Τραυματισμένη γάτα - Επείγον!

Ευτυχώς....Να και κάτι ευχάριστο επιτέλους, καλή ανάρρωση στο μωράκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγουρα ολο αυτο ηταν επωδυνο και για σας οσο και για το γατακι. Το παρηγορο ειναι οτι δεν ηταν πισσα και ετσι καθε μερα που περναει θα γινεται και καλυτερα. Μην ανησυχεις, σε λιγες μερες θα εχει συνελθει, με τη βοηθεια σας βεβαια.
Δε μας ειπες, μπορει να φαει μονο του? Γιατι ανεφερες οτι το στομα του ηταν σε ασχημη κατασταση...
Περαστικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευτυχως ηταν ατυχημα και οχι κατι αλλο χειροτερο!!!:D Τρομαξα αρκετα με αυτο που παθατε γιατι εδω πριν λιγο καιρο ειχαν βρεξει εναν γατουλη με νεφτι και ο καημενος το εγλειψε, το εισεπνευσε και επαθε μεγαλη ζημια :(

Καλη αναρρωση στο γατακι!!!! :)

Ευχαριστω για τις ευχες σας παιδια!!
Μεχρι στιγμης ειναι ακομα μισοζαλισμενο απο τη ναρκωση.Τωρα που αρχισε να συνερχεται ομως ειναι αρκετα ανησυχο.Τη μια θα χωνεται κατω απο το καλοριφερ(εχουμε την κουβερτουλα του εκει διπλα),την αλλη θα ξαπλωνει με το κεφαλακι κρεμασμενο..νομιζω πως ποναει αρκετα κ δεν μπορει να ησυχασει :(:(
Συγγνωμη που σας ζαλιζω αλλα δεν θα επρεπε να μας δωσει καποιο παυσιπονο να του δινουμε τουλαχιστον τις πρωτες μερες?Περα απο τα ραμματα του εβαλε μια ραβδο μεσα στη μυτουλα μας ειπε για να τη συγκρατει,η οποια αποροφαται μετα απο τον οργανισμο.Οπως κ να εχει μετα απο μια επεμβαση λογικα θα ποναει το γατακι.Μπορουμε να του δωσουμε κατι εμεις για να ανακουφιστει?
Ισως ειμαι υπερβολικη αλλα με παιρνει η αδερφη μου απο το χωριο μου λεει τα νεα κ στεναχωριεμαι κ τετοια ωρα δεν μπορουμε να παρουμε κ την κτηνιατρο

Τρομαξα παρα πολυ μολις ειδα το θεμα! Χαρηκα παρα πολυ που δεν ηταν η πισσα! Πως εγινε το ατυχημα? Ευχομαι καλη αναρωση στο γατακι! Για το παυσιπονο δεν γνωριζω, γιατι δεν εχω γατα:/: Ευχομαι να πανε ολα καλα! Εχω ο κτηνιατρειο που ειναι 24 ωρες το 24αρο, αλλα δεν ξερω αν ειναι και να παρεις τηλεφωνο, ανοιχτο:/:

Ευχαριστω για τις ευχες σας παιδια!!
Μεχρι στιγμης ειναι ακομα μισοζαλισμενο απο τη ναρκωση.Τωρα που αρχισε να συνερχεται ομως ειναι αρκετα ανησυχο.Τη μια θα χωνεται κατω απο το καλοριφερ(εχουμε την κουβερτουλα του εκει διπλα),την αλλη θα ξαπλωνει με το κεφαλακι κρεμασμενο..νομιζω πως ποναει αρκετα κ δεν μπορει να ησυχασει :(:(
Συγγνωμη που σας ζαλιζω αλλα δεν θα επρεπε να μας δωσει καποιο παυσιπονο να του δινουμε τουλαχιστον τις πρωτες μερες?Περα απο τα ραμματα του εβαλε μια ραβδο μεσα στη μυτουλα μας ειπε για να τη συγκρατει,η οποια αποροφαται μετα απο τον οργανισμο.Οπως κ να εχει μετα απο μια επεμβαση λογικα θα ποναει το γατακι.Μπορουμε να του δωσουμε κατι εμεις για να ανακουφιστει?
Ισως ειμαι υπερβολικη αλλα με παιρνει η αδερφη μου απο το χωριο μου λεει τα νεα κ στεναχωριεμαι κ τετοια ωρα δεν μπορουμε να παρουμε κ την κτηνιατρο

καθολου υπερβολικη δεν εισαι...πιστεψε με..εγω θα ειχα τρελαθει.Για το παυσιπονο..μπορουσε ανετα να κανει ο γιατρος παυσιπονη ενεση..δεν εκανε;;:worry:..εσεις ομως παυσιπονιο δεν μπορειτε να του δωσετε..να ξερεις οτι η παρακεταμολη..μπορει να επιφερει ακομα και θανατον στις γατες..:worry: αυριο...αν δειχνει οτι ποναει...ρωτηστε το γιατρο ,για να του κανει παυσιπονη ενεση...τις ευχες μου..και την αγαπη μου για το γατακι σας...:)

Δεν ξερω πως εγινε..με καποιο τροπο μπορεσε κ εφυγε απο το μπαλκονι παρολο που εχουμε τα παντα κλειστα.Ισως καποιος επισκεπτης να αφησε την πορτα ανοιχτη..Ετσι η καποιο αυτοκινητο εξω στο δρομο η καποιος το κλοτσησε.Αρχικα νομισαμε πως ηταν στο λεβητοστασιο οπως προανεφερα γιατι βρηκε η μαμα μου πεσμενο τον κουβα με την πισσα..Οπως κ να εχει το γατακι μας περασε μια απιστευτα ασχημη εμπειρια κ ειλικρινα κανουμε οτι μπορουμε να γινει καλα..Δυστυχως ενω οι δικοι μου ζουνε σε χωριο εχουμε δρομο μπροστα στο σπιτι μας κ αυτο ειναι πολυ επικινδυνο.Πρεπει διαρκως να προσεχουμε να μη φυγουνε τα γατακια.Τοση ωρα δεν σας ανεφερα οτι το κουκλακι μας εχει αλλα 3 αδερφακια τη μαμα του κ ακομα ενα γατουλη!Η μαμα μου τα εχει ψιλοπαιξει βεβαια αλλα τα αγαπαει κ τα φροντιζει πολυ :)

Ναι εκανε καποιες ενεσεις κ μας ειπε οτι το εχει καλυψει απο αντιβιωσεις κ παυσιπονα.Αλλα η αδερφη μου μου ειπε πως το καταλαβαινει οτι ποναει :(
Αυριο το πρωι θα την παρουμε οπωσδηποτε..μακαρι να μπορουσα να κανω κατι παραπανω
Εδω εμεις ενω πυρετο εχουμε κ ολη νυχτα ειμαστε χαλια φαντασου το καημενο ποσο ποναει μετα απο αυτο :(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μέσα σε όλη την ατυχία του το γατουλάκι σας είναι τυχερό που δεν έπεσε στην πίσσα!
Θα αναρρώσει γρήγορα το καημενάκι, είμαι σίγουρη.
Σίγουρα θα νιώθει άβολα μετά το χειρουργείο και με το σωληνάκι στη μυτούλα αλλά πιστεύω πως η γιατρός δεν θα παρέβλεπε με τίποτα το θέμα του παυσίπονου και της αντιβίωσης. Ένα τηλεφώνημα όμως δεν θα κάνει κακό.
Καλό κουράγιο εύχομαι και πολλή υπομονή στη μαμά σου που το φροντίζει, θα περάσει αρκετές ώρες αγωνίας ακόμα, αλλά η ψυχούλα θα σωθεί :)
Πολλά φιλάκια στην πονεμένη φατσούλα του!

Βάσω μου ειλικρινά δάκρυσα απο ανακούφιση για τα ...σχετικά καλά σας νέα
προσοχή στην παρακεταμόλη όπως σου είπε η Πουπουλίνα
κι εύχομαι σύντομη ανάρρωση στο κουκλάκι σας

Καλη αναρρωση στο μικρο σας! Περιμενουμε ευχαριστα νεα συντομα!

Καλησπερα παιδια!Η πρωτη βραδια μετα την επεμβαση,που ηταν αρκετα δυσκολη περασε.Το γατακι σημερα ειναι επιτελους καλυτερα,πινει δειλα δειλα κ το γαλατακι του.Ακομα σοκαρισμενο φυσικα κ σχετικα αδυναμο μετα την περιπετεια του αλλα η κτηνιατρος μας διαβεβαιωσε πως θα γινει σιγουρα καλα!:):):)
Εχω καποιες φωτογραφιες του αλλα μονο στο κινητο κ δεν εχω τροπο να τις περασω στον υπολογιστη.Το Σαββατο θα παω χωριο παντως κ θα σας φερω φωτογραφια του οπωσδηποτε,να δειτε ποσο γλυκο κ ομορφουλικο ειναι κ ας ειναι ταλαιπωρημενη η φατσουλα του :)
Σημερα που ηρθε η αδερφη μου της εδωσα να διαβασει ολα οσα γραψατε εδω και..συγκινηθηκε πολυ.Θα σας φανει χαζο αλλα βουρκωσε η χαζουλα απο τη μια γιατι διαβαζοντας ξαναθυμηθηκε την ταλαιπωρια που περασε το γατακι μας κ απο την αλλη με την τοση ευαισθησια σας!Ειναι ευαισθητη η αδερφουλα μου ιδιαιτερα με τα ζωα.
Ευτυχως τελος καλο ολα καλα..αυτο εχει σημασια.Ειστε ολοι καταπληκτικοι..Ενα τεραστιο ευχαριστω κ παλι!Θα σας γραφω εξελιξεις κ το σαβ/κο θα επιστρεψω με φωτογραφια :)

Ποσο μα ποσο χαιρομαι!!!!:clapup::clapup::clapup:
Ευχομαι καλη αναρρωση...και να ειστε παντα καλα που το φροντισατε τοσο καλα..:D

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:Χαιρόμαστε πολύ, πολύ, πολύ που όλα πήγαν καλά. Περιμένουμε φωτογραφίες.

Χαρηκα παρα πολυ!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup: Εγω και η κουνελοοικογενεια του ευχομαστε καλη αναρρωση!!!:clapup:

Αυτά είναι πολύ αισιόδοξα νέα!
Το είχα στο μυαλό μου το γστουλάκι σας και ήθελα να διαβάσω ευχάριστες εξελίξεις! Μπράβο σας για την φροντίδα που του παρέχετε!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)
Πολλά φιλιά στη φατσούλα του!

Χαιρετισμούς και περαστικά κι από τη Χιονάτη

Μπραβο τι χαρα ειναι αυτη!!!! Περιμενουμε φωτο !!!:D:D

Καλησπερα παιδια!Προσπαθω να ανεβασω τις φωτο που σας υποσχεθηκα κ δεν μπορω..Τις περασα στα συνημμενα αρχεια κ τωρα δεν τις βρισκω,μου λετε τη διαδικασια?
Ευχαριστω!

Ξαναπατάς στα συνημμένα (στο συνδετήρα) και σου βγάζει σε λίστα τα αρχεία που έχεις ανεβάσει. Απο εκεί επιλέγεις αυτά που θες να βάλεις.

Ξαναπατάς στα συνημμένα (στο συνδετήρα) και σου βγάζει σε λίστα τα αρχεία που έχεις ανεβάσει. Απο εκεί επιλέγεις αυτά που θες να βάλεις.
Το εκανα αλλα δεν μου βγαζει τα αρχεια που ανεβασα..τι κανω λαθος?:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back