Τραυματισμένο γατάκι από επίθεση σκύλων

οταν λες οτι σου είπαν, εννοεις τα παιδια απο το stray ή τα παιδια που το βρήκαν?? αν το βρεις αύριο (μακαρι) ενημερωσέ μας ..

τα παιδια που το βρηκαν... το stray δεν το πηραν γιατι μετα το εχασαν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρτο εσυ το στραυ και ζητα πληροφοριες εγω θα λεγα να πας πιο αργα το να ειναι πολλοι εκει δεν βοηθαει πρεπει να το αφησετε μονο του κανενα μισαωρο καμια ωρα να ηρεμησει κα μετα θα πας σιγα σιγα θα κατσεις ηρεμα και θσ του μιλας γλυκα παρε μια κουβερτουλα και προσπαθησε να το τυλίξεις και ενα κονταρι σκουπας αν το σπρωξεις κα εχεις μπροστα απο κει που κρυβεται την κουβερτα και δεν εχει τροπο διαφυγης θα το πιασεις και πηγαινε το σ εναν κτηνιατρο αμεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως ρε γαμωτο μερικα γατακια ειναι τοσο αγρια που δεν πιανονται με τιποτα...κι εγω μια φορα ειχα προσπαθησει να πιασω ενα που κρυβοταν κατω απο ενα αυτοκινητο και δεν μπορουσα με τιποτα:/:

δυστυχως ρε γαμωτο μερικα γατακια ειναι τοσο αγρια που δεν πιανονται με τιποτα...κι εγω μια φορα ειχα προσπαθησει να πιασω ενα που κρυβοταν κατω απο ενα αυτοκινητο και δεν μπορουσα με τιποτα:/:

Nαι, το χω παρατηρησει κι εγω:/: :(
Τα αδεσποτα κυριως, τα γατακια φοβουνται παρα πολυ:( :(
Ενω τα σκυλακια οχι τοσο... Γιατι;; Μια φιλη μου μου ειπε οτι μαλλον ειναι εποειδη τα γατακια ειναι πιο μικροσωμα κι οι ανθρωποι δεν τα φοβου νται οπως φοβουνται τα σκυλια κι ετσι τα γατακια γινονται ευκολοτερα θυματα κακοποιησης με αποτελεσμα να φοβουνται τους ανθρωπους...:( :/:

λοιπον ξεκιναω να παω για το γατακι... ελπιζω να το βρω με αυτον το καιρο....εχω παρει και κλουβακι και κουβερτακι μαζι μου.. μακαρι..

μπραβο μιμικα,ελπιζω να το βρεις και να ειναι καλα,θα περιμενουμε νεα σου!!

Kαλή τύχη με την διάσωση, ελπίζω να το βρεις και να το πιάσεις. Αναμένουμε εξελίξεις!

μακαρι να το βρεις και να μη το εχουν τραυματισει ....

δυστυχως το γατακι δεν το βρηκα πουθενα ... εψαχνα μια ωρα.. τιποτα.. ειναι και δυσκολο σημειο εκει και εχει και δρομους πολλους.. ρωτησα και στα γυρο μαγαζια μηπως το ειδε κανεις αλλα τιποτα.. πολυ στεναχωρηθηκα...λετε να μην τα καταφερε??? αυτο που εβγαζε σαλια και αιμα απο το στομα τι να ηταν??? ξερει κανεις?? αυριο θα παει ενας φιλος μου να δει και αυτος...:/:

Μπορει να εχει κρυφτει καπου καλυτερα πηγαινε κι αυριο η σημερα το βραδυ αργα γενικα μην πηγαινεις ποτε σε γατακι ημερα γιατι φοβουνται παρα πολυ παντα νυχτα οταν εινα ολα ησυχα με τροφουλα χλιαρη κονσερβα να μυριζει απο μακρυα με ηρεμους τροπους και πολυ υπομονη μερικες φορες παιρνει ωρα αλλα τελικα αν κερδισεις την εμπιστοσυνη του αν το βρεις ισως το πιασεις μερικα βεβαια ειναι πολυ φοβισμενα και την πατανε

παιδια εχω καλα νεα για το γατακι, χθες το ειδανε να τρωει στα φαγητα που εχουν για τα αδεσποτα... την ωρα που ετρωγε το πλησιασαν και καταφεραν να το πιασουν και να το πανε στον γιατρο... ευτυχως δεν εχει κατι σοβαρο μονο καποια επιφανειακα τραυματα και λιγο περισοτερο στο στοματακι του ........ δυστυχως αντιβιωση δυσκολο να του δινουν αλλα ο γιατρος του εκανε μια ενεσιμη και περιποιηθηκε το στοματακι. σημερα πηγε παλι και εφαγε και φαινοταν καλυτερα... παλι καλα που τα καταφερε!

πολυ χαρηκα και τωρα ετοιμαζομουν να σε ρωτησω τι εγινε:)

Μπραβο του μωρε, ηταν γερο και σωθηκε:up: :)

Ευτυχώς το καημενούλι :up:

Αντε να το υιοθετησουν κιολα

αχ,μπραβο το καημενουλι:up: !!!!

Πολύ χάρηκα!!! Μπράβο!!!
:) :up: :up: :)

αυτοι γενικα εχουν καποια γατακια εκει που μερικα τα εχουν στειρωσει και τα ταιζουν και τα βαζουν και μεσα στα γραφεια οσο βεβαια ειναι εκει γιατι την νυχτα μενουν εξω τα καημενουλια.. αν μπορεσουν να το δαμασουν και αυτο θα το κανουν δικο τους...:up: :up:

αχου μωρε αντε να γηνει καλα το ψιψινουλι:up:

:up:
Πολυ ψαξιμο για χαρη του, αλλα βρεθηκε!Μπραβο σας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back