Τρελά πράγματα...

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Εβλεπα το σαββατο το θεμα του χαρδαβελα για τη μορα και σκιερο και γενικα με ολα τα μεταφυσικα που υπαρχουν(?) και μιας και επισημος εχει ερθει το τριοδυο μου αρεσει σαν ιδεα να ανοιξουμε μια συζητιση σε αυτα...γενικα ποιες ειναι οι αποψεις σας ?
σας εχει συμβει ποτε κατι περιεργο?
το ολο θεμα σας αφηνει παγερα αδιαφορους?
περιμενω λοιπον αποψεις εμπιριες απο οσους εχουν για να τα σχολειασουμε καλοπροερετα παντα ετσι...:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, τη γνώμη μου μόνο θα πω. Όλα αυτά τα θεωρώ παραμύθια της Χαλιμάς και τρόπο να πήζει στο φράγκουλο ο Χαρδαβέλλας, ο Λιακό και άλλοι παρόμοιοι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια φορα ειδα την εκπομπη του και ειχα πεθανει στο γελιο με τους δηθεν ειδικους και τις μεταφυσικες τους εξηγησεις :lol: Τετοιες εκπομπες δεν ειναι να τις παιρνει κανεις στα σοβαρα :P

Ο γατούλης μου πάντως έχει μεταφυσικές ανησυχίες, ειδικά τις βραδινές ώρες... :P

λοιπον δεν θα ελεγα οτι πυστευω αυτα που βλεπω στη τηλεωραση εφοσον εχω ανοιξει τα στραβα μου και εχω διαβασει αρκετα περι αυτου του θεματος..οτι γενικα υπαρχει κατι (δεν μπορω να το προσδιορισω ομως ) ειναι γνωστο πλεων απο διαφορες καταγραφες αλλα που αρχιζει η αληθεια και που τελειονουν τα ψεμματα ειναι κατι που κανεις δεν μπορει να ναι σιγουρος..και σαν ας το πουμε ψαχμενη επι του θεματος εδω και χρονια το σαββατο ηθελα να τους κοπανισω...ειναι αυτο που λεμε τη τρυχα τη καναν τουφα να μην πω τουφαρα...

Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, τη γνώμη μου μόνο θα πω. Όλα αυτά τα θεωρώ παραμύθια της Χαλιμάς και τρόπο να πήζει στο φράγκουλο ο Χαρδαβέλλας, ο Λιακό και άλλοι παρόμοιοι...

και συμφωνω σε αυτο γενικα το μεταφυσηκο ειναι κατι που πανω κατω σε ολους μας τραβαει το ενδιαφερων...οποτε μερικοι ασχετοι(και παμπονηροι) ειπαν να το εκμεταλευτουν για να βγαλουν 5 φραγκα παραπανω...

Παιδιά το πιο κουλό ήταν μια εκπομπή που προσπαθούσαν με ένα μικρόφωνο να καταγράψουν θορύβους σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Και προσπαθούσαν να λύσουν τον γρίφο. Το πιο απλό βέβαια θα ήταν να φέρουν ένα μηχάνημα που καταγράφει ηλεκτρομαγνητικά κύματα αλλά αυτοί παλεύαν με το μικρόφωνο. Λες και δεν είναι γνωστό ότι η γη διαθέτει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια:lol:

ουρανια μου οταν πλουτιζεις ισβαρος αμορφοτου κοσμου λογικο δεν ειναι??
ειχα να δω και να ασχολιθω πολλα χρονια γενικα με την εκπομπη του φανταζομαι ποσα εχουν δει τα ματια σας...λολ.
αμα το παμε ετσι και εγω ξερω να λεω τα ταρρο (δεν τα λεω ποια) και οσο θυμαμε τον εαυτο μου ποτε δεν ειχα παρει φραγκα για να τα πω σε φιλους..
δεν τα λεω γιατι ξερω οτι θα ρωτεισετε γιατι της 2 τελευταιες φορες που τα ειπα εγινε οτι ειπα και δυστιχως δεν ηταν καλα αυτα που γιναν ..απο τοτε δεν τα εχω πιασει στα χερια μου....
και μιας και ανοιξαμε θεματακι που εχει συζητιση ας αναφερθω και σε ακομα μια απατεωνισα...τη κυρια που εγραψε της μαγγησες της σμυρνης....
οραιο το βιβλιο δεν λεω αλλα ρε κουκλα μεχρι εκει...
τη εβγαλες μετα τραπουλες και βιλβια με μαγια (που εντελος τυχαια ολα τα πραγματα για τα μαγια τα πουλαει αυτη) και προσπαθεις να μας πησεις οτι οι σμυρνιες καναν μαγια?και εμενα η γιαγια μου σμυρνια ηταν και απο αυτα δεν ηξερε..μονο κατι και καλα για το κακο ματι μου ειχε αναφερει και για καλοτυχια...οποτε οπως βλεπετε ολοι το μονο που κοιτανε ειναι να πλουτιζουν....η θα ξεχασω οταν ειχε προτοβγει το βιβλιο που ψαχναν ολοι οσοι ηξερα να παρουν μαυρη γατα...

https://www.skepdic.gr/

Ένα λινκ για τους λατρες του μεταφυσικου ,και οχι μόνο..πολυ ενδιαφερον:D

θυμαστε το ανεξηγητο ? πολυ ωραιο περιοδικο, γιατι σταματησε να κυκλοφορει αραγε..:(

ουρανια μου οταν πλουτιζεις ισβαρος αμορφοτου κοσμου λογικο δεν ειναι??
ειχα να δω και να ασχολιθω πολλα χρονια γενικα με την εκπομπη του φανταζομαι ποσα εχουν δει τα ματια σας...λολ.
αμα το παμε ετσι και εγω ξερω να λεω τα ταρρο (δεν τα λεω ποια) και οσο θυμαμε τον εαυτο μου ποτε δεν ειχα παρει φραγκα για να τα πω σε φιλους..
δεν τα λεω γιατι ξερω οτι θα ρωτεισετε γιατι της 2 τελευταιες φορες που τα ειπα εγινε οτι ειπα και δυστιχως δεν ηταν καλα αυτα που γιναν ..απο τοτε δεν τα εχω πιασει στα χερια μου....
και μιας και ανοιξαμε θεματακι που εχει συζητιση ας αναφερθω και σε ακομα μια απατεωνισα...τη κυρια που εγραψε της μαγγησες της σμυρνης....
οραιο το βιβλιο δεν λεω αλλα ρε κουκλα μεχρι εκει...
τη εβγαλες μετα τραπουλες και βιλβια με μαγια (που εντελος τυχαια ολα τα πραγματα για τα μαγια τα πουλαει αυτη) και προσπαθεις να μας πησεις οτι οι σμυρνιες καναν μαγια?και εμενα η γιαγια μου σμυρνια ηταν και απο αυτα δεν ηξερε..μονο κατι και καλα για το κακο ματι μου ειχε αναφερει και για καλοτυχια...οποτε οπως βλεπετε ολοι το μονο που κοιτανε ειναι να πλουτιζουν....η θα ξεχασω οταν ειχε προτοβγει το βιβλιο που ψαχναν ολοι οσοι ηξερα να παρουν μαυρη γατα...

Να πω ότι έχεις άδικο? Ε ρε γλέντια. Η Νίνα μου ήταν μαυρούλα. Πως δεν μου την απαγάγανε:blink:

Κρίμα που τελείωσαν τα x-files.... :P

και περισσότερη 'εσωτερική αναζήτηση' https://www.esoterica.gr/forums/

εάν με ρώταγε κανείς εάν τα πιστεύω θα έλεγα ότι είμαι 'ανοιχτός' σε αυτά τα θέματα όμως δε με έχουν πείσει και για τη παρουσία τους.. :lol:

καλημερα,γενικα οπως αναφερω και ποιο πανω υπαρχουν πολλα που δυστυχως δεν μπορουμε να κατανοησουμε...πχ εμαθα να λεω τα ταρρο αγγλια οταν σπουδαζα..η κυρια που μου εμαθε ηταν μια 50αρα που εμενε στο δυπλα σπιτι απο το δικο μας..το ολο θεμα για να πω την αληθεια ξεκινησε για πλακα..ομως οταν μου εδιχνε πως και γιατι και επιτελους μετα απο 10 μηνες μπορουσα ανετα "να διαβασω" τη τραπουλα με ορκισε να μην παρω ποτε λεφτα και ποτε να μην λεω τα ταρρο βραδυ...το τι γελιο ριχνω με οσους και καλα ριχνουν ταρρο τηλεφονικα δεν φανταζεστε...την αλλη φορα με ειχαν παει σε μια καφετερια που ερχοντε και σου λενε τα ταρρο...επεσε πολυ γελιο ο τυπος που τα λεγε αλλου ντα αλλου..αμφιβαλω αν ειχε κατσει να διαβασει ποτε του..εντομεταξυ επιδη ασχολουμε με το θεμα,εννοω οτι διαβαζω αρκετα,δεν θα με δειτε να κανω ματζουνια και λοιπες χαζομαρες οταν γνωρισα το γιαννη που ειχε ηδη τη λουνα που ναι μαυρη σπευσαν πολοι απο το κοινωνικο μου κυκλο να πουνε για τη γατα μου..δηλαδη ελεος..

καλημερα,γενικα οπως αναφερω και ποιο πανω υπαρχουν πολλα που δυστυχως δεν μπορουμε να κατανοησουμε...πχ εμαθα να λεω τα ταρρο αγγλια οταν σπουδαζα..η κυρια που μου εμαθε ηταν μια 50αρα που εμενε στο δυπλα σπιτι απο το δικο μας..το ολο θεμα για να πω την αληθεια ξεκινησε για πλακα..ομως οταν μου εδιχνε πως και γιατι και επιτελους μετα απο 10 μηνες μπορουσα ανετα "να διαβασω" τη τραπουλα με ορκισε να μην παρω ποτε λεφτα και ποτε να μην λεω τα ταρρο βραδυ...το τι γελιο ριχνω με οσους και καλα ριχνουν ταρρο τηλεφονικα δεν φανταζεστε...την αλλη φορα με ειχαν παει σε μια καφετερια που ερχοντε και σου λενε τα ταρρο...επεσε πολυ γελιο ο τυπος που τα λεγε αλλου ντα αλλου..αμφιβαλω αν ειχε κατσει να διαβασει ποτε του..εντομεταξυ επιδη ασχολουμε με το θεμα,εννοω οτι διαβαζω αρκετα,δεν θα με δειτε να κανω ματζουνια και λοιπες χαζομαρες οταν γνωρισα το γιαννη που ειχε ηδη τη λουνα που ναι μαυρη σπευσαν πολοι απο το κοινωνικο μου κυκλο να πουνε για τη γατα μου..δηλαδη ελεος..

Εγώ να δεις τι είχα ακούσει που ζούσα με μαύρη γάτα. Ότι μου φέρνει γρουσουζιά και άλλες μ........ς:down:

αυτα ειναι βλακιες κατα τη γνωμη μου...αλλα μερικοι ειναι ας το πω αγραματοι(χωριατες).
και επιδη πηρα αρκετα πριβε μηνυματα για τους πω τα ταρρο...και δεν μπορω να απαντησω σε ολα.....παιδια δεν μπορεις να πεις κατι απο τηλεφωνο η ιντερνετ...ο αλλος πρεπει να πιασει τη τραπουλα...και 2 δεν τα λεω πλεων ...θα σας παραπεμψω στο χορταρεα...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back