Τραυματισμένη αδέσποτη γατούλα στο Βόλο

shadowdancer

Δραστήριο μέλος

Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
Αυτες οι απανθρωπες εικονες σε στενο δρομακι του Βολου...Μην τις αφηνετε...προστατεψτε τις....αγαπηστε τις..μην τις εγκαταλειπετε στους δρομους... αυτο θα ειναι το τελικο αποτελεσμα..βοηθηστε τα αδεσποτα...Ειδα αυτες τις φρικιαστικες εικονες σημερα και εκλεγα μπροστα στον κοσμο..τι να πω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο χριστός και η παναγία.Ημαρτον πια!!!:mad::mad::mad:Το ήξερα ότι είμαστε χωριάτες στη νοοτροπία αλλά τόσο?Κατά τ'άλλα πόλη του πολιτισμού ο Βόλος.Μπράβο μας.Ούτε καν να τη μαζέψει κάποιος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ή είναι χτυπημένη απο αμάξι στην άλλη πλευρά του κεφαλιού ή την στραγγάλισαν...(Μια ίδια ακριβώς φάση μάζεψα πριν 2 εβδομάδες , ενα στενό διπλα απο το σπιτι μου στην Αθήνα.)

Τουλάχιστον την έβγαλε κάποιος απο την μέση του δρόμου να μη γίνει χειρότερα?:(

Λυπάμαι, αλλά οι εικόνες αφαιρέθηκαν για τους λόγους που έχουμε ξανασυζητήσει εδώ.

Ruko επειδή η παραπομπή σου δεν ανοίγειγια να δούμε τους λόγους, μήπως να μας τους εξηγούσες εν ολίγης;

Ουπς!:redface: Το διόρθωσα, τώρα λογικά πρέπει να λειτουργεί.
Ο βασικός λόγος είναι ότι πολλοί δεν θέλουν να βλέπουν σκληρές εικόνες. Ωστόσο, μπορείτε να βάζετε λινκ.

Οταν οι εικόνες είναι σκληρές... αφαιρούνται...:(

Εντάξει, τώρα ανοίγει. Πάντως η κοπέλα δεν το ήξερε ( όπως κι εγώ)και είναι και το πρώτο της μύνημα. Μάλλον ήθελε να καταγγείλει κάπου αυτό που είδε.
Ας την επικροτήσουμε γι΄αυτό τουλάχιστον και την ευαισθησία της.

Προσωπικά της έστειλα πμ, για να μου δώσει στοιχεία που γίνονται αυτά ακριβώς και τις εικόνες. Μήπως κάνω κάτι μέσω δήμου Βόλου.

Σαφώς και έκανε πολύ καλά που το έγραψε.
Δυστυχώς, τα περισσότερα αδέσποτα έχουν πολύ άσχημη κατάληξη.:(

Πολυ λυπαμαι,δυστυχως η κατάσταση για τις γάτες στο Βόλο δεν ειναι καθολου καλη...Ρίχνουν φόλες ακόμα και μέσα στις γειτονιές,και πολλές φορές υπάρχουν γατακια πατημένα στο κεντρο της πολης.Ειχα ρωτησει τη γιατρο μου αν υπαρχει πρόγραμμα στείρωσης για τα αδεσποτα γατακια και μου ειπε οτι υπαρχει μονο για τα σκυλια.Η ίδια στειρωνει οσα αδεσποτακια της γειτονιας πιανονται και προσπαθει να μην μαζευονται πολλα στο ιατρειο γιατι παραπονιουνται οι κατοικοι και αρχιζουν οι φολες.:(

Συγνωμη για τις εικονες αλλα δεν ξερω πως να τις βαλω σε link.Εγω πρωσοπικα επειδη σπουδαζω στον Βολο και μενω μονιμα στην Ν. Αγχιαλο πηγαινοερχομαι καθημερινα και βλεπω,χωρις υπερβολες,σε καθημερινη βαση τουλαχιστον μια γατα η και σκυλο.Ειναι φρικτο...:mad::cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back