Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
16-11-11
22:35
Απάντηση: Τρείς Εκπλήξεις- Λάμπης, Έλλη και Μίμη!!!!
Παναγια μου τι κουκλια!!..Δεν ξερεις ποιο να πρωτοδιαλλεξεις..
Νοτα μου..πολλα φιλακια και απο εμας..
Παναγια μου τι κουκλια!!..Δεν ξερεις ποιο να πρωτοδιαλλεξεις..

Νοτα μου..πολλα φιλακια και απο εμας..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
16-11-11
22:55
Φιλάκια σε ολα μα ολα τα μουσουδακια Εφη μου:!!! αντε μακαρι να υιοθετηθουν και αυτά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
18-11-11
12:58
καλέ εδω είμαστε και περιμένουμε ρίξτε μας μια ματιααααα
καλέ εδω είμαστε και περιμένουμε ρίξτε μας μια ματιααααα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
18-11-11
15:14
Μια ματια μονο;;Ειδικα αυτος ο πορτοκαλακος...μου εχει κλεψει την καρδια γμτ..
Μια ματια μονο;;Ειδικα αυτος ο πορτοκαλακος...μου εχει κλεψει την καρδια γμτ..

RedCat
Διάσημο μέλος
18-11-11
16:11
που να τον δεις απο κοντα....ο γιατρος του εμπηγε την συριγγα και αυτος γουργουριζε....αφου δεν μπορουσε να ακουσει την καρδουλα του...και η ασπρομαυρη ειναι ερωτας παντως ...αλλα η κυρια της υποθεσης η Μίμη ειναι αλλη φαση...γάτα με τα οΥλα της..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum