Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.211 μηνύματα.
09-03-17
23:17
Ω ναι..ειμαι σιγουρη οτι το εχω ξαναβαλει.Αλλα δεν μπορω να αντισταθω στν πειρασμο,να μην το ξαναβαλω.
Ποσο υπεροχο κομματι;Ποσο ΦΟΒΕΡΗ διασκευη;Ενα παμπαλαιο κομματι.το πηραν αυτοι και το εκαναν συγχρονο,και το εκαναν ακομα πιο ωραιο..ναι..για μενα ειναι πολυ πιο ωραιο απο το αρχικο,και με απιστευτο βιντεο,και με απιστευτη φωτογραφια.και με απιστευτη εκτελεση!Και τι ΦΩΝΗ!!!

Ποσο υπεροχο κομματι;Ποσο ΦΟΒΕΡΗ διασκευη;Ενα παμπαλαιο κομματι.το πηραν αυτοι και το εκαναν συγχρονο,και το εκαναν ακομα πιο ωραιο..ναι..για μενα ειναι πολυ πιο ωραιο απο το αρχικο,και με απιστευτο βιντεο,και με απιστευτη φωτογραφια.και με απιστευτη εκτελεση!Και τι ΦΩΝΗ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.211 μηνύματα.
10-03-17
00:46
Αφιερωμενο...εκει που το αφιερωνω...
Εξαιρετικα ομως..

Εξαιρετικα ομως..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
10-03-17
23:23
Ειναι ισως ενα απο τα πιο αγνωστα κομματια των λατρεμενων μου scorpions...αλλα απο τις πιο φοβερες ερμηνειες.Σε συνεργασια με ενα αλλο γκρουπ.Μονο που δεν θυμαμαι ποιοι ειναι.
Απιστευτο βιντεο...απιστευτη εκτελεση απο τον αγαπημενο μου κλαους.Απιστευτη φωνη.Αθανατοι σκορπιονς!!!!!!!
Απιστευτο βιντεο...απιστευτη εκτελεση απο τον αγαπημενο μου κλαους.Απιστευτη φωνη.Αθανατοι σκορπιονς!!!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
12-03-17
23:11
Και συνεχιζοντας το μουσικο μας προγραμμα..
Οποιος δεν εχει δει μπιλλακο ζωντανα...δεν εχει ιδεα τι εστι Βασιλης Παπακωνστανινου...ιδεα ομως.Το ποσο θεος ειναι!
Το τραγουδι ειναι των Πυξ Λαξ...και το εχει τραγουδισει ο Μανος Ξυδους...ο υπεροχος αυτος τραγουδιστης..που εφυγε νωρις.
Εγω ομως,προτιμω να βαλω την εκτελεση του μπιλακου μου..τι να κανουμε..αδυναμιες ειναι αυτες!
Εσυ εκει....εγω εδω...

Οποιος δεν εχει δει μπιλλακο ζωντανα...δεν εχει ιδεα τι εστι Βασιλης Παπακωνστανινου...ιδεα ομως.Το ποσο θεος ειναι!
Το τραγουδι ειναι των Πυξ Λαξ...και το εχει τραγουδισει ο Μανος Ξυδους...ο υπεροχος αυτος τραγουδιστης..που εφυγε νωρις.
Εγω ομως,προτιμω να βαλω την εκτελεση του μπιλακου μου..τι να κανουμε..αδυναμιες ειναι αυτες!
Εσυ εκει....εγω εδω...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
13-03-17
00:50
ΚΑΙ ας βαλω και το γκοθικ κομματι μου..
ΟΚ..Γκαιντες...τις λατρευω λεμε!Λατρευω γκαιντες!
Και απιστευτη σκηνικη παρουσια.Και λατινικα.Στα λατινικα τραγουδανε!
Και δειτε το.Αξιζει!
ΟΚ..Γκαιντες...τις λατρευω λεμε!Λατρευω γκαιντες!
Και απιστευτη σκηνικη παρουσια.Και λατινικα.Στα λατινικα τραγουδανε!
Και δειτε το.Αξιζει!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
17-03-17
00:02
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα.
19-03-17
21:20
''Στα όνειρα εμπόδιο η ζωή.
και μόνο αυτή.
Και ξύπνησα.
Μου το 'παν, το καλό πάντα αργεί
κι υπομονή.
Μα ξύπνησα.
Νόμιζα πάμε μακριά,
ταξίδι ως το φεγγάρι σίγουρα, τρελά·
μα ούτε πυξίδες, ούτε φως
και πήγαμε στ' αδιέξοδο ολοταχώς, δειλά.
Μια φυλακή το σώμα.
Δε θέλω άνθρωπο να δω,
θέλω να συνεχίσω τ' όνειρο. Μπορώ;
Τα πάντα έχουν διαψευστεί,
είμαι ένα με το χώμα, μα η ελπίδα ζει. Ρωτώ,
πώς αναπνέει ακόμα;''
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Claire Rentfield
- Ελισσάβετ21
- roccohooshie
- Deutsch... Lover
- tammy
- goldmoon
- Zoe TsbDc
- moukelis
- Nikos90
- Đất Xanh Group
- Alma Libre
- Elli M.