elle79
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
elle79, μπορεί να χτύπησε σε κάποιο καυγά με άλλον γάτο και να είναι τρομαγμένος, μπορεί να τον κλώτσησε κάποιος υπάνθρωπος, μπορεί να προσπάθησε κάποιος να τον δηλητηριάσει.
Θα συμβούλευα να τον πας στον κτηνίατρο άμεσα, ακόμα και τώρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elle79
Νεοφερμένο μέλος
.Η γιατρός είπε έφαγε κλωτσιά στη γνάθο,και έχει ένα μικρό κάταγμα το οποίο θα επουλωθεί σχετικά εύκολα και του έσπασε και ένα δόντι.Πονάει τώρα και δεν τρώει καθόλου,οπότε θα έχουμε μάχες για το φαγητό.Θα τον κρατήσω μέσα στο σπίτι για λίγο διάστημα να δυναμώσει,να τον ελέγχω κιόλας.Αν και βλέπω να θέλει τις αδερφούλες του που είναι έξω.Μετά τη λαχτάρα που πήρα,με λουράκι μήκους 2 μέτρων μόνο βλέπω να βγαίνει στην αυλή.Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι να είναι περαστικά και να ξαναβρεί σύντομα τον εαυτό του ο άμοιρος.
Οπότε είχα δίκιο όταν μίλησα για υπανθρώπους...
Εάν κάποιοι νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να φέρονται έτσι στα ζώα είναι οι ίδιοι για άπειρες κλωτσιές!

Αυτό όμως που σκέφτομαι είναι μήπως θα πρέπει να περιφράξετε την αυλή σας ώστε να μην συμβεί το ίδιο και σε κάποια από τις αδερφές του.
Εάν θέλεις, διάβασε το σχετικό θέμα Τρόποι περίφραξης βεράντας ή αυλής καθώς μπορεί να βοηθήσει.
Εάν χτύπησε τον γάτο σας δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και με εκείνες ή ακόμη και να τους κάνει μεγαλύτερο κακό...
Εάν μπορείτε να τα έχετε αποκλειστικά εντός σπιτιού, θεωρώ ότι θα είστε απολύτως σίγουροι για την ασφάλεια τους.
catandie
Δραστήριο μέλος
Απιστευτο! Ποιοι ανθρωποι κανουν τετοια πραγματα? και ονομαζονται ανθρωποι....... περαστικα στο γατουλη!
elle79
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ θα το ήθελα να βρω τρόπο να τα περιορίσω στην αυλή μου,αλλά μένω σε χωριό και η αυλή που έχω είναι πάνω από 600 τετραγωνικά.Οπότε καταλαβαίνεις πόσο δαπανηρό θα ήταν να αντικαταστήσω ή να κάνω νέα περίφραξη.Ήδη έκανα κάποιες αλλαγές αλλά τώρα που μεγάλωσαν είναι περίεργα και πάντα βρίσκουν τρόπο να βγουν.Από την άλλη τα γατιά μου είναι από αδέσποτη μάνα που μου τα έφερε όταν ήταν 3 μηνών και έχουν μάθει ήδη έξω και δεν τους αρέσει μέσα στο σπίτι παρά μόνο για λίγο.Θα ψάξω να βρω τρόπο να τα ελέγχω όσο το δυνατόν περισσότερο για να μη συμβεί ξανά.Και φαντάσου ότι μου χτύπησαν το πιο ήσυχο,ήρεμο και χαδιάρικο από τα τρία.Και του λείπει και το ένα ποδαράκι εκ γενετής.Τα νεύρα μου κρόσια από χθες..........
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Μπραβο για τη φροντιδα σου στις αδεσποτες ψυχουλες. Κανεις οτι περναει απο το χερι σου.
Καλη αναρρωση
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως όμως μπορείς να περιφράξεις ένα μικρό κομμάτι που να βρίσκονται τα γατούλια???
Να φτιάξεις έναν όμορφο χώρο που θα είναι χρήσιμος και για εσάς και διασκεδαστικός για τα μικρά..
Νομίζω ότι αν συνέβη μία θα συμβεί και δεύτερη φορά, εκτός αν φύγει ο "καλός" σου γείτονας
elle79
Νεοφερμένο μέλος
Απ' ότι φαίνεται κάτι θα χρειαστεί να κάνω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Μόλις καλυτερέψει λίγο ο καιρός θα αρχίσω τις εργασίες.Γιατί δεν είναι ένας γείτονας, είναι πολλοί που δεν τα θέλουν.Άντε να δούμε.....
nifadoulis
Νεοφερμένο μέλος
Μπράβο που ενδιαφέρθηκες για τον μικρούλη και δεν τον άφησες στη μοίρα του. Εγώ πάντως αν μπορούσα να αποδείξω πως το έκανε κάποιος γείτονας δεν θα το άφηνα έτσι. Και ποιος σου λέει πως αφού άρχισε η κακοποίηση δεν θα προσπαθήσει να τα δηλητηριάσει κιόλας; Ελπίζω η περίφραξη να αρκεί και να είναι καλά οι ψυχούλες. Καλή ανάρρωση εύχομαι στον μικρούλη
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Θα γινόταν παράδεισος ο κήπος σας με περίφραξη και πυκνή βλάστηση..
Κοίτα, τον γείτονα δεν θα τον άφηνα έτσι πάντως. Ωραιότατα μπορείς να του κτυπήσεις τη πόρτα (αν είσαι μικρή πήγαινε με τους γονείς σου) και να του πείτε πως αν συμβεί οτιδήποτε άλλο στο γάτο θα θεωρηθεί υπεύθυνος και θα καλέσετε την αστυνομία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool