Τραυματισμένη γάτα από αυτοκίνητο

BrokenHeart13358

Νεοφερμένο μέλος

Ο BrokenHeart13358 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
SOS! Λυπάμαι που είμαι τόσο απότομος, αλλά ειλικρινά βιάζομαι. Πριν λίγο βρήκα μια γάτα, χτυπημένη από αυτοκίνητο. Πρέπει να είναι 2-3 ημέρες χτυπημένο! Έχει χτυπήσει στην μουσούδα του. Πιθανότατα έχει σπάσει το σαγόνι του και του τρέχουν σάλια γιατί δε μπορεί να το κλείσει.:/: Το καημενούλι. Προσπαθώ να βρω κτηνίατρο αλλά δε βρίσκω. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές;
Αν δε πιει νερό θα πεθάνει! Βοήθεια παρακαλώ, το λυπάμαι :cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BrokenHeart, σου έστειλα προσωπικό μήνυμα.
Καλή τύχη, μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχει αίσιο τέλος η πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μένω Ηράκλειο Κρήτης! Δε μπορώ να βρω κανένα Κτηνίατρο.
Κανένα τρόπο για να του δώσω νερό;

Συγγνώμη, δεν το είχα καταλάβει, νόμιζα Ηράκλειο, εδώ, στην Αθήνα :redface:
Ίσως να μην πρέπει να του δώσεις με το ζόρι να πιεί νερό, μπορεί να του κάνεις χειρότερο κακό... Αυτό τώρα μάλλον θα χρειάζεται ορό. :hmm:
Δοκίμασε πάντως να πάρεις στα τηλέφωνα που σου έστειλα και να τους περιγράψεις όσο καλύτερα γίνεται την κατάσταση της γατούλας, σίγουρα θα σου δώσουν κάποια πιο υπεύθυνη συμβουλή.

Ίσως άμα βρέξεις κάποιο πανάκι και το βάζεις στο στόμα του,τουλάχιστον να διατηρηθεί υγρασία για να μην αφυδατωθεί.

Αγόρασα σύρριγγα για να το ταϊσω γαλατάκι. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φροντίσω μέχρι να βρω διαθέσιμο κτηνίατρο...
Θυμίσετε μου όμως, πόσο καιρό μπορεί να ζήσει μία γάτα χωρίς νερό; 5-6 μέρες;

Δυστυχώς δεν ξέρω να απαντήσω,δεν έχω περάσει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζεις κανένα άτομο που να ξέρει κάποιον κτηνίατρο? Έστω για να σου πει τα βασικά,εγώ παίρνω τη δικιά μου αλλά έχει κλειστό το κινητό της

Τώρα το ειδα αυτο... Ελπιζω να βρέθηκε κτηνίατρος! :(

Παντως θα έλεγα οτι στην περίπτωση του καλύτερα να το κράταγες ασφαλές και ζεστο μέχρι να βρεις γιατρο.

Τα εστειλα και με εμαιλ

Ηράκλειο
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜ.
Εθν. Αντιστάσεως 132, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡ.
Τηλ.: 2810-225329
ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ Ε. - ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ Μ. ΠΟΛΥΧΡ. ΕΠΕ
Κρασαδάκη Νικ. 2, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡ.
Τηλ.: 2810-322917
ΛΙΤΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε.
Παρασκευοπούλου 101, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡ.
Τηλ.: 2810-234420
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΕΩΝΗ
Παρασκευοπούλου 6, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡ.
Τηλ.: 2810-213286
ΜΗΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ Μ. ΚΩΝ/ΝΟΣ
Μονής Πρεβέλης 87, 71306, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡ.
Τηλ.: 2810-211052
ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αρχ. Μακαρίου 13, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡ.
Τηλ.: 2810-341698
ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
62 Μαρτύρων 110, 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡ.
Τηλ.: 2810-315910
ΣΟΥΡΑΝΑΚΗΣ Μ. ΕΜΜ.
Μ. Ελευθεριάδη 2, 71601 Ν. Αλικαρνασός, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡ.
Τηλ.: 2810-226562
ΤΣΑΤΣΑΚΗ Η. ΟΥΡΑΝΙΑ
Θουκυδίδου 6, 71307 Πόρος, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡ.
Τηλ.: 2810-220540
ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ Μ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Κνωσού 50, 71409, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡ.
Τηλ.: 2810-325508
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Επτανήσου 20, 71305, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡ.
Τηλ.: 2810-211483

Η γατουλα θα αντεξει για λιγες μερες αλλα καλυτερα δωστης εστω οσιο μπορεις με τη συριγγα , θα χρειαστει επειγοντως ενχειρηση στο σαγονι πηγαινετην σε οποιον βρεις απο αυτους δυστυχως χτες δεν ημουν μεσα.

Παιδια, ΜΙσελ και οι αλλοι admin σας παρακαλω βαλτε κατι στη κεντρικη να μπορεσω να βαλω κτηνιατρους και κλινικες σε ολη την ελλαδα να μην εχουμε αλλα τετοια βραδυατικα.

Η τραυματισμένη γάτα

Τι έγινε παιδιά με την τραυματισμένη γατούλα;:(Βρέθηκε κτηνίατρος;Είχα και εγώ στην αυλή μου ένα ταυματισμένο στο σαγόνι γατούλη που προσπαθούσε ο καημένος να φάει και να πιεί μόνος του ,δεν μπορούσα να τον πιασω γιατί ήταν άγριος .... και μετά απο λίγο καιρό το είδα καλά.Είχε στραβώσει βέβαια το σαγόνι του ,αλλα κουτσα στραβά έτρωγε...του τρέχαν κσι τα σάλια ... το λυπήθηκα τον κακομοίρη ,αλλα τουλάχιστον τρώει και πίνει.....τώρα έρχετε κάθε μέρα και τον ταϊζω.:)

Αμαν!!!!!! Δεν ήταν γιορτές αυτές........:(
Ελπίζω όλα να πανε καλά......

Τι έγινε με τον γατούλη??? Μην απελπίζεσαι! Πριν χρόνια, είχα βρει και εγώ ένα γάτο (γάταρο) με παρόμοιο πρόβλημα και τον πήγα σε μια κλινική (αφού είχα πάρει διάφορες-απαράδεκτες- επαγγελματικές απόψεις σχετικά εμ το τι έπρεπε να γίνει) και όλα πήγαν καλά! Και ήταν και πολύ άγριος (για να τον βάλω σε μια κούτα έστησα ολόκληρη επιχείρηση). Ο δικός σου, αν κατάλαβα καλά, έινια πιό ήμερος... Πάρε τα τηλέφωνα που σου έδωσαν οι κοπέλες... Αλλά μην το βάλεις κάτω αν η πρώτη "διάγνωση" δεν είναι ό,τι καλύτερο... Πάρε και άλλες γνώμες... Ελπίζω να πάει καλά

Έχουμε νέα απ΄το γατάκι?:(

Την είδε γιατρός τελικά, τι έγινε?

Παιδιά, το γατάκι είναι αρκετά καλά! :D
Ο γιατρός είπε ότι θα γίνει καλά. Δεν έχει σπάσει το σαγόνι του, απλώς πονούσε απο το χτύπημα. Πίνει νερό και γάλα κανονικά. :D Ακόμα να αναρώσει πλήρως. Οι πληγές που είχε στο στόμα και στη μύτη έχουν κλείσει. Ο γιατρός όμως δε μπορούσε να τις καθαρίσει και να βγάλει τα κακάδια πλήρως γτ ίσως έβγαινε και κομμάτι από δέρμα.Βέβαια έχει χάσει κάποιο βάρος αλλά είναι οκ.

Σε αυτό με βοήθησε πολύ η γάτα. Αν και σοκαρισμένη από το χτύπημα ήταν πάρα πολύ φιλική. Αυτές τις μέρες ζει στο κήπο του σπιτιού μου. :D

Αχ μπράβο υπέροχα νέα! Και συγχαρητήρια που είσαι κοντά της!! Να σου πω καλώς τα δέχτηκες?

Τι εννοείς καλώς τα δέχτηκα; :P

Δε νομίζω να σου πάει η καρδιά μετά από αυτή την περιπέτεια να την αφήσεις πάλι μόνη:D

Δε νομίζω να σου πάει η καρδιά μετά από αυτή την περιπέτεια να την αφήσεις πάλι μόνη:D

Έτσι γίνετε..... :up::up:
Μας διαλέγουν , μας δοκιμάζουν και
ΜΑΣ υιοθετούν για γονείς...... :redface::redface::redface:

Έτσι γίνετε..... :up::up:
Μας διαλέγουν , μας δοκιμάζουν και
ΜΑΣ υιοθετούν για γονείς...... :redface::redface::redface:

Xεχε, ναι :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back