Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
σας εχει συμβει ποτε κατι περιεργο?
το ολο θεμα σας αφηνει παγερα αδιαφορους?
περιμενω λοιπον αποψεις εμπιριες απο οσους εχουν για να τα σχολειασουμε καλοπροερετα παντα ετσι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Τετοιες εκπομπες δεν ειναι να τις παιρνει κανεις στα σοβαρα 
sapostol1
Δραστήριο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
και συμφωνω σε αυτο γενικα το μεταφυσηκο ειναι κατι που πανω κατω σε ολους μας τραβαει το ενδιαφερων...οποτε μερικοι ασχετοι(και παμπονηροι) ειπαν να το εκμεταλευτουν για να βγαλουν 5 φραγκα παραπανω...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ειχα να δω και να ασχολιθω πολλα χρονια γενικα με την εκπομπη του φανταζομαι ποσα εχουν δει τα ματια σας...λολ.
αμα το παμε ετσι και εγω ξερω να λεω τα ταρρο (δεν τα λεω ποια) και οσο θυμαμε τον εαυτο μου ποτε δεν ειχα παρει φραγκα για να τα πω σε φιλους..
δεν τα λεω γιατι ξερω οτι θα ρωτεισετε γιατι της 2 τελευταιες φορες που τα ειπα εγινε οτι ειπα και δυστιχως δεν ηταν καλα αυτα που γιναν ..απο τοτε δεν τα εχω πιασει στα χερια μου....
και μιας και ανοιξαμε θεματακι που εχει συζητιση ας αναφερθω και σε ακομα μια απατεωνισα...τη κυρια που εγραψε της μαγγησες της σμυρνης....
οραιο το βιβλιο δεν λεω αλλα ρε κουκλα μεχρι εκει...
τη εβγαλες μετα τραπουλες και βιλβια με μαγια (που εντελος τυχαια ολα τα πραγματα για τα μαγια τα πουλαει αυτη) και προσπαθεις να μας πησεις οτι οι σμυρνιες καναν μαγια?και εμενα η γιαγια μου σμυρνια ηταν και απο αυτα δεν ηξερε..μονο κατι και καλα για το κακο ματι μου ειχε αναφερει και για καλοτυχια...οποτε οπως βλεπετε ολοι το μονο που κοιτανε ειναι να πλουτιζουν....η θα ξεχασω οταν ειχε προτοβγει το βιβλιο που ψαχναν ολοι οσοι ηξερα να παρουν μαυρη γατα...
Kostis85
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ουρανια μου οταν πλουτιζεις ισβαρος αμορφοτου κοσμου λογικο δεν ειναι??
ειχα να δω και να ασχολιθω πολλα χρονια γενικα με την εκπομπη του φανταζομαι ποσα εχουν δει τα ματια σας...λολ.
αμα το παμε ετσι και εγω ξερω να λεω τα ταρρο (δεν τα λεω ποια) και οσο θυμαμε τον εαυτο μου ποτε δεν ειχα παρει φραγκα για να τα πω σε φιλους..
δεν τα λεω γιατι ξερω οτι θα ρωτεισετε γιατι της 2 τελευταιες φορες που τα ειπα εγινε οτι ειπα και δυστιχως δεν ηταν καλα αυτα που γιναν ..απο τοτε δεν τα εχω πιασει στα χερια μου....
και μιας και ανοιξαμε θεματακι που εχει συζητιση ας αναφερθω και σε ακομα μια απατεωνισα...τη κυρια που εγραψε της μαγγησες της σμυρνης....
οραιο το βιβλιο δεν λεω αλλα ρε κουκλα μεχρι εκει...
τη εβγαλες μετα τραπουλες και βιλβια με μαγια (που εντελος τυχαια ολα τα πραγματα για τα μαγια τα πουλαει αυτη) και προσπαθεις να μας πησεις οτι οι σμυρνιες καναν μαγια?και εμενα η γιαγια μου σμυρνια ηταν και απο αυτα δεν ηξερε..μονο κατι και καλα για το κακο ματι μου ειχε αναφερει και για καλοτυχια...οποτε οπως βλεπετε ολοι το μονο που κοιτανε ειναι να πλουτιζουν....η θα ξεχασω οταν ειχε προτοβγει το βιβλιο που ψαχναν ολοι οσοι ηξερα να παρουν μαυρη γατα...
Να πω ότι έχεις άδικο? Ε ρε γλέντια. Η Νίνα μου ήταν μαυρούλα. Πως δεν μου την απαγάγανε

julia
Διακεκριμένο μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
εάν με ρώταγε κανείς εάν τα πιστεύω θα έλεγα ότι είμαι 'ανοιχτός' σε αυτά τα θέματα όμως δε με έχουν πείσει και για τη παρουσία τους..

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
καλημερα,γενικα οπως αναφερω και ποιο πανω υπαρχουν πολλα που δυστυχως δεν μπορουμε να κατανοησουμε...πχ εμαθα να λεω τα ταρρο αγγλια οταν σπουδαζα..η κυρια που μου εμαθε ηταν μια 50αρα που εμενε στο δυπλα σπιτι απο το δικο μας..το ολο θεμα για να πω την αληθεια ξεκινησε για πλακα..ομως οταν μου εδιχνε πως και γιατι και επιτελους μετα απο 10 μηνες μπορουσα ανετα "να διαβασω" τη τραπουλα με ορκισε να μην παρω ποτε λεφτα και ποτε να μην λεω τα ταρρο βραδυ...το τι γελιο ριχνω με οσους και καλα ριχνουν ταρρο τηλεφονικα δεν φανταζεστε...την αλλη φορα με ειχαν παει σε μια καφετερια που ερχοντε και σου λενε τα ταρρο...επεσε πολυ γελιο ο τυπος που τα λεγε αλλου ντα αλλου..αμφιβαλω αν ειχε κατσει να διαβασει ποτε του..εντομεταξυ επιδη ασχολουμε με το θεμα,εννοω οτι διαβαζω αρκετα,δεν θα με δειτε να κανω ματζουνια και λοιπες χαζομαρες οταν γνωρισα το γιαννη που ειχε ηδη τη λουνα που ναι μαυρη σπευσαν πολοι απο το κοινωνικο μου κυκλο να πουνε για τη γατα μου..δηλαδη ελεος..
Εγώ να δεις τι είχα ακούσει που ζούσα με μαύρη γάτα. Ότι μου φέρνει γρουσουζιά και άλλες μ........ς
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
και επιδη πηρα αρκετα πριβε μηνυματα για τους πω τα ταρρο...και δεν μπορω να απαντησω σε ολα.....παιδια δεν μπορεις να πεις κατι απο τηλεφωνο η ιντερνετ...ο αλλος πρεπει να πιασει τη τραπουλα...και 2 δεν τα λεω πλεων ...θα σας παραπεμψω στο χορταρεα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool