hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα πήρα οταν ηταν πέντε σύνολο..! Ξενύχτησα...παιδεύτηκα αλλά δεν τα παράτησα...! Το ένα δεν τα κατάφερε...και ο μοναδικός αρσενικός βρήκε ήδη σπιτάκι...!

Είναι 3 κορίτσια....παιχνιδιαρικα...ζωηρά...και χαδιάρικα...
Είναι πλέον αυτόνομα...τρώνε κροκετουλα...και χρησιμοποιουν άμμο....
Σε λίγο θα αποπαρασιτωθουν....και θέλουν πολύ κάποιον /κάποια να τα αγαπήσει...
Δυστυχώς το σπίτι μου είναι πολύ μικρο..! Αναγκαστηκαμε να κοιμόμαστε πλέον στο σαλόνι και κάναμε το μοναδικό μας δωμάτιο, πάρκο τους... για να έχουν τον χώρο τους...αλλά για πόσο ;

Εχω ήδη 2 γάτες....και μου είναι πολύ δύσκολο να κρατήσω κάποιο....(αν και το μαυράκι ο άντρας μου το θέλει πολύ..
)Στείλτε μου μήνυμα....ή καντε μου ενα τηλέφωνο... 6946398222
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Nine Lives Reg. No. 2157/08
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Κι εύχομαι σύντομα να τα δεις να βρίσκουν τις καλύτερες αγκαλιές - ηθική ανταμοιβή και μεγάλη χαρά για σένα που τα έσωσες και τα ανάστησες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακαρι να ειναι και τυχερα και να βρουν μια παντοτινη αγκαλιτσα που θα τα αγαπα και θα τα φροντιζει τα γλυκουλια!!!

ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος

hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ρωτησω κατι γενικο...για σας που μαλλον θα εχετε καποια επιπλεον πείρα!! Αν δεν βρεθει γατομαμα ή γατομπαμπας....προβλέπεται κατι για τα μωρα μας ;;
Ισως μπορέσω να κρατήσω το ενα...αλλα τα αλλα δεν ξερω τι μπορώ να τα κάνω ;; Μου ειχαν πει οτι μπορούν να τα παρουν σε κτήματα...που θα τα εχουν ελεύθερα για να κυνηγάν ποντίκια...! Μονο αυτό εχω σαν προσφορά....! Προς το παρόν ειναι πολύ μικρα...και δεν τα δίνω...αλλα τι αλλο μπορώ να κάνω ;;
Έχουμε απ'εξω κήπους και αυλές οπου κυκλοφορούν κι αλλα γατιά...αλλα δεν ξερω αν πρεπει να τα αφήσω ελεύθερα!
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πρότεινα πραγματικά να μην τα δώσεις σε κτήμα. Θα είναι απλά μόνα τους όλη μέρα, να τρώνε πιθανότατα αποφάγια/ψωμιά και να κρυώνουν/αρρωσταίνουν/πεθαίνουν.
Χίλιες φορές στείρωση και άφησέ τα στη γειτονιά. Θα έρχονται στην αυλή σας, θα έχουν ελπίδες να τα πάρει κάποιος απ' το δρόμο, θα έχουν ελπίδα να ζήσουν ακόμα και χρόνια αν είναι λιγάκι τυχερά. Φυσικά δε γίνεται να τα κρατήσεις όλα, έκανες ήδη τόσα πολλά γι' αυτά και είσαι πραγματικά αξιέπαινη.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
! Δυστυχώς δεν ειναι δικός μου ο κήπος εξω...και οπως ειπα μια και είμαι σε ημιυπόγειο δεν εχω καν μπαλκόνι..! Παλι καλά η σπιτονοικοκυρα μου στο συγκρότημα που μενω εχει κατανόηση και δεν διώχνει γατιά... αλλα πως να βγάλω κι άλλα εξω ;; Εχω ηδη μια γατομανα με ενα μωρο εξω απο την πορτα μου !
Θα δουμε λοιπον...! Θα το παλεψουμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να μας ζησει λοιπον η Σωσω....(ναι...Σωσω το βγαλαμε ) και ετσι γιναμε 5μελης...
Τωρα μενουν 2.....!!

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταλαβαινω τι λες...! Δεν διαφωνω....και θα κανω οτι μπορω μπας και βρούνε σπιτακι...! Το μόνο μου θέμα ειναι ο χώρος..! Εχουν ηδη καταλάβει την κρεβατοκαμαρα μας....! Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιμηθούμε στο (σηκωμένο στον τοίχο) στρώμα μας! Δυστυχώς δεν ειναι δικός μου ο κήπος εξω...και οπως ειπα μια και είμαι σε ημιυπόγειο δεν εχω καν μπαλκόνι..! Παλι καλά η σπιτονοικοκυρα μου στο συγκρότημα που μενω εχει κατανόηση και δεν διώχνει γατιά... αλλα πως να βγάλω κι άλλα εξω ;; Εχω ηδη μια γατομανα με ενα μωρο εξω απο την πορτα μου !
Θα δουμε λοιπον...! Θα το παλεψουμε...
Αν μιλούσες με τους υπόλοιπους στην πολυκατοικία και τους έλεγες ότι θα είναι προσωπική σου ευθύνη, θα είναι καθαρά, αποπαρασιτωμένα και στειρωμένα; Υπάρχει περίπτωση να συνεργαζόντουσαν; Άλλωστε αν αφεθούν ελεύθερα τα γατάκια στον κήπο δε θα κάθονται εκεί 24 το 24ωρο, απλά θα έχουν τον κήπο ως βάση ταΐσματος και ασφάλειας.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Είμαι σίγουρη πως κάτι θα βρεθεί μέχρι να μεγαλώσουν λίγο ακόμα, είναι απίστευτα μωρά.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας ευχαριστώ ολες/ους για την βοήθειά σας!! Καλη τύχη να έχουν πλεον τα αγγελούδια μας...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Καλή ζωή τους εύχομαι, να'σαι καλά κι εσύ που τα φρόντισες με τόση αγάπη

kat-cats
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool