Τρελές καταστάσεις

purina

Πολύ δραστήριο μέλος

Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
Χθες που βγηκα να ταισω τα αδεσποτα εδω κοντα σε μια μαντρα.Ειχαν ειδη μαζεφτει 3 γατια.Το ενα μαλιστα μου θυμισε μια αφισουλα που ειχα δει σε ενα pet shop οτι χαθηκε (αν και η φοτο που ειχαν βαλει ειχε πολι φως και δε φενοταν πολι το γατονι).
Περνω τα στοιχεια και αφου δωσω φαει στα γατια παω να παρω τηλ.Κλειστο γρρρρρρ.Περνω το πρωι καλη αλλα δε το σικονουν.Περνω πριν απο λιγο 2 φορεσ τηλ καλει αλλα παλι δε το σικωνουν.γρρρρρρρρρρρρρρρ Τελικα χασανε το σακη η μασ κανουν πλακα.Αμα το σικωσει θα τη βρησω!Μακαρη να με επερνε κανενασ και μενα για το μικρο μου γατο.

εστηλα και μηνιμα πριν λιγο στο εν λογο τηλ αντε να δουμε.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπίζω να απαντήσουν. Μακάρι να είναι ο γατούλης που έχουν χάσει. Αχ ρε γαμώτο ...διαβάζω κάθε φορά 'χάθηκε' στις αγγελίες και ματώνει η ψυχή μου
:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε σι τιποτα ουτε το σικωνουν ουτε απαντουν και εγω δε ξερω αν ειναι ο σακης 100%.Καλα τι μλκσ ανθρωποι βαζουν αγγελια δηνουν τηλ και μετα δε το σικωνουν ποσ θα μαθουν νεα.ΕΛΕΟΣ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back