑΑΑ

Βαλε να πιουμε δυο ρακες και φερε και μια λυρα

ετσι μας καταδικασε του γλεντιστη η μοιρα

Αγαπώ Χαρούλη, είναι μεγάλο ταλέντο...
Αυτός ο Χειμωνανθός του ανθίζει όλο το χρόνο μέσα μου...
Αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο πόνημα ο Λέκκας το σκίζει... :redface:

Βαλε να πιουμε δυο ρακες και φερε και μια λυρα
ετσι μας καταδικασε του γλεντιστη η μοιρα

χαχαχ τώρα έτυχε κ γράψαμε το ίδιο στοιχάκι???

περάσαμε στην επανάσταση τωρα ε????
έτσι φτιάξε μας το κέφι!!!

Άσχετο... Πριν 3 ίσως 4 χρόνια, είχε έρθει σε ένα μικρό μπαράκι, παραθαλάσσιο, στη Χαλκίδα, ο Ψαραντώνης..
Ήταν η πιο συγκινητική παρουσίαση στην οποία έχω παραστεί... Ήμασταν καθισμένοι όλοι στο δάπεδο, σε μαξιλάρες για να μπορέσουν να μπουν περισσότεροι μέσα και εκείνος καθόταν σε ένα χαμηλό καρεκλάκι.. Εμείς γύρω του... Κάθε του λέξη χτυπούσε σαν παλμός και ήταν από τις λίγες φορές που ένιωσα να με συνεπάιρνει η μουσική...
Δεν ξέρω με πιο τρόπο να σας περιγράψω την εμπειρία... Στο τέλος έκατσε μαζί με όλους και αντάλλαξε λίγες κουβέντες...
Πραγματικά, πιστεύω ότι αυτή η νύχτα ήταν ο ιδανικότερος τρόπος να γίνει κάποιος κοινωνός της μουσικής...

:worship::worship::worship:

Χαχαχαχ κάποιο λάθος έκανα. Πάρε μία από το '67:
Έχω καρδιά παράξενη που κλαίει δίχως πόνο
και που γελά δίχως χαρά στον έρωτά σου μόνο.

Άσχετο... Πριν 3 ίσως 4 χρόνια, είχε έρθει σε ένα μικρό μπαράκι, παραθαλάσσιο, στη Χαλκίδα, ο Ψαραντώνης..
Ήταν η πιο συγκινητική παρουσίαση που έχω παραστεί... Ήμασταν καθισμένοι όλοι στο δάπεδο, σε μαξιλάρες για να μπορέσουν να μπουν περισσότεροι μέσα και εκείνος καθόταν σε ένα χαμηλό καρεκλάκι.. Εμείς γύρω του... Κάθε του λέξη χτυπούσε σαν παλμός και ήταν από τις λίγες φορές που ένιωσα να με συνεπάιρνει η μουσική...
Δεν ξέρω με πιο τρόπο να σας περιγράψω την εμπειρία... Στο τέλος έκατσε μαζί με όλους και αντάλλαξε λίγες κουβέντες...
Πραγματικά, πιστεύω ότι αυτή η νύχτα ήταν ο ιδανικότερος τρόπος να γίνει κάποιος κοινωνός της μουσικής...

ΖΗλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω... :( :( :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back