Τρεις Μυτιληνιές ψάχνουν σπιτάκι !!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

hionath1980

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
Τα Κορίτσια μας....μείνανε ορφανά οταν ήταν μωράκια...! Η μανούλα τους έχασε την ζωή της στον δρόμο....αλλά τα μωρά της θέλουμε να έχουν καλύτερη τύχη...! ;)
Τα πήρα οταν ηταν πέντε σύνολο..! Ξενύχτησα...παιδεύτηκα αλλά δεν τα παράτησα...! Το ένα δεν τα κατάφερε...και ο μοναδικός αρσενικός βρήκε ήδη σπιτάκι...! :)
Είναι 3 κορίτσια....παιχνιδιαρικα...ζωηρά...και χαδιάρικα...
Είναι πλέον αυτόνομα...τρώνε κροκετουλα...και χρησιμοποιουν άμμο....
Σε λίγο θα αποπαρασιτωθουν....και θέλουν πολύ κάποιον /κάποια να τα αγαπήσει...
Δυστυχώς το σπίτι μου είναι πολύ μικρο..! Αναγκαστηκαμε να κοιμόμαστε πλέον στο σαλόνι και κάναμε το μοναδικό μας δωμάτιο, πάρκο τους... για να έχουν τον χώρο τους...αλλά για πόσο ; :(
Εχω ήδη 2 γάτες....και μου είναι πολύ δύσκολο να κρατήσω κάποιο....(αν και το μαυράκι ο άντρας μου το θέλει πολύ.. :hmm: )

Στείλτε μου μήνυμα....ή καντε μου ενα τηλέφωνο... 6946398222
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Nine Lives Reg. No. 2157/08

IKLCjHN.jpg

9R18BJC.jpg

QQhANAd.jpg

hEsQ1f6.jpg

hWfeCyt.jpg

yARBnnE.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαγδαληνή, σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που τα φρόντισες, είναι και πανέμορφες μπεμπούλες σαν τις μυθικές τρεις χάριτες! :inlove:
Κι εύχομαι σύντομα να τα δεις να βρίσκουν τις καλύτερες αγκαλιές - ηθική ανταμοιβή και μεγάλη χαρά για σένα που τα έσωσες και τα ανάστησες :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανεμορφα και τα τρια!!!:clapup: Μακαρι να ειναι και τυχερα και να βρουν μια παντοτινη αγκαλιτσα που θα τα αγαπα και θα τα φροντιζει τα γλυκουλια!!!:inlove::inlove::inlove:

Πανέμορφα τ μικρούλια και καλοτυχα να ναι εύχομαι!

Σας ευχαριστω πολυ..! Μακαρι να βρουν σπιτακι...! Το αξιζουν.... :)

Καλημέρα! είναι πανέμορφα τα μικρούλια....μπράβο που τα φροντίσατε και εύχομαι να βρουν γρήγορα το σπιτάκι τους!:)

Να σαι καλα Κατερινα μου!! Μακαρι...

Να ρωτησω κατι γενικο...για σας που μαλλον θα εχετε καποια επιπλεον πείρα!! Αν δεν βρεθει γατομαμα ή γατομπαμπας....προβλέπεται κατι για τα μωρα μας ;;

Ισως μπορέσω να κρατήσω το ενα...αλλα τα αλλα δεν ξερω τι μπορώ να τα κάνω ;; Μου ειχαν πει οτι μπορούν να τα παρουν σε κτήματα...που θα τα εχουν ελεύθερα για να κυνηγάν ποντίκια...! Μονο αυτό εχω σαν προσφορά....! Προς το παρόν ειναι πολύ μικρα...και δεν τα δίνω...αλλα τι αλλο μπορώ να κάνω ;;
Έχουμε απ'εξω κήπους και αυλές οπου κυκλοφορούν κι αλλα γατιά...αλλα δεν ξερω αν πρεπει να τα αφήσω ελεύθερα!

Να σου πω την αλήθεια, θα προτιμούσα όταν ξεπεταχτούν να τα στειρώσω και να τα αφήσω στους κήπους που λες παρά σε κτήματα. Έχω εμπειρία από το δικό μας κτήμα, οι δικοί μου έπαιρναν συχνά γατιά για τα ποντίκια και για να "έχουν παρέα στο κτήμα" - πρόσεξε τη λέξη-κλειδί "συχνά" που χρησιμοποίησα. Δυστυχώς πέθαιναν πάρα πολύ γρήγορα. Άλλα τα έτρωγαν άγρια ζώα (αλεπούδες, λύκοι, δεν ξέρω τι, πάντως τα βρίσκαμε σκοτωμένα), άλλα έτρωγαν ποντικοφάρμακα από διπλανά κτήματα. Τα περισσότερα πέθαναν από αρρώστιες, κυρίως γρίπη. Οι δικοί μου τα αγαπάνε τα ζώα αλλά φαντάζονται τις γάτες αυτές που τις πάνε στο κτήμα ως "σε επαφή με τη φύση τους" και ότι περνάνε τέλεια εκεί πέρα. Φυσικά δεν τις πάνε στον κτηνίατρο ούτε τις εμβολιάζουν ούτε τίποτα. Το φαντάζονται σαν απίστευτο παράδεισο, και καλά οι γάτες περνάνε απίστευτα. Φέτος ο πατέρας μου κατάλαβε τι είναι πραγματικά το κτήμα για τη γάτα, όταν στενοχωρήθηκε τόσο πολύ με την τελευταία φουρνιά άρρωστων και νεκρών μωρών που πήρε το μοναδικό που επέζησε, το στείρωσε και το κράτησε σπίτι.

Θα πρότεινα πραγματικά να μην τα δώσεις σε κτήμα. Θα είναι απλά μόνα τους όλη μέρα, να τρώνε πιθανότατα αποφάγια/ψωμιά και να κρυώνουν/αρρωσταίνουν/πεθαίνουν.

Χίλιες φορές στείρωση και άφησέ τα στη γειτονιά. Θα έρχονται στην αυλή σας, θα έχουν ελπίδες να τα πάρει κάποιος απ' το δρόμο, θα έχουν ελπίδα να ζήσουν ακόμα και χρόνια αν είναι λιγάκι τυχερά. Φυσικά δε γίνεται να τα κρατήσεις όλα, έκανες ήδη τόσα πολλά γι' αυτά και είσαι πραγματικά αξιέπαινη.

Καταλαβαινω τι λες...! Δεν διαφωνω....και θα κανω οτι μπορω μπας και βρούνε σπιτακι...! Το μόνο μου θέμα ειναι ο χώρος..! Εχουν ηδη καταλάβει την κρεβατοκαμαρα μας....! Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιμηθούμε στο (σηκωμένο στον τοίχο) στρώμα μας :P ! Δυστυχώς δεν ειναι δικός μου ο κήπος εξω...και οπως ειπα μια και είμαι σε ημιυπόγειο δεν εχω καν μπαλκόνι..! Παλι καλά η σπιτονοικοκυρα μου στο συγκρότημα που μενω εχει κατανόηση και δεν διώχνει γατιά... αλλα πως να βγάλω κι άλλα εξω ;; Εχω ηδη μια γατομανα με ενα μωρο εξω απο την πορτα μου ! :P Θα δουμε λοιπον...! Θα το παλεψουμε...

Και ΜΟΛΙΣ αποφασισαμε να κρατησουμε το μαυρο...! Αυτα παθαινεις αμα βαφτιζεις γατι χαχαχα...
Να μας ζησει λοιπον η Σωσω....(ναι...Σωσω το βγαλαμε ) και ετσι γιναμε 5μελης...

Τωρα μενουν 2.....!! :)

Καταλαβαινω τι λες...! Δεν διαφωνω....και θα κανω οτι μπορω μπας και βρούνε σπιτακι...! Το μόνο μου θέμα ειναι ο χώρος..! Εχουν ηδη καταλάβει την κρεβατοκαμαρα μας....! Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιμηθούμε στο (σηκωμένο στον τοίχο) στρώμα μας :P ! Δυστυχώς δεν ειναι δικός μου ο κήπος εξω...και οπως ειπα μια και είμαι σε ημιυπόγειο δεν εχω καν μπαλκόνι..! Παλι καλά η σπιτονοικοκυρα μου στο συγκρότημα που μενω εχει κατανόηση και δεν διώχνει γατιά... αλλα πως να βγάλω κι άλλα εξω ;; Εχω ηδη μια γατομανα με ενα μωρο εξω απο την πορτα μου ! :P Θα δουμε λοιπον...! Θα το παλεψουμε...

Αν μιλούσες με τους υπόλοιπους στην πολυκατοικία και τους έλεγες ότι θα είναι προσωπική σου ευθύνη, θα είναι καθαρά, αποπαρασιτωμένα και στειρωμένα; Υπάρχει περίπτωση να συνεργαζόντουσαν; Άλλωστε αν αφεθούν ελεύθερα τα γατάκια στον κήπο δε θα κάθονται εκεί 24 το 24ωρο, απλά θα έχουν τον κήπο ως βάση ταΐσματος και ασφάλειας.

Ειναι συγκρότημα, οχι πολυκατοικια....και δεν θα υπαρξει θεμα...! Αλλα αν τα βγαλω εξω τωρα....εχει κατι αρσενικους που θα τα πνιξουν!! Η γατομανα μου εδω εξω εχασε 4..! Το 5ο προς το παρον τις καπουλαρε!! Θελει να μεγαλωσουν...! Να μπορουν να αμυνθουν εστω και λιγο!!

Ναι συμφωνώ απόλυτα... Το ιδανικό θα ήταν να έκανες υπομονή 2-3 μήνες ακόμα μέχρι να στειρωθούν αλλά καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο. Απλά αυτό θα ήταν το καλύτερο γιατί θα είναι και στειρωμένα και πιο μεγάλα. Συν το ότι ως τότε ίσως βρουν σπίτι. Απλά αν στα ζητάνε για κτήματα, το κτήμα είναι στάνταρ κακή κατάληξη. Στην τελική στειρωμένα στο δρόμο/κήπο έχουν καλύτερη τύχη, δεν είναι καταδικασμένα, αφού θα έχουν φαγητό ειδικά. Ουφ δύσκολη περίπτωση. Γράψε την αγγελία και στα αγγλικά και ζήτα να στην προωθήσει κάποιο σωματείο στο φεησμπουκ, έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες. Καλή επιτυχία!!!

Κανουργιες φωτος των 2 κοριτσιων μας...! Με το καλο να βρουν σπιτακι ! Το μαυρακι το κρατησαμε εμεις.... :)

qzeVoTu.jpg

FKjhf4U.jpg

Μα τι απίστευτα μπουμπουκάκια είναι αυτά! :inlove:
Είμαι σίγουρη πως κάτι θα βρεθεί μέχρι να μεγαλώσουν λίγο ακόμα, είναι απίστευτα μωρά. :D

Αγαπουλίνια μου όμορφα...
smiley-love067.gif

2016_04_21_225226.jpg
Καλή και γρήγορη τύχη να έχετε γλυκά μου
523651hrk7q2lyrl.gif

Απίστευτο αλλα βρήκαμε σπιτάκι και για τα 2....! Και το καλύτερο είναι οτι δεν θα χωριστούν! Σήμερα το απόγευμα φεύγουν για Καλονη :) :D

Σας ευχαριστώ ολες/ους για την βοήθειά σας!! Καλη τύχη να έχουν πλεον τα αγγελούδια μας...

Πόσο χαίρομαι που έπιασαν οι ευχές μας και τα γλυκούλια θα βρουν το δικό τους "λιμάνι", μα κυρίως θα είναι μαζί, αχώριστα! :clapup:
Καλή ζωή τους εύχομαι, να'σαι καλά κι εσύ που τα φρόντισες με τόση αγάπη :)

Καλή ζωούλα στα μικρά...είναι τόσο υπέροχο το συναίσθημα όταν βρίσκουν σπιτάκι...και τώρα που θα δοθούν μαζί;;; ΤΕΛΕΙΑ!!!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back