Τραυματισμένο ποδαράκι

• Thread starter Thread starter kitsoyla
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kitsoyla

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα.
καλιμέρα σε όλους!

οπως είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισα ενα πρόβλημα με τον ρουντολφ , τον μικρό μου γάτο, μου ήρθε με σπασμένο πόδι, τελοσπάντων το πήγα στην κτηνίατρο και του κάναμε χειρουργείο (του έβαλε ενα σιδεράκι μέσα για να δέσει το πόδι του), και μου είπε να τον βάλω σε ένα μεγάλο κλούβι για περισσότερο από 2 εβδομάδες για να δέσει καλά το ποδαράκι του και να μην το ξανασπάσει! τις 2 πρώτες μέρες που τον πηρα στο σπίτι ήταν λίγο χάλια αλλα΄μετά συνήλθε και άρχιζε να παίζει και να νιουρίζει για να βγεί από το κλουβί, μέχρι σήμερα το πρωί που ξυπνήσαμε με τον άντρα μου και πήγα για να τον ταϊσω και να του αλλάξω την άμμο του, και το είδαμε μαζεμένο με τα ματάκια του ψιλοκλειστά και όταν πηγα να ακουμπήσω το ποδαράκι του με γρατζούνισε άσχημα, πήρα την γιατρο και της το είπα και μου είπε ότι μάλλον το ξαναέσπασε και να το πάω το απόγευμα να τον δει. δεν τονέχω ξαναδει πότε έτσι , ακόμα και όταν μου ήρθε με σπασμένο το πόδι του περπάταγε (κούτσενε βέβαια), τώρα προσπάθουσα να τον σηκώσω και πάλι ξαναέπεφτε εκλεινε τα μάτια και δενκουνιόταν σχεδόν καθόλου! τι να κάνω? λέτε να έχει ξανασπάσει το πόδι του? και να είναι τόσο χάλια? μα να μην έχει καμμία αντίδραση? λέτε να μου πάθει τίποτα χειρότερο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κτηνίατρός μου μου είχε πει ότι η ληθαργική συμπεριφορά είναι συνήθως ένδειξη πυρετού... Είναι πιο ζεστός όταν τον πιάνεις; Μήπως έχει κάνει καμιά φλεγμονή το καημένο... Δες αν είναι ζεστός και ξαναπάρε το γιατρό τηλέφωνο, μήπως υπάρχει κάτι που μπορείς να δώσεις στον γατούλη για να τον ανακουφίσεις μέχρι το απόγευμα που θα πάτε στο γιατρό:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τώρα είμαι στην δουλειά, δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάρω άδεια, στης 16.00 σχολάω και θα πάω σπίτι να τον πάρω και να τόν πάω στη γιατρό, το πρωί που τον επιασά δεν μου φάνηκε ζεστός, βέβαια μπορεί και να μην το κατάλαβα, λες να του έκανα κακό που τον άφησα μόνο του??

Όχι μωρέ, δε νομίζω... Ίσα ίσα, όταν είχε πυρετό η Αρήθα η κτηνίατρος μου είχε πει να την αφήσω ήσυχη για να κοιμηθεί και να της περάσει... Εξάλλου τώρα πάει, πέρασε η μέρα, τον φάγατε το γαϊδαρο ;) Μπες να μας πεις τα νέα σας όταν γυρίσετε απ' τον γιατρό!:)

αχ, σε ευχαριστώ , ησύχασα λίγο, θα μπώ το απόγευμα να σας πώ νεά!! ελπίζω να πάνε όλα καλα!

Μακάρι να ειναι όλα καλα!!! Περιμενουμε ενημερωση!!!

Τι γινεται kitsoyla με τον γατο; Είχατε κανενα νεο;

:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:
Τελικά όντως είχε πυρετό 40.3, είχατε δικιο, το πήγα στην γιατρό του έκανε μια ακτινογραφία μπας και είχε σπάσει πάλι το πόδι του αλλά ευτυχώς όχι:D :D , μου έδωσε αντιβίωση και σήμερα ευτυχώς έχει συνελθει το μικρό μου και όλο νιαουρίζει για να βγει από το κλουβάκι του, τι να κάνω πρέπει να κάτσει μέσα μέχρι τέλος του μήνα! αλλά ευτυχώς είναι :up: :up: :up:

σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και το ενδιαφέρον σας :happy: :happy:

Μπράβο! Πολύ χαίρομαι που δεν είναι τίποτα σοβαρό... Υπομονή μέχρι να δέσει το ποδαράκι του και μετά θα πάρει το αίμα του πίσω σε τρεχαλητά και παιχνίδια! ;) :)

πω πω ναι έχεις δίκιο , ήδη έχει αρχισει και κοπανίεται μέσα στο κλουβί το καημένο!
ευτυχώς όλα καλά , μιλάμε ότι είχα σκάσει εχθές , δεν μπορούσα να πάρω και άδεια από την δουλειά , δεν είχα και κανέναν να το πάει στο γιατρο και πηγα να σκάσω!

αλλά ολά καλά!!!!!!!!!11 :rolleyes:

Του έχεις κανένα παιχνιδάκι μέσα στο κλουβί για να περνάει η ώρα του; Μπορείς να του κρεμάσεις καμιά μπαλίτσα ή κάτι τέτοιο, να απασχολείται ο καημενούλης

ναι, του έχω κρεμάσει ένα μπαλάκι που έχει ένα κουδουνάκι μέσα και όλο παίζει, βεβαια νομίζω ότι το έχει ψιλοβαρεθεί τώρα τελευταία, πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο , άσε που πρέπει να πάω να του πάρω κάτι για να ξύνει τα νύχια του, αν είναι καλύτερα το απόγευμα θα κάνω μια προσπάθει να του τα κόψω!:hmm:

Μπράβο που ειναι όλα καλα!!!!! Περαστικά του και γρήγορα!!!!

περαστικα να ειναι :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back